Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Pora wreszcie zakosztować PRAWDZIWEJ ósmej generacji, zamiast cały dzień ściągać patche do PS4/XOne. :reggie:

Propsiki za Bayo lecą do Blantmana, reszta sprzętu pachnie nowością i seksem. Zelda w selects, ale egzemplarz dołączany do konsoli, więc nie wypada wybrzydzać. A teraz pytanie do doświadczonych Nintendofagów: czego jeszcze potrzebuję (w sensie osprzętu, pomijając TV i prąd w gniazdku), by w pełni rozkoszować się tą Maszynką Szczęścia?

Tyle Ci w zupełności starczy, ale możesz kupić jeszcze jednego Wiimote z motion plus + gruche do niego, by móc grać w gierki z Wii + w większość gier na Wii U z kimś jeszcze dodatkowym (np. 3 gracz w MK8) ;) Gratuluję zakupu, na tym zdjęciu jest cała tona genialnej rozgrywki.

Aha

MK8 ma patche, splatoon też i to dużo, bo dużo DLC było darmowego które musi Ci pobrać, reszta chyba nic nie ma ;) 

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Takie dobrocie :banderas:

6cf9ecf3079a3425c88053234f0c7470.jpg

47874112e1a7d8c3b6aa905bf0ff6ec2.jpg

Opublikowano

Miałem poczekać, ale poszedłem do galerii się odlać i uśmiechał się do mnie ze stoiska z grami. 199 zł i plakat gratis.

3074de853a3810cfad623d6ddfdf395d.jpg

Opublikowano

Chyba najlepsza okładka PESa od czasów Valderramy w amerykańskiej wersji ISSa 98. Kilku łebków z teamu a nie jeden czy dwóch najbardziej znanych/nudnych typów. Styl japońskich okładek z winningów zawsze mile widziany.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dobra, tym zakupem wyczerpałem swój limit retro na najbliższe (ileśtam...) dni:

10f3mtl.jpg

2mr9tol.jpg

Opublikowano

Cwo683tg.jpg

takie tam rzeczy mi wpadły :) 

Opublikowano

Fired Up pamiętam jak katowałem demko na PSP. Mocny średniak, ale miło wspominam.

Opublikowano

Pora wreszcie zakosztować PRAWDZIWEJ ósmej generacji, zamiast cały dzień ściągać patche do PS4/XOne. :reggie:

20160918_125056.jpg

Propsiki za Bayo lecą do Blantmana, reszta sprzętu pachnie nowością i seksem. Zelda w selects, ale egzemplarz dołączany do konsoli, więc nie wypada wybrzydzać. A teraz pytanie do doświadczonych Nintendofagów: czego jeszcze potrzebuję (w sensie osprzętu, pomijając TV i prąd w gniazdku), by w pełni rozkoszować się tą Maszynką Szczęścia?

Więcej gier  :sorcerer: Na Wii U prawie wszystko to killery nawet Lego City jest świetne. Od Bayo 2 się ciężko oderwać. Piękny zestawik musimy się pościgać w MK8  :drinks:

Opublikowano

Lepiej nie pytać... Wytargowałem za 60€ (co i tak jest srogą promocją, bo na rynku wtórnym ceny sięgają 200-300€). Ogólnie gdyby nie fakt, że jestem fanem MGS'a to nawet bym nie spojrzał za takie hajsy, no ale do różnego rodzaju limitek, a zwłaszcza tych związanych z serią mam jakąś słabość dlatego obok okazji tego typu nie mogę przejść obojętnie na czym często mocno cierpi mój budżet.

W drodze do mnie jest jeszcze jeden biały kruk związany z serią, ale to pochwalę się jak już do mnie przyjdzie.

Edytowane przez winner

Opublikowano

Weekend oczekiwania nareszcie sie oplacil. Dragon Quest VII to dla mnie najwazniejsza premiera najblizszych miesiecy (troche spozniona i po przejsciach ale sklep ogolnie dobrze z tego wybrnal). Bedzie grania na wiele godzin. Co do Xboxa to miala byc Ska ale za dobra cene Elite bardziej kusil. Pad Elite to najlepszy kontroler jaki w zyciu trzymalem. Ciezko byloby mi wydac na niego te 600zl ale w zestawie z konsola nie jest to odczuwalne. 

4r9ndc.jpg

10zmkc1.jpg

2ibcb6c.jpg

289wwgn.jpg

Opublikowano

ulala :banderas:

Opublikowano

iUqKQH7.jpg

Mega biedackie wydanie :/ za taką kasę spodziewałem się czegoś lepszego.

No ale trudno, kolejna pozycja na PS4 odhaczona. W tym miesiącu kupiłem chyba z 10 gier na ten sprzęt :o

Opublikowano

Dzisiaj paczuszkę odebralem z poczty, spokojnie SAL z Japonii przyszła 

Dog5VqT.jpg

Nic, tylko otwierać, no ale jaki pełen profesjonalizm zapakowana

2wV9G5q.jpg

Saturn, Arcade stick, pistolet, Virtua Cop 2, House Of Dead, Last Bronx :obama: zaraz idę do piwnicy po CRT

QXzvILG.jpg

Do kolekcji handheldow, zadbany DS XL 25th Super Mario Bros edycja i Gameboy-e

TzKDqAU.jpg

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

Ładne te białe Saturny :banderas:

Udało się załatwić bez płacenia cła ?

Opublikowano

TzKDqAU.jpg

ten czerwony pocket 

giphy.gif

bardzo estetyczna konsola, nadal wygląda bardzo dobrze

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Takie tam zdobycze z ostatnich kilku dni. Góra będzie pogoniona po ukończeniu, dół zostaje. :lapka:

N0Aj5ym.jpg