Opublikowano 14 grudnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Doskonały zakup, mimo, że pewnie nie wykorzystam ficzerów. Generalnie po pograniu godzinki wziąłem pada do PS4. Jakby mi ktoś w pysk napluł
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Cholera, ale mam słabość do tej okładki GoWa 4. No fajna generyczna okładka z białym facetem z dużą spluwą.
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Cholera, ale mam słabość do tej okładki Sunset Overdrive fix'd najlepsza okładka tej generacji
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Ahh, Tony "Crap" Hawk 5. Nówka sztuka wreszcie kosztuje tyle ile powinna na premierę... czyli mniej niż 50 zł. Jako fan serii, wreszcie z czystym sumieniem można było kupić
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Cholera, ale mam słabość do tej okładki Sunset Overdrive fix'd najlepsza okładka tej generacji Najwyżej drugie miejsce bo TW101 bije wszystko:
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Ahh, Tony "Crap" Hawk 5. Nówka sztuka wreszcie kosztuje tyle ile powinna na premierę... czyli mniej niż 50 zł. Jako fan serii, wreszcie z czystym sumieniem można było kupić Po ostatnich patchach ponoć nie poprawili znacznie gry ?
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Wróciłem z wawy z bardzo ciekawego spotkania i dostałem na odchodnym grę w prezencie. Chciałem tylko tą grą dodać swoją cegiełkę do okładkowej dyskusji na temat kotopsa. Okładka w folii : Okładka ze zdjętą folią : Można ? Można ale tylko na PC:D a i to steelbook . No i najlepsza wersja tej gry podobno bo na konsolach niegrywalna
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Sam sie zastanawiam nad gra ale boje sie, ze mi xbox wybuchnie jak gry nie naprawia. Podziel sie wrazeniami w temacie jak cos. Chetnie dowiem sie czy gra w miare wypalila.
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Wróciłem z wawy z bardzo ciekawego spotkania i dostałem na odchodnym grę w prezencie. Chciałem tylko tą grą dodać swoją cegiełkę do okładkowej dyskusji na temat kotopsa. Można ? Można ale tylko na PC:D a i to steelbook . No i najlepsza wersja tej gry podobno bo na konsolach niegrywalna Ty no zobacz, chyba się da, a i to steelbook Przed i po Edytowane 15 grudnia 20168 l przez Shen
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatni zakup w tym roku Bilardzik po dychu, a PS2 FAT znów za 30zł. To już w sumie czwarta sztuka u mnie. Kupiłem, żeby mieć przy czym dłubać wieczorami, a tu się okazuje, że niestety działa
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Ahh, Tony "Crap" Hawk 5. Nówka sztuka wreszcie kosztuje tyle ile powinna na premierę... czyli mniej niż 50 zł. Jako fan serii, wreszcie z czystym sumieniem można było kupić Po ostatnich patchach ponoć nie poprawili znacznie gry ? Nie mam porównania z wersją przed paczem. Ale pacz miał 8GB... Cała gra na nowo pobrana Z 7,5GB zrobiło się 16GB Mi się gra przyjemnie. Lista zmian w paczu jest naprawdę długa. Poprawili na pewno tekstury na skejterach i otoczeniu.
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Ale ten Tony Hawk 5 jest chociaż podobno zbliżony do THPS 2? Brakuje mi takich gier na tej generacji, a myślę o kupnie tylko boli mnie właśnie opinia tej gry, gdzie tak tanio idzie dorwać tę grę?
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tyranny jednak musi poczekać.
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Ale ten Tony Hawk 5 jest chociaż podobno zbliżony do THPS 2? Brakuje mi takich gier na tej generacji, a myślę o kupnie tylko boli mnie właśnie opinia tej gry, gdzie tak tanio idzie dorwać tę grę? W jakim sensie zbliżony? Piątka wraca do korzeni. Nie ma "otwartego świata", nie da się zejść z deski. Ogólnie na każdym levelu mamy do zrobienia klasyczne zadania: SKATE, COMBO, znalezienie kasety VHS czy płyty DVD, lub rozwalenie czegoś itp. Na to nie ma czasu (klasyczne 2 minuty), robimy to jak chcemy. Ale każdy level zawiera też misje. Tutaj mamy już 2 minuty czasu i konkretne zadanie. Zrobienie high score, jakiś specjalnych trików itp. Dużo tych misji jest na każdy level. Jest też opcja tworzenia własnych leveli tak jak było w THPS2. Jest opcja "kastomizacji" skejtera: nowe deski, wygląd, strój itp. Po taniości dorwałem na allegro. Jakiś sklep wystawiał po 49 zł kilka sztuk, inny w jakiejś dziwacznej cenie 47,56 zł. Ale w tych cenach gry zeszły bardzo szybko
Opublikowano 15 grudnia 20168 l jak widzę te POLSKIE NAPISY to szkliwo mi pęka Mnie też, ale co zrobisz.
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Granie w tonego hawka po serii skate to jak ruchanie osła zaraz po tym jak z łóżka wygoniłeś Monike Belluci.
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Mam pytanie. Kto zaprojektował to logo POLSKIE NAPISY i kto pomyślał, że umieszczenie tego czegoś na okładce jest dobrym pomysłem.
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Najgorzej, że premierowy Bloodborne ma dwie wersje okładki ale znaczek jest na obu stronach.
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Granie w tonego hawka po serii skate to jak ruchanie osła zaraz po tym jak z łóżka wygoniłeś Monike Belluci. Chyba nikogo nie interesują twoje przykre doświadczenia
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Tyranny jednak musi poczekać. Z tym znaczkiem Polskie Napisy to chyba niemcom USK pozazdroscili.