Opublikowano 7 lutego 20178 l to jest oznaczenie regionalne sony (tylko gry wydane przez sony). Zolta kropka = PAL, wydanie 3xA, dystrybuowane poza UK.
Opublikowano 7 lutego 20178 l Rozumiem, że w tym wydaniu gierka jest w całości eng? Można gdzieś w Polsce nabyć (jakieś info na pw plox).
Opublikowano 8 lutego 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z ostatnich 2 tygodni. NIOH już w czytniku czeka :) Guitar Hero itp. nie grałem od dawien dawna, ale za 19.99 funta 2 gitary i kod za 15.99 nie odpuściłem i szarpie Division za 9.99 funta sprawdzę A reszta to sztosy :) Edytowane 8 lutego 20178 l przez Sqtr78
Opublikowano 8 lutego 20178 l Sztos, rak, sztos, rak. A tak serio to plusiki mi się pokończyły. Znowu.
Opublikowano 8 lutego 20178 l Ok, dołączyłem do klubu "żółtej kropki" :) edit// btw. gdyby kogos interesowało - powyższa wersja tez ma j. polski
Opublikowano 8 lutego 20178 l Chłopaki robią maturę ze znaczka na okładce a za 2 dni na pchlim targu xD Pozdrawiam
Opublikowano 8 lutego 20178 l no vitam Pomyliłeś sprzęty, nie odpalisz tej gry na vicie :/ ani żadnej innej bo ich nie ma
Opublikowano 8 lutego 20178 l odpale pokazac Ci? Dawaj, ale w formie filmiku, od momentu włożenia płytki do Vity
Opublikowano 8 lutego 20178 l Bluber, kórva, mordo Ty moja. Wbijam z moja vitką i sobie pogramy w coś.
Opublikowano 8 lutego 20178 l Nawet bluber zarazil sie wirusem vity. To co na forumku w temacie posiadaczy vity dzieje sie pod koniec zeszlego roku i na poczatku tego sprawia, ze moje serce vitowca jest spelnione