Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Do usunięcia.

Edytowane przez Arik_19

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wpis na 666 stronie tematu? Jeszcze jak :xboss:

Zamówiłem ratcheta od kolegi z forumka a dostalem to! :obama:

4ad79ad79eab2e519a076d1a52e4f8e1.jpg

A w środku? Film na Blu-ray, zastępcze opakowanie na gierke, goty stara gra na pc (NOX), opaska na rękę, smycz, naklejki z tlg i to, bez czego żaden posiadacz ps4 się nie obejdzie... Gumki do grzybów dualshocka :banderas: no i ratchet też był oczywiście :lapka:

9a9d9ac7e938863fc19b2a4034b7e1a9.jpg

5460f13477c1ed07b98e17cc45053825.jpg

3d082f9b380b675203f771063b90f602.jpg

48d53e63cfcf458d90347c375bfa5fe7.jpg

I oprócz tego przyszedł mi jeszcze allahuakbarski bloodborne goty :fsg:

999ea4f97352d1e293c63b16dc39bb92.jpg

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

przyszedł mesjasz, a wy co dalej japoński gejming?

8tYM4zT.jpg

Na bezrybiu i rak ryba. :D

Jedynka była całkiem udana, jak pamiętam. Ciekawe czy w dwójkę będzie się grać równie udanie.

Opublikowano

Kto takie zestawy wysyła, rayos? Tez kupie cos od niego.

Opublikowano

Parę fantów na 360'ke, Skate 2, Kabel component, play&charge ,turkusowe PSP3000 z edycji LBP z Gran Turismo oraz oryginalny piórnik Sony na konsolę i UMD i do tego Wiedźmin 2 na PC
32935906705_61f7f68622_h.jpg

32811717961_a1a90fccd6_h.jpg

32141817303_f163158455_h.jpg

I najlepsza gra tej i poprzedniej generacji :
32121094853_4e64a20c7a_h.jpg

32555064610_4ed04360ee_h.jpg
:exact::ohboy::xboss::banderas::obama::fsg:

Opublikowano

Nie moglem odroznic przeciwnikow od drzew w Niohu więc nie pozostało nic innego jak

dxvM9XP.jpg

Opublikowano

No i tak patrzę, to koleś mnie zrobił w ***a.

Hs9Ijig.jpg

Napisał na aukcji "NOWA, FOLIA". Sam zgrzewał folię, a jeszcze pudełko dał z filmu bluray.

Jakoś nie spotkałem się z tym logiem w gierkach. Sprawdźcie, czy gdzieś w swoich gierkach, widzicie to logo?

A ja mu pozytywa dałem :(

ps. tam jest to pozłacane logo blu ray, tylko coś słabo to wygląda na powiększeniu.

Opublikowano

Jak mogłeś dać mu pozytywa :facepalm: Gdzieś na świecie umarł slodziutko króliczek za to co zrobiłeś :/

Opublikowano

Logo jest, ale w prawym gornym rogu, dokladnie tak jak na pudelku obok z rdr.

Opublikowano

Hs9Ijig.jpg

Napisał na aukcji "NOWA, FOLIA". Sam zgrzewał folię, a jeszcze pudełko dał z filmu bluray.

Jakoś nie spotkałem się z tym logiem w gierkach. Sprawdźcie, czy gdzieś w swoich gierkach, widzicie to logo?

ps. tam jest to pozłacane logo blu ray, tylko coś słabo to wygląda na powiększeniu.

Potwierdzam, że pudełko nie jest oryginalne. Mam Brutala na półce. Logo powinno być w prawym, górnym rogu.

Opublikowano

@grzybiarz, moge Ci po taniosci puscic w pelni legitnego i oryginalnego  brutal legend :lapka: 

Opublikowano

panowie ile wam szedł ten pudełkowy shovel? Zamówiłem na początku lutego i nie wiem czy się niepokoić a paczka bez trackingu

(sorry, że tu pytam ale tu chyba najszybciej ktoś odpowie)

U mnie szedł równo tydzień; zamówienie wysłali 2 lutego, a paczkę odebrałem 9. Jakiś tam tracking (do momentu przekazania Poczcie Polskiej) jest; sprawdzałeś czy paczka jest już w Polsce?

@Janusz Gamingu większość zakupów to z europejskiego sklepu NIS?

Tez zamowilem drugiego lutego sprawdzilem tracking i 7 lutego paczka byla w Warszawie (adres do doreczenia na dolny slask) i slad sie urywa :/ rozumiem ze dalej to PP obsluguje, mozna to sprawdzic jakos? Nie mam awizo ani nic z tych rzeczy.
Opublikowano

Czwartkowe zakupy.

Hype na Nioh i konsole był ogromy także nie mogło być inaczej.

2zpuvww.jpg

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Hs9Ijig.jpg

A tak z ciekawości. Okładkę masz chociaż oryginalną? :)

Kiedyś kupiłem u jakiegoś ćwoka Forzę Horizon, też "nowa w folii". Folia domowa, płyta z bundle'a i na koniec mój faworyt, czyli okładka drukowana na atramentówce z jakiejś...ruskiej strony. W lekką furię wpadłem jak to zobaczyłem.

Opublikowano

Ona jeszcze sie nie skończyła. Ale chyba od kumpla pożyczę gierkę i podmienię pudełka :)

Opublikowano

Alno nowa konsola albo dobre piwo. Nie można mieć wszystkiego

Opublikowano
fdIjn4Dh.jpg