Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Gierki i czasopisma.

zbCMe8q.jpg

pfE9MLy.jpg

AKUn6Zy.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
21 godzin temu, Kosmos napisał:

Od kolegi z forumka za grosze

niech Ci służy :hi: 

Opublikowano

Holy shit GameBoy Magazyn :obama: Dzięki tej gazetce pierwszy raz się dowiedziałem o Oracle of Ages i Seasons i ta pierwsza została grą rozdziewiczającą mnie z Zeldami. KIEDYŚ TO BYŁO.

Opublikowano

WYbVa8q.jpg

i aktualna generacja w komplecie, a Bloodborne już się zasysa z plusa :>

ps. jak coś to zapraszam: PSN_ID: ofsajd_

Opublikowano

x44pc4.jpg

Opublikowano

Jprdl znowu :facepalm: u mnie na mobilce wygląda normalnie :/ 

Opublikowano

Zobaczcie co mi ze stanów przyszło...

latest?cb=20140626145945&path-prefix=pl

29217094_1623145971098562_77113504125734

MGS'a wszyscy znamy..

Spoiler

29314387_1826893607361002_83431204136849

29314325_1826893624027667_31763056116419

Ale z MG Rex'em jeszcze nie miałem do czynienia w realu. Granie to co innego. Teraz poznaje maszynę od podstaw,  tylko popatrzcie ile zabawy przede mną.

Jaram sie, jak dzieciak nowa zabawką :banderas:

29243766_1623146097765216_69586549415230

29313888_1826903497360013_21256495117358

29249805_1826889017361461_44526762359563

29244429_1826889077361455_62583393711963

2.5 godziny składania dwóch podzespołów: Rail Gun'a i Radome. Strasznie podekscytowany jestem.

Problem w tym, ze nie wszystkie elementy pasują idealnie do siebie i trzeba je szlifować pilnikiem do paznokci, albo klejić, bo sa za luźne.

Ale sama zabawa składania i poznawanie robota jest bezcenna :banderas:

Pochwale sie, jak złożę całego, za jakiś czas  :reggie:

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

:notbad:

Przez chwile przytłoczył mnie nadmiar elementów  do złożenia. Zupełnie, jak ze znakami zapytania w Wieśku xD  

Opublikowano

Kiedyś mój kuzyn bawił się w takie modelowanie, za młodu byłem zafascynowany, ale szybko przeszło. :kaz: Fajny ten model. Powodzenia w składaniu, bo z pewnością wymaga cierpliwości.

Opublikowano

Też chętnie zobacze efekt końcowy, plusika zostawiłem :)

za dzieciaka sklejałem myśliwce w drugiej wojny, fajne hobby jak jest czas, do tego później jeszcze malowanie farbkami goty

Opublikowano

Wiecie, ze ja nie miałem pojęcia, ze to będą puzzle do składania :mevek:   

Szukałem figurki robota, a gdy ta sie pojawiła kliknąłem "Buy it Now" tak po prostu z miłości do gry Metal Gear Solid. Teraz kiedy juz wiem, z czym mam do czynienia, bez wahania  zrobiłbym to drugi raz. Figurka to jedno, a zabawa ze składania to co innego, co będzie mi przypominać te miłe chwile(z pozoru), za każdym razem, kiedy na nia spojrzę.  W tym tyg. na pewno jej nie złoże. Pracuje na noc  :sapek:

Opublikowano

Tp5bh0R.jpg

Prezent urodzinowy od żony :banderas:

Opublikowano

@MEVEK konkret i jeszcze raz konkret, jak złożysz wszystkie elementy to pochwal się efektem końcowym :) z ciekawości można wiedzieć ile taki box Cię kosztował?

@Czezare oo panie, taka żona to skarb :D 

a ja miałem nic już nie kupować... ale natrafiła się okazja by zgarnąć Tomb Raidery więc się nie wahałem ani chwili :) do końca miecha wpie****am chleb ze smalcem :D 

oT4zSRr.jpg

Opublikowano

Ale zgapiasz Czezare, moja żona na moją 30tkę była pierwsza :problem: Anyway, ŚWIETNE słuchawki. 

No i Mevek, jak ROZ JE BAŁ, szacun :obama: 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Jakieś zabawki dla dzieci z najbardziej przehajpowanej serii gier mają więcej plusików niż świeżutki Kirby  aka najlepszy platformer na ziemi :mog:

:ragus: 

Opublikowano
3 godziny temu, Hoipolloi napisał:

@MEVEK konkret i jeszcze raz konkret, jak złożysz wszystkie elementy to pochwal się efektem końcowym :) z ciekawości można wiedzieć ile taki box Cię kosztował?

@Czezare

70£ maskotka, 39£ przesylka. Brak dodatkowych oplat.

Opublikowano

Skorzystałem z ostatnich promocji:

maxvvc.jpg

Opublikowano

53de823b5c214.jpg

Fallout 4 za radą Forumka ;) a Prey, bo gdzieś przeczytałem, że to Bioshock w kosmosie :D

Opublikowano
19 godzin temu, kes napisał:

Jakieś zabawki dla dzieci z najbardziej przehajpowanej serii gier mają więcej plusików niż świeżutki Kirby  aka najlepszy platformer na ziemi :mog:

Pokaż ukrytą zawartość

:ragus: 

giphy.gif

Opublikowano

@Pacquiao

Brzydszych okładek nie było?

Edytowane przez _Be_