Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Pierwszy raz cos w cexie kupiłem, ale cena taka, że żal bylo nie wziąć. Mam nadzieje, że naklejki łatwo schodzą. No a Captain Toad to jedna z niewielu gier których zazdrościłem posiadaczom WiiU, wreszcie ogram.

GIKJpG3.jpg

Opublikowano

No ja nie wiem czy Toad na 3DS będzie grywalny. Na Switchu trzeba często robić zoom żeby lepiej obejrzeć level, to co dopiero na 3DS :p

Opublikowano
9 godzin temu, Ryo-San napisał:

Tak z winylem. Oprócz OSTa na płycie winylowej jest też OST na CD, który na górze ma wygląd i fakturę winyla a spód ma czarny (tak jak gry na PSX'a). Za tą edycję dałem 2 stówki. Stan ideolo

To nie tak tanio... Po tym co pisałeś myślałem że z 5 dyszek.

Pamiętam ten wkręt po 1 części. Drugą kupiłem "tylko" Rapture jako zadośćuczynienie po jakichś żadnych egzaminach.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Cześć forumku wróciłem z wakacji czas na drugą cześć urlopu z gierkami. Miał być dragon quest ale na wakacjach wszędzie widziałem reklame z tym kolesiem

Spoiler

CRc1D8R.jpg

I także odwiedziłem winnice tej pani w Douro Valley

Spoiler

3i8PZ2Y.jpgTZaSXgs.jpgBVmqhpv.jpg

Jeszcze tydzień urlopu będę grał w grę

iiNnQg6.jpg

:banderas:

Opublikowano

blantman widzę wspiera polski rynek i kupuje gierki tylko w Polsce aby go wspierać :D 

Tak tylko przytoczę z cyfrowych zakupów :P

W dniu 17.08.2018 o 09:27, blantman napisał:

Wspierajcie tak dalej polski rynek gierek. A potem narzekajcie na ceny, brak lokalizacji i inne problemy wynikające z braku dobrej sprzedaży na naszym rynku.  Jak nie ma sie pieniędzy to nie kupuje się wszystkiego a tylko selektywnie wybrane produkcje na których nam najbardziej zależy.

Opublikowano

Bang! Ale tak serio to nie jest łatwo kupić grę z polskiej dystrybucji. Wszystkie dobre sklepy (także pan Czezky) mają nowości z żółtą kropką, szwecja-norwegia albo zwykłe EU. Często jest tam polska wersja jęz. Kupujemy to bo jest dobra cena i lubimy dany sklepik. Robiąc deal z polskim dystrybutorem poszliby z torbami, bo ten uznaje tylko mega sklepy z obcym kapitałem.

Opublikowano

Akurat tu po prostu kupiłem używke od kogoś na aukcji w dobrej cenie więc posypuje głowę popiołem. Ale tomb raider w media expert prawilny preorder z dodatkami nawet koszulke dostałem zapomniałem dodać na zdjęciu :D  

ocVJN7I.jpg

To tył na przodzie postać lary ale zdjęcie wyszło jeszcze mniej wyraźne 

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Jakoś ten temat ominął mnie przez tyle lat rezydowania na forumku, co w sumie jest dość dziwne, bo na moim poprzednim forum lubiłem wrzucać fotki zakupów.
Oryginalny nie będę, bo wiadomo, że wrzesień to te dwa tytuły. Obydwa zakupione w dniach premiery, czyli w piątki po pracy :)
Jedno i drugie z MM, więc ceny raczej z doopy - SM 259zł, a SotTR 249zł.

0787109a9adfe8begen.jpg

Opublikowano
7 godzin temu, Kyo napisał:
  W dniu 17.08.2018 o 09:27, blantman napisał:

Wspierajcie tak dalej polski rynek gierek. A potem narzekajcie na ceny, brak lokalizacji i inne problemy wynikające z braku dobrej sprzedaży na naszym rynku.  Jak nie ma sie pieniędzy to nie kupuje się wszystkiego a tylko selektywnie wybrane produkcje na których nam najbardziej zależy.

O ku.rwa, to juz teraz haselkowe wspieranie branzy poszlo glebiej i zaczyna sie biadolenie o wpieraniu polskiego rynku? xD I niby dla lokalizacji z tymi sztywnymi, teatralnymi aktorami? xD Bylo sie uczyc angielskiego w szkole. Ku.rwa druga dekada 21 wieku, caly swiat zglobalizowany a w polsce placz, ze gierki nie przetlumaczyli. Gracze... hpft tfu.

Opublikowano

9f31ce63f06b5e4f.jpg

Godrizon 4, tyłek Lary i końskie jądra w RDR2 na wypasie w 4K   :banderas:

Opublikowano
3 godziny temu, Mejm napisał:

O ku.rwa, to juz teraz haselkowe wspieranie branzy poszlo glebiej i zaczyna sie biadolenie o wpieraniu polskiego rynku? xD I niby dla lokalizacji z tymi sztywnymi, teatralnymi aktorami? xD Bylo sie uczyc angielskiego w szkole. Ku.rwa druga dekada 21 wieku, caly swiat zglobalizowany a w polsce placz, ze gierki nie przetlumaczyli. Gracze... hpft tfu.

Jaczes już na forum spalony z tymi tureckimi wydaniami ;/

Opublikowano
W dniu 15.09.2018 o 14:41, Shen napisał:

Pierwszy raz cos w cexie kupiłem, ale cena taka, że żal bylo nie wziąć. 

Byłeś w tym w Gdyni? Ostatnio przejeżdżałem i pierwszy raz zauważyłem ten sklep. Cenowo tam atrakcyjnie?

Opublikowano

Te same ceny co w necie, mozesz sobie sprawdzic. Na jedne gry fajne ceny, na inne przegiete.

Opublikowano

Dzisiaj dotarła solidna porcja japońskiej stulejki :lapka:

A4JGu8T.jpg

Opublikowano

Dzięki Jaczesa! Gratis mnie pozytywnie zaskoczył, a sam zakup (aż drugi w Perfect Blue) jak zawsze bezproblemowo, wysłane ekspresem, no kto nie kupuje u @Dave Czezky ten powinien przemyśleć, czy nie usunąć konta

Vk2SELA.jpg

Opublikowano

9E9c8Nn.jpg

Dziękuję Panie @Dave Czezky:banderas: Perfect Blue? Zawsze szanowałem. 

Fun fact, okładka monhuna ma polskie napisy 

Opublikowano
2 minuty temu, Rayos napisał:

9E9c8Nn.jpg

Dziękuję Panie @Dave Czezky:banderas: Perfect Blue? Zawsze szanowałem. 

Fun fact, okładka monhuna ma polskie napisy 

Jako szanujący się minimalista powinieneś podziękować i artbooka wraz z piłeczką odesłać.
"Bo będzie leżeć i się kurzyć".

Opublikowano

Artbook już zarezerwowany koledze, a piłka antystresowa jutro wyląduje w szufladzie w pracy bo tam może się przydać  :) 

Opublikowano

Upgorad z Ski na X  :wub:

IMG_20180917_204423_zps2jcevuaf.jpg

Opublikowano

ten dostał nowy balkon, a ja się cieszyłem z antystresowej piłki :/ 

Opublikowano
1 godzinę temu, Rayos napisał:

ten dostał nowy balkon, a ja się cieszyłem z antystresowej piłki :/ 

Tobie i tak by się nie przydał taki wielki prezent, balkon to ekstrawagancja