Opublikowano 15 września 20186 l WTF, ta edycja teraz tyle chodzi? Ja za xboxowa wersje dałem z 80zł swego czasu xd
Opublikowano 15 września 20186 l Pierwszy raz cos w cexie kupiłem, ale cena taka, że żal bylo nie wziąć. Mam nadzieje, że naklejki łatwo schodzą. No a Captain Toad to jedna z niewielu gier których zazdrościłem posiadaczom WiiU, wreszcie ogram.
Opublikowano 15 września 20186 l No ja nie wiem czy Toad na 3DS będzie grywalny. Na Switchu trzeba często robić zoom żeby lepiej obejrzeć level, to co dopiero na 3DS :p
Opublikowano 15 września 20186 l 9 godzin temu, Ryo-San napisał: Tak z winylem. Oprócz OSTa na płycie winylowej jest też OST na CD, który na górze ma wygląd i fakturę winyla a spód ma czarny (tak jak gry na PSX'a). Za tą edycję dałem 2 stówki. Stan ideolo To nie tak tanio... Po tym co pisałeś myślałem że z 5 dyszek. Pamiętam ten wkręt po 1 części. Drugą kupiłem "tylko" Rapture jako zadośćuczynienie po jakichś żadnych egzaminach.
Opublikowano 16 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cześć forumku wróciłem z wakacji czas na drugą cześć urlopu z gierkami. Miał być dragon quest ale na wakacjach wszędzie widziałem reklame z tym kolesiem Spoiler I także odwiedziłem winnice tej pani w Douro Valley Spoiler Jeszcze tydzień urlopu będę grał w grę
Opublikowano 16 września 20186 l blantman widzę wspiera polski rynek i kupuje gierki tylko w Polsce aby go wspierać Tak tylko przytoczę z cyfrowych zakupów W dniu 17.08.2018 o 09:27, blantman napisał: Wspierajcie tak dalej polski rynek gierek. A potem narzekajcie na ceny, brak lokalizacji i inne problemy wynikające z braku dobrej sprzedaży na naszym rynku. Jak nie ma sie pieniędzy to nie kupuje się wszystkiego a tylko selektywnie wybrane produkcje na których nam najbardziej zależy.
Opublikowano 16 września 20186 l Bang! Ale tak serio to nie jest łatwo kupić grę z polskiej dystrybucji. Wszystkie dobre sklepy (także pan Czezky) mają nowości z żółtą kropką, szwecja-norwegia albo zwykłe EU. Często jest tam polska wersja jęz. Kupujemy to bo jest dobra cena i lubimy dany sklepik. Robiąc deal z polskim dystrybutorem poszliby z torbami, bo ten uznaje tylko mega sklepy z obcym kapitałem.
Opublikowano 16 września 20186 l Akurat tu po prostu kupiłem używke od kogoś na aukcji w dobrej cenie więc posypuje głowę popiołem. Ale tomb raider w media expert prawilny preorder z dodatkami nawet koszulke dostałem zapomniałem dodać na zdjęciu To tył na przodzie postać lary ale zdjęcie wyszło jeszcze mniej wyraźne Edytowane 16 września 20186 l przez blantman
Opublikowano 16 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jakoś ten temat ominął mnie przez tyle lat rezydowania na forumku, co w sumie jest dość dziwne, bo na moim poprzednim forum lubiłem wrzucać fotki zakupów. Oryginalny nie będę, bo wiadomo, że wrzesień to te dwa tytuły. Obydwa zakupione w dniach premiery, czyli w piątki po pracy Jedno i drugie z MM, więc ceny raczej z doopy - SM 259zł, a SotTR 249zł.
Opublikowano 16 września 20186 l 7 godzin temu, Kyo napisał: W dniu 17.08.2018 o 09:27, blantman napisał: Wspierajcie tak dalej polski rynek gierek. A potem narzekajcie na ceny, brak lokalizacji i inne problemy wynikające z braku dobrej sprzedaży na naszym rynku. Jak nie ma sie pieniędzy to nie kupuje się wszystkiego a tylko selektywnie wybrane produkcje na których nam najbardziej zależy. O ku.rwa, to juz teraz haselkowe wspieranie branzy poszlo glebiej i zaczyna sie biadolenie o wpieraniu polskiego rynku? xD I niby dla lokalizacji z tymi sztywnymi, teatralnymi aktorami? xD Bylo sie uczyc angielskiego w szkole. Ku.rwa druga dekada 21 wieku, caly swiat zglobalizowany a w polsce placz, ze gierki nie przetlumaczyli. Gracze... hpft tfu.
Opublikowano 16 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Godrizon 4, tyłek Lary i końskie jądra w RDR2 na wypasie w 4K
Opublikowano 16 września 20186 l 3 godziny temu, Mejm napisał: O ku.rwa, to juz teraz haselkowe wspieranie branzy poszlo glebiej i zaczyna sie biadolenie o wpieraniu polskiego rynku? xD I niby dla lokalizacji z tymi sztywnymi, teatralnymi aktorami? xD Bylo sie uczyc angielskiego w szkole. Ku.rwa druga dekada 21 wieku, caly swiat zglobalizowany a w polsce placz, ze gierki nie przetlumaczyli. Gracze... hpft tfu. Jaczes już na forum spalony z tymi tureckimi wydaniami ;/
Opublikowano 17 września 20186 l W dniu 15.09.2018 o 14:41, Shen napisał: Pierwszy raz cos w cexie kupiłem, ale cena taka, że żal bylo nie wziąć. Byłeś w tym w Gdyni? Ostatnio przejeżdżałem i pierwszy raz zauważyłem ten sklep. Cenowo tam atrakcyjnie?
Opublikowano 17 września 20186 l Te same ceny co w necie, mozesz sobie sprawdzic. Na jedne gry fajne ceny, na inne przegiete.
Opublikowano 17 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiaj dotarła solidna porcja japońskiej stulejki
Opublikowano 17 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzięki Jaczesa! Gratis mnie pozytywnie zaskoczył, a sam zakup (aż drugi w Perfect Blue) jak zawsze bezproblemowo, wysłane ekspresem, no kto nie kupuje u @Dave Czezky ten powinien przemyśleć, czy nie usunąć konta
Opublikowano 17 września 20186 l Dziękuję Panie @Dave Czezky Perfect Blue? Zawsze szanowałem. Fun fact, okładka monhuna ma polskie napisy
Opublikowano 17 września 20186 l 2 minuty temu, Rayos napisał: Dziękuję Panie @Dave Czezky Perfect Blue? Zawsze szanowałem. Fun fact, okładka monhuna ma polskie napisy Jako szanujący się minimalista powinieneś podziękować i artbooka wraz z piłeczką odesłać. "Bo będzie leżeć i się kurzyć".
Opublikowano 17 września 20186 l Artbook już zarezerwowany koledze, a piłka antystresowa jutro wyląduje w szufladzie w pracy bo tam może się przydać
Opublikowano 18 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Będzie wspinanie Dzięki @Dave Czezky za gratisa
Opublikowano 18 września 20186 l 1 godzinę temu, Rayos napisał: ten dostał nowy balkon, a ja się cieszyłem z antystresowej piłki Tobie i tak by się nie przydał taki wielki prezent, balkon to ekstrawagancja