Opublikowano piątek o 18:493 dni 3 godziny temu, Square napisał(a):Fajny Kratos na ścianie. Skąd brałeś?Stąd https://www.galeriaplakatu.com/
Opublikowano sobota o 07:272 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Coś do postrzelania w multi na Switchuniu 2
Opublikowano sobota o 12:562 dni W dniu 9.07.2025 o 13:47, Mari4n napisał(a):No i kolejna w kolekcji. Konsolę kupiłem golasa, miała być uszkodzona, bo nie wyświetlała obrazu, ale na modulatorze z NESa był git, i nawet na kablu S-Video do N64 jest obraz. Mam problem z kablem RGB, ze zdjecia, ale chyba znalazłem przyczynę - kondensatory do wymiany. Dzisiaj przyszedł super GameBoy, zaraz będą testy Kable NTSC i PAL są różne, sprawdź jaką masz konsolę i czy to jest odpowiedni kabel RGB do niej.
Opublikowano sobota o 14:232 dni Moja jest NTSC-J, i to jest odpowiedni kabel. Jak konsola trochę pochodzi włączona to jest obraz, tylko się giba lekko
Opublikowano sobota o 15:372 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. miałem pre order na premierę ale stwierdziłem, że MW mnie nie interesuje wezmę jak wyjdzie Małpa
Opublikowano niedziela o 12:311 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę retro, uzupełnianie kolekcji na PSP trwa. Nie mam dużej listy, około 20 tytułów które chce mieć. Antologię mam już na PC i PS4 (tragiczne wydanie, jest to emulacja wydania na PS2 i mamy laga z emulatora neo geo + lag emulacji PS2 xD) jednak fajnie będzie mieć to na PSP w "natywnej wersji".I wspaniały klasyk na Mega Drive nie tak dobry jak kolejna część na Saturna ale dalej świetny.
Opublikowano niedziela o 14:401 dzień Cart Bombermana ma dwa gniazda na pady? Bo widzę że jest na 4 graczy, a Micro Machines które miałem na MD miały coś takiego
Opublikowano niedziela o 15:481 dzień Godzinę temu, Mari4n napisał(a):Cart Bombermana ma dwa gniazda na pady? Bo widzę że jest na 4 graczy, a Micro Machines które miałem na MD miały coś takiegoNie, musisz mieć rozgałęziacz na 4 pady. Najlepszy pewnie jest ten oryginalny bo wpinało się go w dwa porty. Nieoryginalne mają tylko jeden przewód. Sporo gier to obsługiwało, chyba wszystkie sportówki od EA.
Opublikowano niedziela o 16:481 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jeszcze DKTF ale za duzo hy wazyly 4 zdjecia xdZapoluje jeszcze na XC2 i wystarczy zbieractwa ze switcha jedynki
Opublikowano niedziela o 18:081 dzień Godzinę temu, Grabek napisał(a):Jeszcze DKTF ale za duzo hy wazyly 4 zdjecia xdxDUmieścić wszystko na podłodze i jedno zdjęcie? xD
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pozdrowienia dla wszystkich pro skejterów
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Za 279 zł - tyle samo co zwykła wersja, a tu wersja z grubym poradnikiem. Polecam, Media Expert, grzybiarz.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 1 hour ago, jimmy said:pozdrowienia dla wszystkich pro skejterówJaki rozmiar decka?
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 13 minut temu, Czoperrr napisał(a):Jaki rozmiar decka?8" to chyba jest, ale bez znaczenia, bo leci na ścianę tak jak ta pierwsza
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Takie bangery będą u mnie za 5 lat ogrywane na Zeldowym Oledzie S1 kiedy wyjdę z części mojego backlogu.To po środku to ero-muskularna nawalanka w świecie kulturystów z Cho-zanikiA w takim śmieciu przyleciała do mnie Yakuza z Limited Run Games. Dobrze, że w PL przechwytuję to InPost…
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 1 hour ago, jimmy said:8" to chyba jest, ale bez znaczenia, bo leci na ścianę tak jak ta pierwsza No wiadomo, ale musiałem zapytać :)Spoko blaty.