Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Trza nadrabiać zaległości

20250711_203845.jpg

• Odpowiedzi 33,5 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
3 godziny temu, Square napisał(a):

Fajny Kratos na ścianie. Skąd brałeś?

Stąd https://www.galeriaplakatu.com/

Opublikowano

Coś do postrzelania w multi na Switchuniu 2

IMG20250712092630.jpg

Opublikowano
W dniu 9.07.2025 o 13:47, Mari4n napisał(a):

IMG_20250709_134048.jpg

No i kolejna w kolekcji. Konsolę kupiłem golasa, miała być uszkodzona, bo nie wyświetlała obrazu, ale na modulatorze z NESa był git, i nawet na kablu S-Video do N64 jest obraz. Mam problem z kablem RGB, ze zdjecia, ale chyba znalazłem przyczynę - kondensatory do wymiany. Dzisiaj przyszedł super GameBoy, zaraz będą testy cfaniak

Kable NTSC i PAL są różne, sprawdź jaką masz konsolę i czy to jest odpowiedni kabel RGB do niej.

Opublikowano

Moja jest NTSC-J, i to jest odpowiedni kabel. Jak konsola trochę pochodzi włączona to jest obraz, tylko się giba lekko

Opublikowano

miałem pre order na premierę ale stwierdziłem, że MW mnie nie interesuje wezmę jak wyjdzie Małpa

IMG_20250712_171919.jpg

Opublikowano

Trochę retro, uzupełnianie kolekcji na PSP trwa. Nie mam dużej listy, około 20 tytułów które chce mieć. Antologię mam już na PC i PS4 (tragiczne wydanie, jest to emulacja wydania na PS2 i mamy laga z emulatora neo geo + lag emulacji PS2 xD) jednak fajnie będzie mieć to na PSP w "natywnej wersji".

IMG_1267.jpeg

I wspaniały klasyk na Mega Drive wub nie tak dobry jak kolejna część na Saturna ale dalej świetny.

IMG_1268.jpeg

Opublikowano

Cart Bombermana ma dwa gniazda na pady? Bo widzę że jest na 4 graczy, a Micro Machines które miałem na MD miały coś takiego

Opublikowano
Godzinę temu, Mari4n napisał(a):

Cart Bombermana ma dwa gniazda na pady? Bo widzę że jest na 4 graczy, a Micro Machines które miałem na MD miały coś takiego

Nie, musisz mieć rozgałęziacz na 4 pady. Najlepszy pewnie jest ten oryginalny bo wpinało się go w dwa porty. Nieoryginalne mają tylko jeden przewód. Sporo gier to obsługiwało, chyba wszystkie sportówki od EA.

Opublikowano

Jeszcze DKTF ale za duzo hy wazyly 4 zdjecia xd

Zapoluje jeszcze na XC2 i wystarczy zbieractwa ze switcha jedynki

IMG_2099.jpeg

IMG_1932.jpeg

IMG_1928.jpeg

Opublikowano
Godzinę temu, Grabek napisał(a):

Jeszcze DKTF ale za duzo hy wazyly 4 zdjecia xd

xD

Umieścić wszystko na podłodze i jedno zdjęcie? xD

image.png

Opublikowano

pozdrowienia dla wszystkich pro skejterów

20250714_145158(1).jpg

Opublikowano

Za 279 zł - tyle samo co zwykła wersja, a tu wersja z grubym poradnikiem. Polecam, Media Expert, grzybiarz.

IMG_3587.jpeg

Opublikowano
13 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Jaki rozmiar decka?

8" to chyba jest, ale bez znaczenia, bo leci na ścianę tak jak ta pierwsza problem

Opublikowano

IMG-7369.jpg

Takie bangery będą u mnie za 5 lat ogrywane na Zeldowym Oledzie S1 kiedy wyjdę z części mojego backlogu.

To po środku to ero-muskularna nawalanka w świecie kulturystów z Cho-zaniki

IMG-7366.jpg

A w takim śmieciu przyleciała do mnie Yakuza z Limited Run Games. Dobrze, że w PL przechwytuję to InPost…

Opublikowano
1 hour ago, jimmy said:

8" to chyba jest, ale bez znaczenia, bo leci na ścianę tak jak ta pierwsza problem

No wiadomo, ale musiałem zapytać :)

Spoko blaty.

Opublikowano

Najbardziej zadbany Xbox jakiego widziałem na oczy.

Sprzęt z czasów gdy Microsoft nie musiał wydawać swoich gier u konkurencji.

IMG_20250715_145459663.jpg

Opublikowano
13 minutes ago, squaresofter said:

Najbardziej zadbany Xbox jakiego widziałem na oczy.

Sprzęt z czasów gdy Microsoft nie musiał wydawać swoich gier u konkurencji.

IMG_20250715_145459663.jpg

Mój jest bardziej zadbany, leżakuje w oryginalnym pudełku z kompletem wszystkich papierów od kilkunastu lat, kupiony jak nówka :) Ciekawe czy jeszcze działa bo podobno baterie się rozlewały po płycie głównej.

Gratuluje zakupu, świetna konsola.

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Ile za tego cudaka? Sam poluję.

650zł. Mi na cenie nie zależało. Chciałem tylko nierozkręcanego i z działającym laserem.

Widziałem na Alle w takich lub niższych cenach konsole z zacinającą się tacką. Trzeba uważać.

Opublikowano
3 minuty temu, Ukukuki napisał(a):

Zacinająca się tacka to wada pierwszych xboxów. Gumka parcieje i wystarczy ją wymienić.

Znajomy wymienił w poprzednim Xboxie. Nawet sączył gumkę w alkoholu. Nic to nie dało. Usterka wróciła. Bez wymiany całej tacki lub napędu Xbox z tą wadą nadaje się na śmietnik.

Oczywiście dałbym Xboxy do naprawy, tylko że niestety tak jak DC nikt już tych sprzętów nie naprawia.

Edytowane przez squaresofter