Opublikowano 5 sierpnia5 sie 44 minutes ago, Emtebe said:Dobra, wrzuciłem na swój profil Insta, jak nie będzie 3 polubień do końca roku, to usuwam. Jak będą 4 to może wrzucę pozostałości z galerii https://www.instagram.com/p/DM-zgi8M4ta/?igsh=MTJwMzdwdTFoanh5cw==Masz lajka ode mnie, mam zasięgi
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trza było kupić, o ile echeos of wisdom fajnie mi się ogrywało w trybie przenośnym na joiconach, tak te Zeldy w pełnym 3D średnio się tak ogrywa, a to plastikowe badziewie z zestawu z konsolą do podłączenia joiconów to może by było dobre jakbym miał dłonie 3 latka.
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trzeba wspierać wydania na kartach, a nie jakie keycards
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Powoli zbieram sobie kolekcję moich ulubionych platformówek wszechczasów. Dzisiaj do posiadanego już wcześniej N’sane Trilogy dołączył legendarny pierwowzór
Opublikowano 7 sierpnia7 sie W takim sprzedał, nawet nie zwróciłem uwagi :/ no to trochę zepsułeś mi radość z zakupuEdit: ale książeczka jest Edytowane 7 sierpnia7 sie przez funditto
Opublikowano 7 sierpnia7 sie 18 minutes ago, funditto said:W takim sprzedał, nawet nie zwróciłem uwagi :/ no to trochę zepsułeś mi radość z zakupuEdit: ale książeczka jestLepsze takie niż oryginalne połamane.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Poszukaj na portalach, może znajdzie się tanio jakiś crapiszon z pudełkiem w dobrym stanie, na wymianę. Kiedyś na allegro pełno tego było z niemieckiej albo francuskiej dystrybucji, nawet nówki w folii.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bust-a-Groove bez instrukcji i ze złamanym zawiasem, ale za 30 złotych nie ma co narzekać. WO64 komplet.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie 6 minutes ago, Mari4n said:Bust-a-Groove bez instrukcji i ze złamanym zawiasem, ale za 30 złotych nie ma co narzekać. WO64 komplet.O fajnie, że ktoś oprócz mnie jeszcze kupuje gry na N64. U mnie niestety zauważyłem, że 3 cartridge pożółkły z jednej strony, ciekawe dlaczego tak. Trzymam je w zamkniętej szafce przez kilkanaście lat.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie To samo mam z pokemonami, może tylny panel jest z innego rodzaju tworzywa
Opublikowano 7 sierpnia7 sie 8 minutes ago, Mari4n said:To samo mam z pokemonami, może tylny panel jest z innego rodzaju tworzywaU mnie właśnie przedni żółknie - na grzbiecie i lewym boku. Podobno są na to sposoby, ale pewnie narobię więcej szkód niż pożytku więc zostawiam jak jest.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie No to trochę dziwne że bok żółknie.Tak z innej beczki: znam takiego jednego chłopaka, 16 lat ma i zbiera gry do N64, ponad 20 ich ma. Zaskoczyło mnie że ktoś w jego wieku się tym interesuje
Opublikowano 7 sierpnia7 sie 15 minutes ago, Mari4n said:No to trochę dziwne że bok żółknie.Tak z innej beczki: znam takiego jednego chłopaka, 16 lat ma i zbiera gry do N64, ponad 20 ich ma. Zaskoczyło mnie że ktoś w jego wieku się tym interesujeU mnie licznik się zatrzymał na 25, dawno temu kupowałem jak ceny były normalne. Mam sporo kompletów w pudłach stan 10/10 z kompletem instrukcji i foliami na cartridge itd, rogi nie zniszczone ani nic. M.in. SM64, Banjo, DK64 + Expansion Pack, Perfect Dark, Wave Race z tych najlepszych i najcenniejszych. Do tego kilkanaście luzem. Większość z UK ściągałem, w PL kupiłem jedną grę i to w tym roku.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Ja musiałem od nowa zacząć, bo kiedyś miałem N64 i sprzedałem razem ze smashem, taz express i kilkoma innymi grami. Te dwie z postu wyżej też mam z UK, znajomi tam mieszkają i jak zjeżdżają do PL to mi wysyłają paczkomatem jak coś chcę.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zombie w luzackim stylu aktualnie na czasie (bo obecnie LA coraz bardziej przypomina to z gry) oraz bardziej.wymagające Soulsy, w sumie moje drugie po Elden Ringu.
Opublikowano 8 sierpnia8 sie Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jedziemy do domku, bo przecież... rodzina jest najważniejsza :C
Opublikowano 8 sierpnia8 sie Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No to rozpoczynamy zabawę, dziękuje PerfectBlue za dostawę, jak zawsze na czas 💪 polecam tego allegrowicza
Opublikowano 8 sierpnia8 sie Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. chłopaczki z Sycylii ok, ale prawdziwi mężczyźni mają pierwszeństwo
Opublikowano 8 sierpnia8 sie Jak @Emtebe zasadzi pudełko na Fordzie Fordor albo obok Thompsona, to zwariuję.