Opublikowano niedziela o 19:381 dzień 53 minuty temu, czapa napisał(a):Wycieczka do UKCex za te naklejki to powinien byc kutangiem po japie okladany codziennie
Opublikowano niedziela o 21:481 dzień 2 godziny temu, Pierre Deck napisał(a):Cex za te naklejki to powinien byc kutangiem po japie okladany codziennieNiestety niszcza tym ogromna czesc pudelek. Ja tam juz nie kupuje. W UK uzywki czesto w cenie nowosci widze. Ladnie ich tam z ta drozyzna powalilo. O sprzedawaniu im czy wymianie nie ma mowy, bo okradna czlowieka tylko z pieniedzy.
Opublikowano niedziela o 22:031 dzień W Polsce na te gry musiałbym wydać lekko x2 więcej a naklejki będę odklejać podczas czyszczenia tego wszystkiego
Opublikowano niedziela o 23:581 dzień 10 godzin temu, ornit napisał(a):Sam byłem zainteresowany. Czy te gry to po prostu nagrany filmik z trasy, który zwalnia lub przyspiesza w zależności od prędkości pociągu czy to ma jakiś engine/tła i modele?Densha de go wyglada ze to gra zrobiona w 3d a ta druga wyglada jak filmik. Ale jeszcze nie gralem. Nie mam tu switch.Te dwie w podobnych pudelkach byly po kolo 3500 jenow. Na funty za kazdy 1000 po 5 wychodzi 17,5. Densha byla 4500 wiec 22,5 a najdrozsza ta pro za 7,5 czyli 37,5.Ogolnie wszystko tu tansze. Kupilem nowe joycony za 38 funtow. Tyle podobnie kosztuje nowy donkey kong.Wlasnie myslimy kupic u nas switcha 2 a tu nakupic gier i moze pro konroler.I tak to wyglada w tych pociagach naprawde. Maszynista gada przez mikrofon albo kierownik pociagu ktory siedzi z tylu. Melodyjki graja. Jakas pani z automatu gada stacje.
Opublikowano wczoraj o 00:13 1 dzień 11 godzin temu, Shen napisał(a):Szukałem jakiegoś fanowskiego tłumaczenia, żeby ograć na anbernicu, ale chyba nic takiego nie istniej, a naczytałem sie recek Lokiego za dzieciakaTeraz odkryłem google lens. Raz przetłumaczę i chyba zapamiętam co i jak. Ale rpgow juz nie kupuje. Choc o tym nowym fft mysle bo maja jakas wersje deluxe i tam powinien by angielski.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kolejne giereczki do kolekcji.I automat densha de go w taito salonie gier.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Do kolekcji ;) No i rozbudowa Retroid Pocket 5
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Niedawno były moje urodzinki i od Brata dostałem nieoczekiwany prezent, więc koniecznie trzeba się pochwalić: DS Lite w fantastycznym stanie, na ekranach nie było żadnych rysek, obudowa również nie zajechana z pełną papierologią i og ładowarką, musiałem więc dorwać jeden z moich ulubionych tytułów na tą platformę.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Miałem nic już na Switcha nie kupować, ale wpadło podwójne promo i impuls zrobił swoje.Inna sprawa, że pomimo dwóch zniżek i tak tanio nie wyszło, jak na nintendo przystało...
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 4 godziny temu, RafaU napisał(a):Do kolekcji ;)No i rozbudowa Retroid Pocket 5 Zaskoczony jestem ze ten Crysis wyszedł w pudełku na ps4. Całkiem atrakcyjna cena, ale poczytałem więcej i podobno chodzi bardzo źle na ps4 także odpuszczam zwłaszcza że dwójka i trójka ograne juz na ps3.