Opublikowano wczoraj o 14:38 1 dzień Do Malenii i Messmera dołącza ziomeczek z Nightreigna, do tego dwie miłe gierki na Switcha
Opublikowano wczoraj o 17:02 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pobawię się w grę kolegi Emtebe, ale trochę inaczej :-)1997 - The Dark Side of the Moog, Pt. 11998 - Technics SL-PS770D1999 - Front Mission 3[kolory zdjęcia Kodak Portra 400]
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czas na odrobinę mangozjebstwa
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 34 minuty temu, GearsUp napisał(a):W Perfect Blue jak zawsze szybko i sprawnie Choroszcz
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 godzinę temu, GearsUp napisał(a):W Perfect Blue jak zawsze szybko i sprawnie 3 wstawka w tym miesiącu (+10 gier), a miesiąc jeszcze młody. Nie pytam nawet czy je ogrywasz ale chociaż wyciągasz je z folii?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 minuty temu, Patapon napisał(a):3 wstawka w tym miesiącu (+10 gier), a miesiąc jeszcze młody. Nie pytam nawet czy je ogrywasz ale chociaż wyciągasz je z folii?Większość w folii, sprawdzam tylko pod światło czy w środku jest kartridż bo czytałem różne historie z tym związane jak ten typ co przeklejał plakietki i teraz chyba sprawę będzie miał no ale na takie coś trafić to już wyjątkowego pecha chyba trzeba mieć.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ile Wy zarabiacie, że stać Was na kupowanie 60 gier miesięcznie, z czego 30 to te same gry, tylko na inną platformę
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja na Switcha 2 mam obecnie 15 gier/key cardów więc skromnie raczej
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Gripy na joycony dla lepszego JEBANKA pod kołderką i podobno całkiem niezła gierka na S2.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 11 minut temu, Josh napisał(a):Ile Wy zarabiacie, że stać Was na kupowanie 60 gier miesięcznie, z czego 30 to te same gry, tylko na inną platformę Nie wiem w sumie, ale równie dobrze pytanie może brzmieć, jak bardzo muszą i czy mają co jeść.Żartuję, nie obchodzą mnie wasze pieniądze i co z nimi robicie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W dniu 13.01.2026 o 17:22, Ins napisał(a):Trzeba dekupic jeszcze pierwszą część Revelations.Zakupione
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. A mogliby za ten hajs wybudować takie posiadłości jak w temacie Budowa domu.