Opublikowano czwartek o 14:381 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Do Malenii i Messmera dołącza ziomeczek z Nightreigna, do tego dwie miłe gierki na Switcha
Opublikowano czwartek o 17:021 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pobawię się w grę kolegi Emtebe, ale trochę inaczej :-)1997 - The Dark Side of the Moog, Pt. 11998 - Technics SL-PS770D1999 - Front Mission 3[kolory zdjęcia Kodak Portra 400]
Opublikowano czwartek o 21:141 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czas na odrobinę mangozjebstwa
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W Perfect Blue jak zawsze szybko i sprawnie
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 34 minuty temu, GearsUp napisał(a):W Perfect Blue jak zawsze szybko i sprawnie Choroszcz
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 1 godzinę temu, GearsUp napisał(a):W Perfect Blue jak zawsze szybko i sprawnie 3 wstawka w tym miesiącu (+10 gier), a miesiąc jeszcze młody. Nie pytam nawet czy je ogrywasz ale chociaż wyciągasz je z folii?
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 3 minuty temu, Patapon napisał(a):3 wstawka w tym miesiącu (+10 gier), a miesiąc jeszcze młody. Nie pytam nawet czy je ogrywasz ale chociaż wyciągasz je z folii?Większość w folii, sprawdzam tylko pod światło czy w środku jest kartridż bo czytałem różne historie z tym związane jak ten typ co przeklejał plakietki i teraz chyba sprawę będzie miał no ale na takie coś trafić to już wyjątkowego pecha chyba trzeba mieć.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ile Wy zarabiacie, że stać Was na kupowanie 60 gier miesięcznie, z czego 30 to te same gry, tylko na inną platformę
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ja na Switcha 2 mam obecnie 15 gier/key cardów więc skromnie raczej
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gripy na joycony dla lepszego JEBANKA pod kołderką i podobno całkiem niezła gierka na S2.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 11 minut temu, Josh napisał(a):Ile Wy zarabiacie, że stać Was na kupowanie 60 gier miesięcznie, z czego 30 to te same gry, tylko na inną platformę Nie wiem w sumie, ale równie dobrze pytanie może brzmieć, jak bardzo muszą i czy mają co jeść.Żartuję, nie obchodzą mnie wasze pieniądze i co z nimi robicie.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. W dniu 13.01.2026 o 17:22, Ins napisał(a):Trzeba dekupic jeszcze pierwszą część Revelations.Zakupione
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. A mogliby za ten hajs wybudować takie posiadłości jak w temacie Budowa domu.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 2 godziny temu, krzysiek923 napisał(a):Nie wiem w sumie, ale równie dobrze pytanie może brzmieć, jak bardzo muszą i czy mają co jeść.Żartuję, nie obchodzą mnie wasze pieniądze i co z nimi robicie.A mnie obchodzą, wyskakiwać z pit-ów piwniczaki yebane
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. W MM dobra promka, jak sie kupi 5 key cardów na Switcha, to 5 jest gratis. @GearsUp
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. w sam raz żeby kupić, a za jakiś czas te 5 darmowych sprzedać na pchlim, jak już się promocja skończy
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 1 minutę temu, krzysiek923 napisał(a):w sam raz żeby kupić, a za jakiś czas te 5 darmowych sprzedać na pchlim, jak już się promocja skończySorry 5TY gratis xD. Generalnie nawet spoko bo wszystkie gry łapie, Switch, PS5, preordery, nawet EK https://lowcygier.pl/promocje-pudelkowe/powrot-zestawomanii-do-media-markt-przeglad-ofert-na-gry-i-preordery-ps5-piate-pudelko-za-1-zl/
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 20 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):W MM dobra promka, jak sie kupi 5 key cardów na Switcha, to 5 jest gratis. @GearsUpŚrednio to działa z grami S2, dodałem 5 gier ze znaczkiem promocyjnym i naliczyło jakiś śmieszny rabat 40 zeta
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 1 minutę temu, GearsUp napisał(a):Średnio to działa z grami S2, dodałem 5 gier ze znaczkiem promocyjnym i naliczyło jakiś śmieszny rabat 40 zetaWszystko chyba nalicza tak samo, najlepiej wrzucić 5 w tej samej cenie wiadomo. Ale kwestia dobrego dobrania, opłacają się steele Nioh2 + Resident + Crimson Desert + np. Saros, ale dużo gier ma ceny z czapy.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Def Jam! Uwielbiam ten tytuł i tylko Xboxowej wersji mi brakowało. Leżakowała już dłuższą chwilę w CeXie aż w końcu się skusiłem, zwłaszcza że na Allegro cenią się dużo drożej.A House of The Dead III to tylko taki bonusik. Lubię czasem kupić coś na Peceta po taniości ;)