Opublikowano sobota o 16:463 dni 3 godziny temu, czapa napisał(a):A na PSP masz DF?A fakt, zapomniałem o istnieniu tej wersji! No nie, tego akurat nie mam... jeszcze Grałem w to kiedyś, to bodaj jakiś spin-off jak na PSP przystało, ale pamiętam że coś mi w nim nie zagrało.
Opublikowano sobota o 18:203 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Z kuponem wyszło 214 zł w MM także ten tego, Za Imperatora!
Opublikowano sobota o 20:112 dni 3 godziny temu, Quake96 napisał(a):A fakt, zapomniałem o istnieniu tej wersji! No nie, tego akurat nie mam... jeszcze Grałem w to kiedyś, to bodaj jakiś spin-off jak na PSP przystało, ale pamiętam że coś mi w nim nie zagrało.Dobra wersja, zbliżona do ps2, polecam ograć
Opublikowano wczoraj o 11:44 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Boska czerwień Nintendo
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Nadal czuję się jak złodziej okradający wielkie Nintendo płacąc tyle za te perełki
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 10 minutes ago, GearsUp said:Nadal czuję się jak złodziej okradający wielkie Nintendo płacąc tyle za te perełki Plusik bo w końcu gry a nie puste cartridge.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Obie plagi zaliczone dawno w gejpasie ale kiedyś z chęcią zrobię sobie jeszcze jedno przejście. Stare Wary kupione bo pomimo tego, że wszyscy jeżdżą po tej grze to pierwsza godzinka mnie zaciekawiła (również Game Pass).
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 55 minut temu, oFi napisał(a):Plany na obecny kwartałW końcu wleciały gdzieś raty?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 5 minut temu, Square napisał(a):W końcu wleciały gdzieś raty?Wleciały
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 hour ago, oFi said:Plany na obecny kwartałDark Souls 3 wyciągnięte ze zbiorczego wydania Trilogy?
Opublikowano 54 minuty temu54 min 18 minut temu, Czoperrr napisał(a):Dark Souls 3 wyciągnięte ze zbiorczego wydania Trilogy?Po co sklepy mają sprzedawać trylogię po 120 jak mogą pojedyńczo za 50
Opublikowano 53 minuty temu53 min Just now, Patapon said:Po co sklepy mają sprzedawać trylogię po 120 jak mogą pojedyńczo za 50Mam to wydanie ale jeszcze w folii, dobrze wiedzieć, że każda z trzech gier także zapakowana jest w folię Chyba, że to sprzedawca foliował.
Opublikowano 27 minut temu27 min 57 minut temu, oFi napisał(a):WleciałyTo wrzucaj. Bo chyba nie było?
Opublikowano 16 minut temu16 min 35 minut temu, Czoperrr napisał(a):dobrze wiedzieć, że każda z trzech gier także zapakowana jest w folię wydanie trylogii ma zafoliowany tylko cały zewnętrzny box, pudełka gier w środku nie są osobno ofoliowane
Opublikowano 8 minut temu8 min Na ps5 pro i growe śmieci było a na astrobota dla dzieci (i maskotke) już nie. MA SA KRA