Opublikowano sobota o 16:463 dni 3 godziny temu, czapa napisał(a):A na PSP masz DF?A fakt, zapomniałem o istnieniu tej wersji! No nie, tego akurat nie mam... jeszcze Grałem w to kiedyś, to bodaj jakiś spin-off jak na PSP przystało, ale pamiętam że coś mi w nim nie zagrało.
Opublikowano sobota o 18:203 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Z kuponem wyszło 214 zł w MM także ten tego, Za Imperatora!
Opublikowano sobota o 20:113 dni 3 godziny temu, Quake96 napisał(a):A fakt, zapomniałem o istnieniu tej wersji! No nie, tego akurat nie mam... jeszcze Grałem w to kiedyś, to bodaj jakiś spin-off jak na PSP przystało, ale pamiętam że coś mi w nim nie zagrało.Dobra wersja, zbliżona do ps2, polecam ograć
Opublikowano wczoraj o 11:44 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Boska czerwień Nintendo
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nadal czuję się jak złodziej okradający wielkie Nintendo płacąc tyle za te perełki
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 10 minutes ago, GearsUp said:Nadal czuję się jak złodziej okradający wielkie Nintendo płacąc tyle za te perełki Plusik bo w końcu gry a nie puste cartridge.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Obie plagi zaliczone dawno w gejpasie ale kiedyś z chęcią zrobię sobie jeszcze jedno przejście. Stare Wary kupione bo pomimo tego, że wszyscy jeżdżą po tej grze to pierwsza godzinka mnie zaciekawiła (również Game Pass).
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 55 minut temu, oFi napisał(a):Plany na obecny kwartałW końcu wleciały gdzieś raty?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 5 minut temu, Square napisał(a):W końcu wleciały gdzieś raty?Wleciały
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 hour ago, oFi said:Plany na obecny kwartałDark Souls 3 wyciągnięte ze zbiorczego wydania Trilogy?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 18 minut temu, Czoperrr napisał(a):Dark Souls 3 wyciągnięte ze zbiorczego wydania Trilogy?Po co sklepy mają sprzedawać trylogię po 120 jak mogą pojedyńczo za 50
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Just now, Patapon said:Po co sklepy mają sprzedawać trylogię po 120 jak mogą pojedyńczo za 50Mam to wydanie ale jeszcze w folii, dobrze wiedzieć, że każda z trzech gier także zapakowana jest w folię Chyba, że to sprzedawca foliował.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 57 minut temu, oFi napisał(a):WleciałyTo wrzucaj. Bo chyba nie było?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 35 minut temu, Czoperrr napisał(a):dobrze wiedzieć, że każda z trzech gier także zapakowana jest w folię wydanie trylogii ma zafoliowany tylko cały zewnętrzny box, pudełka gier w środku nie są osobno ofoliowane
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Na ps5 pro i growe śmieci było a na astrobota dla dzieci (i maskotke) już nie. MA SA KRA
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 22 minutes ago, krzysiek923 said:wydanie trylogii ma zafoliowany tylko cały zewnętrzny box, pudełka gier w środku nie są osobno ofoliowaneCzyli jednak handlarz zafoliował ofiemu.
Opublikowano 4 minuty temu4 min IMO dwa najlepsze exy na 3DSa wróciły do kolekcji. Zanim ktoś zacznie narzekać, że Nintendo Select, to chciałbym zauważyć, że to nówki w foliach