Opublikowano środa o 08:463 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Myślałem że to nie jest gra dla mnie ale demo mnie wciągnęło a że w PerfectBlue jest w dobrej cenie to żal było nie wsiąść
Opublikowano środa o 20:172 dni Z racji wrodzonej...nerwicy? jeszcze zanim doszedł mi zestaw do simracingu kupiłem monitor 21:9, bo wcześniejszy 26.5" wydawał mi się ze mały. No ale podjarałem się, szybki strzał i po 24h monitorek już wisi. Ale już teraz wiem, że monitor zostanie choćby i ten wcześniejszy 26.5" okazał się idealny do jeżdżenia, nigdy nie myślałem żeby kupić ekran w takiej rozdzielczości ale wygląda to wszystko rewelacyjnie. Z nieoczywistych plusów to 1. Mniej kabli (bo wcześniej wisiały dwa + listwa led) 2. Lepsze podświetlenie z tyłu, a na dodatek kosztował mniej niż wcześniejszy mniejszy oled. Edytowane czwartek o 14:061 dzień przez rafanus2
Opublikowano środa o 20:312 dni Model i ile cali? Ja myślę w przyszłym roku wymienić swój już wysłużony. Waham się jedynie czy nie wrócić do konsolowych proporcji z uwagi na Switcha 2, będzie bardziej uniwersalny monitor. Tylko 16:9 w 40 calach jest bardzo mało modeli oled, a 21:9 nawet w 50 calach jest wybór i sensowne ceny.
Opublikowano środa o 20:382 dni Philips Evnia 34 seria 6000. No cena 2200 za niego to według mnie bardziej niż git. W porównaniu do poprzedniego msi ten ma podświetlenie, usb, głośniki (nie potrzebuję ale miło że coś tam może popierdzieć w razie potrzeby), a jest stówkę tańszy.
Opublikowano czwartek o 14:501 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dorzucam Pragmatę w towarzystwie kilku innych gierek.
Opublikowano czwartek o 16:171 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane czwartek o 16:221 dzień przez Emtebe
Opublikowano czwartek o 21:181 dzień Ale bym pocisnal w nowa czesc ale NIE bo studio jest juz zamknięte od bodajże 10 lat
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po tym jak ukończyłem tą niesamowitą grę The Legend of Zelda: Twilight Princess HD - Wii UPostanowiłem kupić ją ponownie, ale tym razem do kolekcji w specjalnej wersji. Stan IGŁA!
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Była to pierwsza Zelda w jaką grałem i byłem naprawdę pozytywnie zaskoczony jaka to dobra gra.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiaj skromny zakup do kolekcji:
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Kilka fantów z wyprzedaży na big N. Jak tanio to bierzemy wszystko (pogoda była ładna za oknem to i fotki kijowe).