Opublikowano 22 kwietnia22 kwi Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Myślałem że to nie jest gra dla mnie ale demo mnie wciągnęło a że w PerfectBlue jest w dobrej cenie to żal było nie wsiąść
Opublikowano środa o 20:175 dni Z racji wrodzonej...nerwicy? jeszcze zanim doszedł mi zestaw do simracingu kupiłem monitor 21:9, bo wcześniejszy 26.5" wydawał mi się ze mały. No ale podjarałem się, szybki strzał i po 24h monitorek już wisi. Ale już teraz wiem, że monitor zostanie choćby i ten wcześniejszy 26.5" okazał się idealny do jeżdżenia, nigdy nie myślałem żeby kupić ekran w takiej rozdzielczości ale wygląda to wszystko rewelacyjnie. Z nieoczywistych plusów to 1. Mniej kabli (bo wcześniej wisiały dwa + listwa led) 2. Lepsze podświetlenie z tyłu, a na dodatek kosztował mniej niż wcześniejszy mniejszy oled. Edytowane czwartek o 14:065 dni przez rafanus2
Opublikowano środa o 20:315 dni Model i ile cali? Ja myślę w przyszłym roku wymienić swój już wysłużony. Waham się jedynie czy nie wrócić do konsolowych proporcji z uwagi na Switcha 2, będzie bardziej uniwersalny monitor. Tylko 16:9 w 40 calach jest bardzo mało modeli oled, a 21:9 nawet w 50 calach jest wybór i sensowne ceny.
Opublikowano środa o 20:385 dni Philips Evnia 34 seria 6000. No cena 2200 za niego to według mnie bardziej niż git. W porównaniu do poprzedniego msi ten ma podświetlenie, usb, głośniki (nie potrzebuję ale miło że coś tam może popierdzieć w razie potrzeby), a jest stówkę tańszy.
Opublikowano czwartek o 14:505 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dorzucam Pragmatę w towarzystwie kilku innych gierek.
Opublikowano czwartek o 16:175 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane czwartek o 16:225 dni przez Emtebe
Opublikowano czwartek o 21:184 dni Ale bym pocisnal w nowa czesc ale NIE bo studio jest juz zamknięte od bodajże 10 lat
Opublikowano piątek o 13:244 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po tym jak ukończyłem tą niesamowitą grę The Legend of Zelda: Twilight Princess HD - Wii UPostanowiłem kupić ją ponownie, ale tym razem do kolekcji w specjalnej wersji. Stan IGŁA!
Opublikowano piątek o 13:374 dni Była to pierwsza Zelda w jaką grałem i byłem naprawdę pozytywnie zaskoczony jaka to dobra gra.
Opublikowano piątek o 15:464 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiaj skromny zakup do kolekcji:
Opublikowano piątek o 20:133 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kilka fantów z wyprzedaży na big N. Jak tanio to bierzemy wszystko (pogoda była ładna za oknem to i fotki kijowe).
Opublikowano niedziela o 13:572 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dwie gierki na Switcha i po jednej na Saturna i Famicoma. Ta gierka na famicoma to Adventure Island 2. Rush Rally bardzo polecam, w trójkę nie grałem ale Origins mega grywalne.I kilka gierek na Dreamcasta. W tym dwie świetne gierki na pistolet. Re2 mam już w palu ale nie była droga to dorzuciłem do paczki prosto z Japonii.
Opublikowano niedziela o 14:042 dni RE2 mega tanio bo coś koło 100 zł, trójeczka niestety droższa i coś koło 340 zł.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jakoś w marcu uległem nostalgii i kupiłem najlepszą konsolę jaką w życiu miałem. Niestety na fata sobie nie mogłem pozwolić ze względu na to ile miejsca by mi zajmował, no ale slimeczka też daje radę! Znaczy się po wymianie lasera zaczęła dawać radę I tak na przestrzeni tygodni campiłem na Vinted i OLX co by uzupełnić sobie kolekcję o ulubione giereczki, oraz te na które nie było mnie kiedyś stać a bardzo chciałem zagrać (Dirge of Cerberus <3). Trochę przypałowe platynowe Tekkeny na tle wszystkiego ale kupiłem je na retrogiełdzie gdzie postanowiłem, że kupię cokolwiek jak już przyhechałem a nie było zbyt dużego wyboru. Tak czy siak, modern sprzęty stoją i się kurzą a na PS2 jest napierdalane prawie co wieczór. Początkowo bałem się że chujowo to będzie na 50 calach wyglądać ale kupiłem spoko HD adapter, który elegancko dostosowuje obraz. No i co tu więcej mówić - granie w najczystszej postaci, od razu wjechałem w replayowanie Onimushy zanim nowa wyjdzie i bawię się tak samo jak wtedy gdy ogrywałem pierwszy raz. PS2 najcudnowniejszy sprzęt w moim życiu.Giereczki Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez Fafensky
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. W dniu 24.04.2026 o 22:13, MEVEK napisał(a):Kilka fantów z wyprzedaży na big N. Jak tanio to bierzemy wszystko (pogoda była ładna za oknem to i fotki kijowe).