Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
On 11/1/2024 at 8:15 AM, Ukukuki said:

Brakuje tam jednej książeczki tej małej w formacie płyty i karty rejestracyjnej ale i tak jestem zadowolony ze stanu w jakim to jest. 

No żałuję ,że nie kupowałem big boxów jak w okolicach 2010-2014 latały po 50 zł hitowe gierki. No ale tak można o wszystkim mówić, gry na Famicoma kupowało się za grosze. Albo gry na Neo Geo MVS kupowałem po 30-50 dolarów gdzie dzisiaj po tyle ciężko kupić najtańszy tytuł na te platformę. Dzisiaj idealny czas na zbieranie gierek na X360, PS3, PS4, One. Wiadomo rzadki tytuł zawsze będzie drogi ale te popularne gierki to chodzą teraz w cenie flaszki. 

Dokładnie, jeśli chodzi o kolekcjonowanie to najlepiej to robić kupując gry z poprzedniej generacji. Trochę żałuję że kupowałem więcej gierek z Gamecube kiedy kończył żywota - Luigi's Mansion latał wtedy po 30 zł.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dostawa gierek z górnego rzędu idealnie się wstrzeliła w klimat

image.thumb.jpeg.ebf0353f7408829270c6170ec21117f4.jpeg

Opublikowano

Dzisiejsze zakupy prawilnie u Pana @yaczes :obama:

20241102_145455.jpg

Opublikowano

xNINxuj.jpeg

W poszukiwaniu konsolowego PIEPRZU.

Fatalny Furiat, Rockmanik 5 (nie mylić z X5), Happy Salvage i na dobitkę Shadow of Memories - wariaci dali tam nawet możliwość zmiany języka na angielski.

Powoli się ściemnia, więc można wyciągnąć saturnowego STICKA:

Sega Saturn Virtua Stick (HSS-0136): 2020 Review

(zdjęcie referencyjne ale mam identycznego)

żeby poczuć trochę klimatu w tym smutnym jak pizda miesiącu.

Opublikowano
45 minutes ago, ping said:

xNINxuj.jpeg

W poszukiwaniu konsolowego PIEPRZU.

Fatalny Furiat, Rockmanik 5 (nie mylić z X5), Happy Salvage i na dobitkę Shadow of Memories - wariaci dali tam nawet możliwość zmiany języka na angielski.

Powoli się ściemnia, więc można wyciągnąć saturnowego STICKA:

Sega Saturn Virtua Stick (HSS-0136): 2020 Review

(zdjęcie referencyjne ale mam identycznego)

żeby poczuć trochę klimatu w tym smutnym jak pizda miesiącu.

Shadow of Memories (albo Destiny), wspaniała gra, ogrywałem na Xboxie OG i PS2.

Opublikowano

Ja grę "przeszedłem" czytając od deski do deski opis w EXTREME. Pamiętam ją jako jedną z bardziej intrygujących mnie gier na PS2. Potem udało się kupić na Xboksa ale nie skończyłem, pograłem ledwo godzinę. Może tym razem, na przenośniaku się uda, choć człowiek zardzewiał - wczoraj wieczorem chwilę pocisnąłem, to nie wiedziałem co do końca robić. Do opisu nie zaglądam, bo sama gra jest jeśli dobrze pamiętam dość krótka.

Opublikowano
2 hours ago, ping said:

Ja grę "przeszedłem" czytając od deski do deski opis w EXTREME. Pamiętam ją jako jedną z bardziej intrygujących mnie gier na PS2. Potem udało się kupić na Xboksa ale nie skończyłem, pograłem ledwo godzinę. Może tym razem, na przenośniaku się uda, choć człowiek zardzewiał - wczoraj wieczorem chwilę pocisnąłem, to nie wiedziałem co do końca robić. Do opisu nie zaglądam, bo sama gra jest jeśli dobrze pamiętam dość krótka.

Trzeba odnajdywać się w odpowiednim miejscu i w odpowiednim czasie. Mnie gra zachwyciła klimatem średniowiecznego europejskiego miasteczka, szczególnie zimą. Miłego grania!

Opublikowano

Chyba tylko graficznie. Sama gra slaba. Dwojka lepsza.

Opublikowano

No tak jedynka to był bardziej taki typowy benchmark. 2 była już dużo lepsza. Hans Zimmer z tego co tam pamiętam tam muzyka zrobił.

Opublikowano

:hi:

IMG_5345.jpeg

Opublikowano

Tym razem delikatnie ;)

zbTiP0o.jpegvmQJcFc.jpeg

Opublikowano

Ostatnie zakupy w CeX ;) Właśnie kurier doręczył. Będzie grane w horrorki ;) 

FpOJwXC.jpegRTvDDqe.jpeg

Opublikowano

IMG_20241106_1602174442.thumb.jpg.a6e575d7342853235f55f143f0240b26.jpg

Jebana w dupę Persona 3. Znowu czuję się jakbym cofnął do 2007 i szajba SMTowa.

Opublikowano

Bez jaj, pochwal się gdzie wyrwałeś te sztosy i ile dałeś?

Opublikowano
4 godziny temu, Assassins_78 napisał(a):

Ostatnie zakupy w CeX ;) Właśnie kurier doręczył. Będzie grane w horrorki ;) 

FpOJwXC.jpegRTvDDqe.jpeg

Wyglądają na naprawdę zadbane

Pewnie swoje kosztowały, ale no teraz to nie jest już hobby dla biednych ludzi hue hue

Dwójka i trójka to wiadomo klasyka, ale dla mnie Homecoming i Downpour też były bardzo spoko ;)

Opublikowano

@drozdu7 no troszke cebuli to kosztowało, stan igiełki 3xA :) 
Homecoming teraz ogrywam, ale to kawał dobrej gry, nie to co jakieś SW od ubi ;) 

Edytowane przez Assassins_78

Opublikowano

Ja przechodziłem w zeszłym roku, powrót nawet do nie najlepszej odsłony SH jest ciekawszy od wielu współczesnych gierek ;)

Downpour dziś chyba mocno jebany jest ale miał jakieś tam chyba subquesty, można było opcjonalnie budynki zwiedzać. Sam deszcz też był niezłym zabiegiem. 

Opublikowano

Z Downpourem to mógłbym się w sumie rozstać jak ktoś chce i da spoko cenę. Nie wiem po ile to teraz lata.

Opublikowano
3 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Downpour dziś chyba mocno jebany

Downpour to dość pechowy przedstawiciel serii, bo nie miał muzyki Yamaoki, był technicznym kasztanem nawet w wersji na X360 i w sumie zaorał nie tylko studio, ale i serię na długie lata.

Szkoda o tyle, że fabularnie to kawał świetnej gry, a ostatni boss - zwłaszcza w kwestiach symboliki/designu - to dla mnie absolutne top serii. Aż dziw bierze, że ci sami goście zrobili szeregowe monstra rodem z jakiegoś The Suffering.

Generalnie dla fanów warto, ale czuć opór niewykorzystany potencjał. Z tych zachodnich silentow wciąż najlepszy wydaje się być Homecoming.

Opublikowano
35 minut temu, beardo0 napisał(a):

Bez jaj, pochwal się gdzie wyrwałeś te sztosy i ile dałeś?

Tanio nie było :red:

Na Ebayu średnio IV chodzi po 2-3 stówy. W moim przypadku na pocieszenie stan w zasadzie mięta.

Opublikowano

E, to jeszcze nie tak źle.

Resident Evil Mercenaries 3D tez calkiem spoko. Myslalem, ze to jakas gowno-gierka, a okazuje sie, ze przyjemny shooter na krotkie sesje w klimatach Resident Evil 5.