Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wydanie europejskie jest ciężko dostępne. Może dlatego, że wydawcą pudła było u nas Nintendo, a później prawa wróciły do SE.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Huh, dawno mnie tu nie było z powodu wakacji a widzę sporo fajnych zakupów O.ONo to dorzucam mój miks staroci i nowości.Aby mieć komplet ogranych co-opów od Hazelight, wyrwałem A Way Out w UK w przystępnej cenie. Jak widzę te oferty w PL po ~200pln za używkę to zbiera mnie na śmiech.Na Vitę wjechała potężna dostawa, głównie brakujące tytuły od LRG, dzięki czemu za około 20 pudełek zbiorę full set. Jest także Persona 4 Golden w wydaniu angielskim bo posiadam tylko amerykańskie. Miałem zamiar je sprzedać ale okazuje się, że wydania mają różne grzbiety i ten amerykański jest bardzo ładny, bo kolorowy -_-Na Switcha warto zwrócić uwagę na Cyber Shadow czyli gierę opublikowaną przez twórców Shovel Knighta. Trailer robi mocno.Z kolei Little Big Adventure to zapewne mocny kasztan ale kosztował 40pln. Może wydarzy się w przyszłości coś niesamowitego i zyska na wartości...PS5 to raczej świeże tytuły, Revenge of the Savage Planet nadaje się do śmiechowego co-opa dla dzieciaków.