Opublikowano wczoraj o 06:57 1 dzień Na ps5 to juz chyba w wiekszosci kody na dlc w pudelkach. Przynajmniej od capcomu.
Opublikowano wczoraj o 07:23 1 dzień Osobne pudełko z samym DLC na płycie? Edytowane wczoraj o 07:23 1 dzień przez Josh
Opublikowano wczoraj o 07:27 1 dzień 21 minut temu, devilbot napisał(a):A jak miałoby być z ng4 jak pudełka wyszły pół roku przed dlcMyślałem, że ta wersja jest już z DLC
Opublikowano wczoraj o 07:32 1 dzień Ta wersja jest już z dlc. Wymieniasz kod z pudełka i od razu miałeś kostiumy i skiny na broń a po czasie jak wjechało dlc to też jest dla posiadaczy tej wersji
Opublikowano wczoraj o 10:54 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W tym roku więcej kupuję mang niż gier, ale trochę tytułów mi wpadło ostatnio:
Opublikowano wczoraj o 13:40 1 dzień W końcu cichy kontroler do Xboksa, niestety na kablu, ale bardzo długim, hehs:
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiaj dotarł Oblivion z PerfectBlue i jakiś japoński shmup z wstawkami anime ze sklepu w JP.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kilka pudełek i kolejna książeczka. SMTVV do kolekcji. P5T "bo tanio". NeoGeo na Evercade będę zbierał póki będą wydawać kolejne, aczkolwiek Vol.4 niestety ma kilka gierek, które już były wgrane na Super Pocket w wydaniu NeoGeo. Co do MUA3 zaś... no cóż, na tym zakupy się nie skończyły.Ja nawet nie jestem jakimś szczególnym fanem Marvela. Nie będę próbował opisać procesu myślowego, jaki się odbywał w mojej głowie. Powiem tylko, że zaczęło się niewinnie, gdyż chciałem jedynie sprawdzić cenę pudełkowego Marvel Tokon dwa tygodnie temu...
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. @Suavek mnie zaorał tymi Marvelami, ale mi też w ostatnim czasie wpadło trochę superbohaterów do kolekcji. Strażników chętnie przejdę po latach trzeci raz, a z Arkham Origins zmierzę się po raz pierwszy (jedyna gra z serii w którą dotąd nie grałem) Edytowane 19 godzin temu19 godz. przez funditto