Opublikowano wtorek o 16:562 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ależ wspaniale się będzie grało pro controlerem na S2!
Opublikowano wtorek o 17:262 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiaj skromnie, ale jak już mam 3+4 to i wypadało mieć 1+2
Opublikowano wtorek o 20:242 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mój pierwszy oled, zobaczymy o co tyle hałasu. I karcioszka
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Artbook z gamebooka dotarł tydzień wcześniej. Skoro sami go już dostali z drukarni, to zaczęli wczoraj wysyłać.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejny sztos na jedyną słuszną konsolę wpadł day 1. Jeszcze kończę Elliota, więc będzie musiał chwilę poczekać, ale już się nie mogę doczekać Szkoda jedynie, że naklejki nie dotarły i będą osobno dosyłane
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Właśnie wjechał słuszny pakiet. Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez Amer