Opublikowano czwartek o 19:213 dni myślę o setupie dwóch monitorów 27 cali, jeden wygięty i jeden flat, ciekawe jak by to wyglądało
Opublikowano czwartek o 19:403 dni 10 minut temu, bartiz napisał(a):@Josh PC masz w innym pokoju niż TV? zawsze można podłączyć HDMI i jazda w single na padzie na dużym ekranieTV niestety się popsuł na amen, więc jestem zdany na granie i oglądanie filmów na monitorze za jakiś czas odłożę trochę więcej pieniędzy, ale nawet się nie oszukuję że pójdą one na nowy telewizor: skoro już tyle kasy władowałem w granie na PC, to pewnie po prostu kupię jakiś lepszy, oledowy monitor. Trzeba się przyzwyczaić do tych 32 cali i wyhodować garba. Edytowane czwartek o 20:333 dni przez Josh
Opublikowano czwartek o 20:013 dni zawsze można rozważyć monitor uw, ja polecam : ]też udostępniam kodzik Edytowane czwartek o 20:023 dni przez rafanus2
Opublikowano czwartek o 20:063 dni 44 minuty temu, Figaro napisał(a):myślę o setupie dwóch monitorów 27 cali, jeden wygięty i jeden flat, ciekawe jak by to wyglądałoNormalnie, ja mam 1 UW Flat, 2 UW kurwed, 3 zwykły flat
Opublikowano czwartek o 20:193 dni 1 minutę temu, Figaro napisał(a):pochwal się fotkąA tu było kiedyś wrzucanePo kilku miesiącach użytkowania muszę powiedzieć, że setup megawygodny, ważne, by OLED curved był jednak na środku najlepiej. Ja w sumie sobie przeskakuje pomiedzy 34 IPS i 34 OLED, który raczej jest tylko do gier (wiadomo zawsze jest coś włączone ^^), 27 IPS to taki pomagier. Generalnie monitorów nigdy za wiele:).W ogóle na zakrzywionych się fajnie gra, jest taki inny klimat jednak i wczuta.
Opublikowano czwartek o 20:283 dni Godzinę temu, Figaro napisał(a):myślę o setupie dwóch monitorów 27 cali, jeden wygięty i jeden flat, ciekawe jak by to wyglądałoTo chyba już lepiej pójść w ultrawide jak ma być wygięty ale wtedy potrzeba dość mocnego sprzętu bo na takiej szerokiej rozdziałce jest średnio 30% gorsza wydajność. Ja mam teraz dwa 27" a jak chcę sobie pograć w jakiegoś singla z kanapy to odpalam projektor.
Opublikowano czwartek o 20:493 dni Jak komputer jest pod gierki a nie do pracy to moim zdaniem jeden a duży monitor. 40 cali jest jak najbardziej ok.
Opublikowano czwartek o 20:573 dni Mysle ze nie ma co isc w polsrodki, od razu kupic rzutnik i wyswietlac na bloku na przeciwko.
Opublikowano czwartek o 21:153 dni 34 UWQHD dalej król wydajność/quality imo.Ale jak do samych gier to wiadomo, że można postawić LG OLED 45 UW 5k2k (jest też wersja 39 cali), ale do tego nawet 5090 może być czasem za mały.Całkiem świeże video o monitorach od DF
Opublikowano czwartek o 21:213 dni Gratulacje @Josh. 32 minuty temu, Ukukuki napisał(a):Jak komputer jest pod gierki a nie do pracy to moim zdaniem jeden a duży monitor. 40 cali jest jak najbardziej ok.Kilka lat temu kupiłem 32 cale i był duży, a teraz to tak mam, że mógłby być w sumie większy.
Opublikowano piątek o 07:552 dni Josh deliveredTeż wrzucę swój kodCo jakiś czas zmieniam Nick i avka, więc się nie zdziwcie jak coś xd
Opublikowano piątek o 07:592 dni Panowie ale tu jest forum konsolowe z duszą a nie kurwa jakieś składaki, wentylatory, kodziki i zaproszenia z grinderaTu się wrzuca plastik od prywaciarza i jest pieprz
Opublikowano piątek o 08:052 dni 2 minuty temu, Pupcio napisał(a):Cyfrowy toksyk atakuje nie masz jpga kafla do wrzucenia? Nie ma większego toksyka od szczekającego w każdym temacie farbowanego fana Nintendo ;) cieplutko pozdrawiam
Opublikowano piątek o 08:222 dni 22 minuty temu, drozdu7 napisał(a):Panowie ale tu jest forum konsolowe z duszą a nie kurwa jakieś składaki, wentylatory, kodziki i zaproszenia z grinderaTu się wrzuca plastik od prywaciarza i jest pieprzKażdy świadomy gracz przy obecnym kierunku konsol prędzej czy później skończy na pc.Na szczęście m$ też to przewidział i część moich gier już tam jest.
Opublikowano piątek o 08:362 dni Cała drama bierze się z tego, że Sony chce skończyć z wydaniami fizycznymi, a wy nie chcecie płacić 350 zł za nową grę cyfrową, tylko 250 zł za cyfrową na Steamie (chodzi mi o gry na premierę, a nie humble bumble po kilku latach). ;) Plus kilkanaście tysięcy za sprzęt. 100 zł na każdej grze "zaoszczędzone", to już jest 1200 zł rocznie, pecet się zamortyzuje po kilku latach jak akurat wyjdzie nowa generacja konsol.Ja też mam mocnego peceta, tylko GPU mi brakuje, ale nie mieszkam w kawalerce żebym kąkuter miał obok TV i fotela, logistycznie u mnie tylko streaming, a to obsysa, dlatego na razie zostaję przy konsolach i się zobaczy za parę lat jak będzie sytuacja wyglądała.
Opublikowano piątek o 09:052 dni Pany, no...https://www.psxextreme.info/topic/85336-steam/https://www.psxextreme.info/topic/119430-chcesz-kupiczmodernizowac-kompa/ https://www.psxextreme.info/topic/46643-kupno-monitora-lcd/ https://www.psxextreme.info/topic/34266-hc-roomy/ https://www.psxextreme.info/topic/108948-konsolowa-t%C4%99cza/ https://www.psxextreme.info/forum/94-nintendo/
Opublikowano piątek o 14:092 dni W dniu 20.08.2026 o 15:41, Alex van Cube napisał(a):(...) oczywiście paczka od Czezkiego już jest w drodze więc jutro będzie update (...)No siema. Wspomniana paczuszka od Czezkiego i do tego okazyjny FM z Empiku. Switch przeora mi kieszenie niesamowicie, a PerfectBlue będzie miał ze mnie zarobek przez najbliższe kilkanaście miesięcy, ale co zrobić, że na tej konsoli jest tyle dobroci w rozsądnych cenach.
Opublikowano piątek o 14:132 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przyszła wreszcie wyczekiwana paczka z LRG i pierwszy raz mam z nimi problem, bo brakuje jednej gierki.Najwyraźniej w magazynie ktoś nie ogarnął, że HI-FI RUSH zamówione zarówno na PS5, jak i XSX (chciałem mieć obydwie wersje) to nie to samo co tylko jeden egzemplarz na XBOXa, więc zamiast 5 pudełek dostałem 4.Całe szczęście na tym ich "Warehouse Shipment" również widnieją tylko 4 pozycje, więc sprawa dość łatwa do porównania z zamówieniem, na którym pozycji było 5, ale nadal - pisanie maili, oczekiwanie na załatwienie sprawy...
Opublikowano piątek o 14:142 dni Dochodza jakies oplaty oprocz wysylki przy zamowieniach z rlg? Jakies cla czy inne?
Opublikowano piątek o 15:002 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę spontanicznych zakupów w _insertcoin_ plus Zelda 2 z ebay. Jak wrzucałem tutaj Shining Force 2 to ktoś wspominał o trójce na Saturna. To kupiłem, odpale pogram parę minut i odłożę na półkę, raz ,że po japońsku a dwa gra się zestarzała okropnie w przeciwieństwie do 1 i 2. Dwie kultowe karcioszki, Geforce 6800 GS na AGP i Voodoo 2 co prawda tylko 8MB ale pod pentium MMX 233 wystarczy.