Opublikowano 17 sierpnia17 sie Tyle tego badziewia wrzucam, że zapomniałem o tym ujęciu. Zatem update do ostatniej sesji.
Opublikowano 17 sierpnia17 sie 32 minuty temu, Figaro napisał(a):Rocket Knight Adventures jeszcze koniecznie sobie ogarnij.Staram się kupować w to co grałem za dzieciaka, ten tytuł niestety nie występował w mojej okolicy no ale nie jeden wyjątek już zrobiłem. Tytuł znam i wygląda bardzo dobrze ale nie wiem czy jest dalej grywalny. Nie raz już też miałem go na liście życzeń ale usuwałem xd 15 minut temu, Chewie napisał(a):@Ukukuki właśnie zamówiłem pastę mx6, 4 lepsza?Wiesz co ja go kupiłem pod Pentiuma MMX który ma z 15W a po podkręceniu nie dobija do 20W xd oraz Athlona XP gdzie maksymalne TDP to pewnie z 70W. U mnie da radę :D
Opublikowano wtorek o 05:495 dni 18 godzin temu, Emtebe napisał(a):Widziałeś kiedyś grzybiarza w dżungli?Sam Snake tam bywa i tez je zbiera
Opublikowano wtorek o 14:355 dni W dniu 13.08.2026 o 15:40, Rozi napisał(a):W końcu cichy kontroler do Xboksa, niestety na kablu, ale bardzo długim, hehs:gtuby/sztywny ten kabel, czy elegancko giętki?
Opublikowano wtorek o 15:235 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. EA SportsBIGPlus arcade od SEGA.GCN to moja najmniej zadbana platforma jeśli chodzi o gierki, kiedyś sprzedałem wszystko w cholerę, bo te mini płytki są bardzo podatne na pęknięcia, zwłaszcza, że trzpień pudełek jest dość twardy.Nie mogę jednak odmówić uroku. Dark Summit w ogóle kozacki średniaczek, pierwszy raz grałem w niego właśnie na kostce.
Opublikowano wtorek o 15:495 dni @ping po pierwsze miałeś się wyprzedawać -_-Po drugie wersje angielskie ? Co tu się odwala ?
Opublikowano wtorek o 15:575 dni Jakaś tam rezerwa musi zostać.A angoli mam naprawdę sporo w zbiorach. Rzadko wrzucam zakupy, bo już mi ktoś tu marudził, że za dużo. A te są tzw. SENTYMENTALNE. Szkoda, że EA Sports BIG się nie odrodziło.
Opublikowano wtorek o 16:375 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Za obie gry wyszlo 215zł więc trzeba bylo kupić ;) Edytowane wtorek o 16:385 dni przez Ins
Opublikowano środa o 14:354 dni Zaraz po calaku w Sekiro wchodze balls-deep w to cudo. Jakis stary OF juz sciagnalem. Sprawdzalem, ponoc kompatybilny. Inaczej znow bede musial spedzic godziny na edycji nazwisk.
Opublikowano środa o 20:244 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szybki zakup dziś po pracy. Akurat trafiło się blisko i umówiłem się, że zajadę po pracy i odbiorę. Sprzedający powiedział, że on w sumie pudelek nie trzyma, kupuje przechodzi i sprzedaje. Ciekawe jak odnajdzie się w 2028 roku
Opublikowano czwartek o 07:423 dni Mój pierwszy Game Key CardKupione jako dodatek do wersji na PS5 Pro, żebym mógł kontynuować rozgrywkę w innych okolicznościach bez streamingu. Cross progression działa automatycznie (sprawdziłem już).
Opublikowano czwartek o 11:113 dni 20 godzin temu, Yap napisał(a):Zaraz po calaku w Sekiro wchodze balls-deep w to cudo.Jakis stary OF juz sciagnalem. Sprawdzalem, ponoc kompatybilny. Inaczej znow bede musial spedzic godziny na edycji nazwisk.eee... przecież 2014 to dziadostwo było. pokaz silnika fox engine na tamte czasy, ale jako gra piłkarska leżało, tym bardziej teraz nie ma sensu. i to jeszcze na ps3, gdzie framerate można oczami liczyć.pełna wersja była do bani, natomiast udostępnione demo (do pobrania na pc w formie instalatora) było zajebiste i do dzisiaj nie wiem, co tam się odwaliło.
Opublikowano czwartek o 11:523 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Najlepszy souls-like już się instaluje, oraz Cyberek żeby zagrać tym razem z dodatkiem w najlepszej konsolowej jakości na PRO.
Opublikowano czwartek o 13:173 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. + trochę szajzu. Same tanie rzeczy, bo cała para poszła w skrzynkę i teraz przez pół roku będę jadł chleb i ziemniakiZ całego serca chciałem podziękować Sony za ułatwienie mi decyzji o tym zakupie <3 pierdolcie się i zdychajcie