Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

widzę, że monitor podpięty pod płytę główną i wbudowaną grafikę amd, a nie pod zewnętrzną kartę graficzną XD typowe dla kogoś, kto zaczyna z komputerami

• Odpowiedzi 35,8 tys.
  • Wyświetleń 4,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Dzisiaj przychodze bardzo zmeczony po pracy, a tu mala paczuszka na mnie czeka, oczywiscie ze trzeba bylo otworzyc             :obama:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jakby podpiął od razu do dedykowanej to by był za duży skok z konsoli. Rozjebało by mu łeb

Opublikowano

30 lat siedzenia na konsoli zrobiło swoje sapek ale spokojnie, powoli sobie wszystko ogarnę, dopiero co złożyłem i zainstalowałem system operacyjny

3 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Działają syćkie residenciki?

Powinny. Veronica remake będzie już grane na PC platinum

Opublikowano

josh pewnie by się skapnął, że coś nie tak, jakby tylko grę włączył, ale są takie matoły, że później latają po internecie i komentarze piszą, że na konsoli lepiej działa xd

Opublikowano

Na starszych kompach przy takiej akcji to ta zintegrowana chyba obrazu nie dawała jak była wpięta inna karta.

Opublikowano

IMG_20260820_153102.jpg

Nie oszukali mnie na tym alliexpress'ie i świeżutki NS2 właśnie dotarl. Nawet nie planowałem zakupu w najbliższym czasie ale za tę cenę żal było nie brać, w międzyczasie zakupiłem kilka gierek na rynku wtórnym i okolicznym sklepie, ale oczywiście paczka od Czezkiego już jest w drodze więc jutro będzie update. Och jest w czym wybierać jeśli chodzi o pudełka Switch + Switch 2, chciało by się wszytko od razu zamówić, ale przecież nie można wydać całej wypłaty na gierki.

Opublikowano

Spoko jak ja składałem kompa po 12 latach na konsolach to siedziałem dwa lata z pamięciami na najniższej prędkości :) a później jak wymieniałem kartę na mocniejszą która miała już dwie wtyczki zasilające to wpiąłem je z jednej linii.

@Josh podeślij nazwę użytkownika na steam i gogulapka

Opublikowano

13 minut temu, Ukukuki napisał(a):

@Josh podeślij nazwę użytkownika na steam i gogulapka

Jak wyżej. Uki, Ty też.

Opublikowano
4 minuty temu, Amer napisał(a):

Jak wyżej. Uki, Ty też.

Jak wyżej. Amer, Ty też.

Opublikowano

BLOOD, JDM, Beast of Reincarnation i Mortal Shell 2.jpg

Kolejny odświeżony, FPSowy klasyk od Nightdive, podobno fajna driftowa ścigałka od naszych rodaków, budząca mieszane uczucia gierka od pokemonowych patałachów i raczej mocno chwalona kontynuacja ciekawego souls-lajka.

BLOOD, JDM, Beast of Reincarnation i Mortal Shell 2 grzbiety.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, Josh napisał(a):

AOxbRf9.jpeg

go8azfK.jpeg

+ trochę szajzu. Same tanie rzeczy, bo cała para poszła w skrzynkę i teraz przez pół roku będę jadł chleb i ziemniaki

0lPksG1.jpeg

WDiAQoP.jpeg

8f4QqfC.jpeg

SdK6TiD.jpeg

Z całego serca chciałem podziękować Sony za ułatwienie mi decyzji o tym zakupie <3 pierdolcie się i zdychajcie

fuck-the-oscars.png?width=1200&height=60

Yebany zrobił to fsg

Ja teraz właśnie składam:

image.png

Kurcze zapomniałem gdzie się podpina te wszystkie kabelki

Watch Henry Cavill flex in this sultry supercut of his gaming PC build ...

Edytowane przez Chewie

Opublikowano

Trochę ragus Posłużyłem się listą zaproponowaną przez @rafanus2 (dzięki ziom!), mniej więcej tyle to wychodzi gdybyś wszystko kupował w jednym sklepie

https://www.x-kom.pl/lista/jfrkyy9u3

jedyne co tu zmieniłem to SSD na 2TB (+700zł), no i z uwagi na brak akurat tej karty graficznej wziąłem Asusa o praktycznie identycznych parametrach i tej samej cenie. W sumie ze wszystkim (klawiatura, głośniki, monitor, fotel itp) wyszło mi 12tys, czyli przekroczyłem dostępny budżet o 2000zł i teraz będę musiał się kurwić żeby mieć na jedzenie

aza12t.jpg

Ukukuki dodany do znajomków, ale Amerów wyświetliło mi się 20 tys gayosŁapcie kod

NmH1b3X.png

Opublikowano

Na kolanach kurwa przyjdziesz żeby w Intergalactic zagrać!!

Opublikowano
58 minut temu, Josh napisał(a):

Trochę ragus Posłużyłem się listą zaproponowaną przez @rafanus2 (dzięki ziom!), mniej więcej tyle to wychodzi gdybyś wszystko kupował w jednym sklepie

https://www.x-kom.pl/lista/jfrkyy9u3

jedyne co tu zmieniłem to SSD na 2TB (+700zł), no i z uwagi na brak akurat tej karty graficznej wziąłem Asusa o praktycznie identycznych parametrach i tej samej cenie. W sumie ze wszystkim (klawiatura, głośniki, monitor, fotel itp) wyszło mi 12tys, czyli przekroczyłem dostępny budżet o 2000zł i teraz będę musiał się kurwić żeby mieć na jedzenie

aza12t.jpg

Ukukuki dodany do znajomków, ale Amerów wyświetliło mi się 20 tys gayosŁapcie kod

NmH1b3X.png

Poka bestię jak wygląda

Opublikowano

Jebać cwela Gabena, tylko Sony i Playstation (i Xboks teeeż)!

IMG_20260820_195930.jpg

Opublikowano

@Josh na jakim wcześniej tv grałeś ile cali, wiem że sie teraz będziesz garbił przy biurku ale co to za monitorek 24 czy co.

Opublikowano

5 godzin temu, Josh napisał(a):

8f4QqfC.jpeg

SdK6TiD.jpeg

Teraz speed runy pięknie będą siadać w 120 klateczkach banderas Zupełnie inna liga a w przyszłości moze nawet miejsce na streama sie znajdzie P

Opublikowano
1 godzinę temu, drozdu7 napisał(a):

Na kolanach kurwa przyjdziesz żeby w Intergalactic zagrać!!

Nie sprzedałem jeszcze PS5 kaz Inna sprawa, że nie wiem co musiałoby pokazać ND, żebym chciał w to zagrać, zwłaszcza jak wyskoczą z cyfrą-only.

15 minut temu, Figaro napisał(a):

mnie ciekawi jak się używa taki lekko wygięty monitor?

Normalnie jak każdy inny monitor, patrzysz na niego i się coś przesuwa na ekranie :) A tak serio to chyba jestem jakiś upośledzony, bo nie widzę większej różnicy między zwykłym wyświetlaczem, ale może muszę pograć więcej. Albo taki monitor jest pod konkretne gry (sieciówki)?

17 minut temu, messer33 napisał(a):

@Josh na jakim wcześniej tv grałeś ile cali, wiem że sie teraz będziesz garbił przy biurku ale co to za monitorek 24 czy co.

Wcześniej miałem TV 49 cali i grałem w odległości dwóch metrów, więc dosyć blisko, spokojnie taki telewizorek wystarczył. Nie powiem, przejście na mniejszy ekran trochę boli i wiedziałem, że tak będzie dlatego kupiłem przynajmniej te 32 cale, żeby móc dalej grać z pozycji kanapy i jeszcze coś tam widzieć, no ale nie ma się co czarować: czuć różnicę na minus. Z drugiej strony na pewno czasem będę też grał jak przygarbiona małpa 10cm od monitora (wiadomo, będzie zależało od gry), to wtedy większy monitor by przeszkadzał. Trzeba było znaleźć złoty środek.

@rafanus2 są foteczki na poprzedniej stronie czezky

Edytowane przez Josh

Opublikowano
51 minut temu, Figaro napisał(a):

mnie ciekawi jak się używa taki lekko wygięty monitor?

ja z rok grałem na wygiętym, to jak wróciłem do płaskiego to wydawał mi się wypukły

@Josh PC masz w innym pokoju niż TV? zawsze można podłączyć HDMI i jazda w single na padzie na dużym ekranie

Edytowane przez bartiz