Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

takie tam reczki na ps3:

GymFurk.jpg?1

z lewej kolejna bijatyka do kolekcji. tym razem bardziej do piwka z koleżkami niż do poważniejszego grania. oczywiście nie znaczy to że gra jest zła, tylko po prostu nie mam za bardzo czasu na grindowanie kolejnej bijatyki. z prawej wyscigi z soniciem. kupiłem z ciekawości w poszukiwaniu nowej party game bo ile można grać w Crash Team Racing :D. póki co zajo gierka! zły jestem tylko na to że dostałem wersje essentials zamiast zwykłej, pomimo tego że na miniaturce była zwykła wersja no ale trudno, jakoś to przeżyję.

i druga rzecz:

UrMv185.jpg

nie tyle zakup co zamianka. miałem gdzieś zbunkrowane po szafkach 3 niesprawne Dreamcasty z którymi nie wiedziałem co robić. no i dostałem propozycje czy by nie wymienić ich na śmigające jak żyleta wii z portami na pady z gamecuba. z racji tego że mam jeszcze jednego sprawnego DC to postanowiłem przystać na tą propozycję. gier za specjalnie nie mam(nie licząc Xenoblade, którego kupiłem jakiś czas temu z dziwnych pobudek osobistych pomimo braku Wii :potter: ) ale to sie nadrobi. cieszę się bardzo z faktu wstecznej kompatybilności z GC, którego planowałem kupić, ale teraz nie muszę :banderas:.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Zestaw na upalne dni. Dobry FPS + czytadło na leżak przed domem. Wolfenstain przewinął się przez konsolę Colina , więc +10 do lansu  :sir:

20150804_133704.jpg

Opublikowano

Osiem miesiecy bez exa to chociaz dobry Krol Spencer dorzucil koszulke :obama:

po7WM28.jpg

Opublikowano

:fsg:  :obama:

20150804_134700.jpg

świetny zakup :) czasem sobie odpalam wipeouta na PSX nie wyobrażam sobie grania na innym padzie :) szkoda, że teraz nikt nie robi takich fikuśnych kontrolerów, dedykowanych dla kilku gier (tzn chodzi mi o nowe konsole i nie interesuje mnie myszka/klawiatura :F).

ile dałeś? bo jak kupowałem kilka lat temu, to z cenami było bardzo róznie - mozna było kupic za 40pln i za 200...  

Opublikowano

"Wykręt" w przód to prawo, a w tył lewo? Chciałbym to przetestować.

Opublikowano

"Wykręt" w przód to prawo, a w tył lewo? Chciałbym to przetestować.

prawa ręka do przodu, lewa do siebie - skret w prawo

prawa ręka do siebie, lewa do przodu - skręt w lewo. 

z opisu moze to nie wynika, ale jest to bardzo intuicyjne - troche jak sterowanie kierownicą (biorąc pod uwagę ułożenie rąk przy skrętach)

Opublikowano

ser8ue.jpg
No to jeszcze we wrześniu MGS5 i kończę moją kilkunastoletnią przygodę z kupowaniem gier. Nowa generacja kompletnie mi nie kręci i nawet nowy Wipeout nie przekonałby mnie do kupna PS4 - najwyższa pora pokończyć więc najlepsze tytuły z poprzednich lat, kupić auto i z konsolami w bagażniku ruszyć w przyszłe wakacje w poszukiwaniu szczęścia za Odrą. :lapka: 
Tam raczej nie będzie Biedronek z KH1 po 60 PLN :frog:

Edytowane przez columbo

Opublikowano

:fsg:  :obama:

20150804_134700.jpg

świetny zakup :) czasem sobie odpalam wipeouta na PSX nie wyobrażam sobie grania na innym padzie :) szkoda, że teraz nikt nie robi takich fikuśnych kontrolerów, dedykowanych dla kilku gier (tzn chodzi mi o nowe konsole i nie interesuje mnie myszka/klawiatura :F).

ile dałeś? bo jak kupowałem kilka lat temu, to z cenami było bardzo róznie - mozna było kupic za 40pln i za 200...  

Trzymaj się siedzenia.  :mog: Matko bosko Częstochosko. Druga paczka z Japonii jednego dnia się wyrobili. Taki zakup. :wub:

12$ + (9,5 wysyłka) za białego

22$ + (15 wysyłka) za czarnego

20150804_134759.jpg

20150804_134911.jpg

Opublikowano

Małe zakupy...

Najlepszy motorstorm, rytmiczna gierka, pierwsze girsy i strzelanie do krasnali, część trzecia

e2d46927e00b1f2d793f4b8b9a8870c4.jpg

Opublikowano

Najlepszy motostorm to arctic edge

Opublikowano

Najlepszy Motorstorm to Pacific Rift.

Opublikowano

Najlepszy Motorstorm to Pacific Rift.

Stawiam na równi z pierwszym, potem arctric edge na psp a na koncu apokalipsa

Opublikowano

Apokalipsa to szrot obesrany i w ogóle nie powinien ujrzeć światła dziennego. Ja się najlepiej z 1 bawiłem i to ona zostanie na zawsze w moim sercu jako najlepsza część. 

Edytowane przez Gumiś_JaGoDa

Opublikowano

Znowu coś do czytania. Jejku, jak te stare magazyny potrafią człowieka przenieść na chwilę w analogowe czasy...

U2Pdzgo.jpg

OPPM kupuję bez demówek bo taniej, aczkowiek TO demo będę chciał kiedyś dokupić.

Fy0goFS.jpg