Opublikowano 15 października 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jedna z najlepszych kolekcji jakie można mieć na półce w końcu pełna:
Opublikowano 15 października 20159 l Origins>>>LegendsW najnowszym CDA ma być... nie pamiętam, ale któryś z tych.
Opublikowano 15 października 20159 l Jak to możliwe, że ktoś sprzedaje to w takim stanie, co niektórzy mają bardziej zużyte gierki z PS4/X0
Opublikowano 15 października 20159 l Gierki na PS2 zawsze na propsie! Gdzie zamawiasz? W jakim stanie płytki? płytki dst, kupiłem od użytkownika tego forum
Opublikowano 15 października 20159 l Jak to możliwe, że ktoś sprzedaje to w takim stanie, co niektórzy mają bardziej zużyte gierki z PS4/X0 Możliwe ja mam chociażby Wipeout 64 w kartonowym pudelku, które wygląda jak nowe.
Opublikowano 16 października 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XBOX to free gift od kumpla (zero kabli/padów, ale nigdy nie otwierany ). LotF - Bloodborne dla ubogich . Batman - must have bo b.lubię Batka. D3 wziąłem żeby zobaczyć jak gra się na konsoli i o dziwo mega dobrze, w końcu skończę tą grę bo na PC nie dąłem rady.
Opublikowano 16 października 20159 l Z ostatnich dni, drugi pad do szaraka, długo wyczekiwane Transformers i Batman z przypadku trafił
Opublikowano 16 października 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Premium wydanie Senran Kagura z VGP oraz płytka, żeby posłuchac geniuszu Hiroyuki Sawano. Cięzko było to dostać w dobrej cenie
Opublikowano 16 października 20159 l Kupiłem na weekend kilka gierek, których nie miałem w kolekcji: Większość nie powala, ale brakowało mi ich, a i tak idę w fullset, także ten...
Opublikowano 16 października 20159 l Po prostu szkoda mi kasy na wysyłkę z Japonii rzeczy, które mogę ogarnąć na miejscu .
Opublikowano 16 października 20159 l Pyknij sobie w Mercenaries 2. Właśnie ogrywam i zaskakujaco dobry szpil.
Opublikowano 16 października 20159 l Jaki fullset ping, chcesz zebrać wszystko co wyszło na xboxa360?!!
Opublikowano 16 października 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 50zł za całośc. Szkoda było nie brać.