Opublikowano 24 lutego 20169 l I dlatego 3DS/2DS to jedna z najlepszych konsol na rynku Stwierdzenie dalekie od prawdy, biorąc pod uwagę blokadę regionalną na same gry 3DS. Jest kilka gier japońskich, które chciałbym ograć, ale nie mogę, bo Nintendo to idioci. A drugiej konsoli kupować nie mam zamiaru. To plus beznadziejne rozwiązanie z eShopem, w którym zakup robisz na daną konsolę, a nie na ogólne konto. mnie szczególnie wku,rwiła blokada w przypadku Virtue's Last Reward, gdzie w wersji euro wydawca poskąpił kasy na ang. dub (który btw jest bardzo dobry). nie ma znaczenie czy ma się wersję new czy zwykłą 3dsa. no ale szybko przywykłem
Opublikowano 24 lutego 20169 l R Chrono w świetnej cenie w Kanadzie z darmowa wysyłka, w sumie Castlevania rownież w dobrej cenie wiec warto zamówić Gdzie kupowałeś Castlevanie i za ile? To są komplety, razem z plakatami? jeszcze nie rozfoliowalem ich ale to sa nowki, zamawialem z videogameplus 3 sztuki za $69,99
Opublikowano 24 lutego 20169 l Do dziś jestem pod wrażeniem, jaka ta gra była dobra, biorąc pod uwagę platformę docelową. Niby nie kanon, ale od strony rozgrywki był to prawdziwy MGS. Niestety, osobiście poległem jak zaczęły się segmenty z poruszaniem się w kartonie po taśmociągach - tam urok trochę prysł, niestety.
Opublikowano 25 lutego 20169 l R Chrono w świetnej cenie w Kanadzie z darmowa wysyłka, w sumie Castlevania rownież w dobrej cenie wiec warto zamówić Gdzie kupowałeś Castlevanie i za ile? To są komplety, razem z plakatami? jeszcze nie rozfoliowalem ich ale to sa nowki, zamawialem z videogameplus 3 sztuki za $69,99 Tył pudełka w przypadku Castelvanii w jakim jest języku? Eng? Eng/fr? Fr?
Opublikowano 25 lutego 20169 l Dzisiejsza przesyłka z Vitą Muszę w końcu wyrwać dłuższą chwilę i zrobić update wątku z listą wydań.
Opublikowano 25 lutego 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przyszły dwie paczuszki, zestaw wii z 3 remotami (w tym 2 oryginalne) za 220zł: Vita oled w idealnym stanie bez rys, kompletne pudełko z wszystkim, 4gb karta, pokrowiec i 2 gry za 450,01zl:
Opublikowano 25 lutego 20169 l R Chrono w świetnej cenie w Kanadzie z darmowa wysyłka, w sumie Castlevania rownież w dobrej cenie wiec warto zamówićGdzie kupowałeś Castlevanie i za ile? To są komplety, razem z plakatami? jeszcze nie rozfoliowalem ich ale to sa nowki, zamawialem z videogameplus 3 sztuki za $69,99 Tył pudełka w przypadku Castelvanii w jakim jest języku? Eng? Eng/fr? Fr?. Dawn of Sorrow & Portrait of Ruin Eng Order of Ecclesia Eng / Fr
Opublikowano 25 lutego 20169 l Nie do końca zakup growy, ale do którego gra się przyczyniła... Zarazem kolejny dowód na to, że z moją głową jest coraz gorzej. Nie żałuję niczego! Forever alone...
Opublikowano 25 lutego 20169 l od tego vitowego resistance gorszy jest chyba tylko vitowy cod, fps na handheldzie tylko killzone mercenary
Opublikowano 25 lutego 20169 l Retribution było spoko, nie rozumiem czemu nie zrobili kontynuacji w tpp tylko poszli w fpp ;/
Opublikowano 25 lutego 20169 l retribution robilo bend studio, ci ponizej jakiegos poziomu ze swoimi gierkami nie schodza burning skies ci zyeby od vitowego coda czy playstation move herous
Opublikowano 25 lutego 20169 l Moze czas przejść jednego z ponoć lepszych eksluzywnych slasherów Sony? Kot jako bonus, atencyjny skiervysyn
Opublikowano 26 lutego 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mocno się zastanawiałem na zakupem, ale artbook -> Polecam. No i gierki poprzednich miesięcy, większość czeka na swoją chwilę: Edytowane 26 lutego 20169 l przez gkihdghdhj
Opublikowano 26 lutego 20169 l Mocno się zastanawiałem na zakupem, ale artbook -> Polecam. Piękna, jednak cena 2x standard, więc wolę mieć dwie gierki. Ale tak czy siak kozak edycja. Edytowane 26 lutego 20169 l przez DonSterydo
Opublikowano 26 lutego 20169 l No też miałem bitwę priorytetów, Fire Emblem w końcu by kupił... Ale 250 stron rysunków, z czego ~200 na kredowym papierze... Atomówka inspiracji. A wolę teraz kupić to, niż potem szukać na ebayu(Default EK za 900 stów chodzi :I ). Jedynie figurka mi średnio podchodzi, wolałbym jednak taką w stylu EK Defaulta właśnie.
Opublikowano 26 lutego 20169 l super bunnyhop daje okejkę, świeży pomysł, myślę więc, że warto wesprzeć twórców będzie grane :czesc:
Opublikowano 27 lutego 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kerbisiowe szaleństwa zawsze na propsie, no i zaczynam zbierać dobre carty na Vitę, bo w wiecznie odpalone serwery Sony nie wierzę i cyfrówki mogą pewnego dnia zniknąć.
Opublikowano 27 lutego 20169 l Gierka na PSP (nie wiedziałem że to wyszło poza KKW) i dwie świeże gazetki. Cieszy mnie że Pixel przetrwał i regularnie wychodzi, zawsze jest w nim coś ciekawego do poczytania o starociach.
Opublikowano 27 lutego 20169 l Szkoda, że to nawet nie remaster, a tylko pocięty port z PSXa, z irytującymi loadingami. To jest wydanie na rynek hiszpański? Moja kopia z UK ma inną okładkę: