Opublikowano 16 września 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam i ja, wolne miejsce na DQ8 który wychodzi w przyszłym roku
Opublikowano 16 września 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shovel Knight cyfrówka (druga kopia, tym razem na 3ds), + Axiom Verge na wiiu poza zdjęciem. Tyle dobra, że nie wiem gdzie wsadzić ręce.
Opublikowano 16 września 20168 l Piękny wysyp porządnych gierek, zazdroszczę że już gracie w Dragona.
Opublikowano 16 września 20168 l Jesteś juńciu, ale plusów poleciało. Mam olbrzymi sentyment do Dragon Questów, a siódma część na psxa była moim dziewiczym tytułem z tej serii. Przy okazji był to rpg, przy którym spędziłem najwięcej czasu (około 250 godzin).
Opublikowano 16 września 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kurde, ale narobiliście smaka... Chyba w końcu trzeba będzie kupić 3DS'a i nadrobić kilka gierek dla dzieci Do mnie dzisiaj przyszła paczuszka z zagramanicy z jego amerykańskim odpowiednikiem DW7 (na wersję wersję na 3DSa przyjdzie czas, wierzę):
Opublikowano 17 września 20168 l U mnie też trochę nintendo ale akurat nie DQ Edytowane 17 września 20168 l przez _Be_
Opublikowano 17 września 20168 l Grę kupiłem na urodziny jednemu z najlepszych kumpli. Nie będę ukrywał, ze trochę prywaty w tym jest, bo to tak jakbym prawie sobie kupił Do pełni szczescia brakuje dla niej tylko BC na One
Opublikowano 17 września 20168 l Duży plus za NG3RE. Niedoceniona część serii. Dużo grywalności w różnych sceneriach plus masa misji pobocznych do masterowania po ukończeniu gry. Grywalne kunoichi - Ayana, Momiji, Kasumie różniące się w prowadzeniu. A dla tych co się wkręcą naprawdę głęboki system walki z np. shuriken cancelami czy szybkim strazelaniem z łuku.
Opublikowano 17 września 20168 l Duży plus za NG3RE. Niedoceniona część serii. Dużo grywalności w różnych sceneriach plus masa misji pobocznych do masterowania po ukończeniu gry. Grywalne kunoichi - Ayana, Momiji, Kasumie różniące się w prowadzeniu. A dla tych co się wkręcą naprawdę głęboki system walki z np. shuriken cancelami czy szybkim strazelaniem z łuku. Podzielam to zdanie w całej rozcigłości. Czy tak wygladjca i ruszajaca sie gra może być zła? I ten Lunar!!! Podstawowa wersja NG3 to był niestety potężny plaskacz w twarz fanów. Niedopracowany,niepłynny, a do tego okrojony z zawartości słabiak. Gdyby nie jak zwykle fenomenalny system walki to byłby to wręcz kupsztang. Na szczęście RE naprawia wszystkie te błędy.
Opublikowano 17 września 20168 l U mnie też trochę nintendo ale akurat nie DQ Ale wiesz o tym, że ori to tylko kod na cyfrową wersję z amerykańskiego konta? No chyba że czegoś nie wiem.
Opublikowano 17 września 20168 l Ale wiesz o tym, że ori to tylko kod na cyfrową wersję z amerykańskiego konta? No chyba że czegoś nie wiem. "Definitive Edition" jest na płycie, kod to sama podstawka dodawana jako "bonus" :-) Uuu to nie wiedziałem nawet. Dzięki za oświecenie.
Opublikowano 17 września 20168 l Marcin na xo nie ma czegoś takiego jak amerykańskie konto, regiony możesz zmieniać w locie
Opublikowano 17 września 20168 l Marcin na xo nie ma czegoś takiego jak amerykańskie konto, regiony możesz zmieniać w locieJak chciałem ją kupić kilka miesięcy wstecz to byłem przeświadczony, że w pudełku jest tylko kod na grę do pobrania z amerykańskiego konta + soundtrack na cd. Teraz juz wiem, że temat zakupu tej gry wrócił dla mnie.
Opublikowano 17 września 20168 l Zamów sobie na vgp akurat mają darmowa wysyłkę na zamówienia powyżej 40 can
Opublikowano 17 września 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam i ja! Ależ to jest dobra gierka Już dawno temu ją zamówiłem na CDP no i wyobraźcie sobie że nie dotarła do mnie na premierę. Zasadniczo nasz ulubiony atencjusz i pan cyklista mieli rację żeby ruszyć tyłek i podejść do GameOver. Wybrałem się tam mimo deszczu no i mam. Dzięki chłopaki za radę! Kupiłem też trzeciego już 3DSa wraz z grą generacji (329zł w Saturnie). A na końcu różne petardy z ostatniego tygodnia. Fajnie być konsolomaniakiem!
Opublikowano 18 września 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pora wreszcie zakosztować PRAWDZIWEJ ósmej generacji, zamiast cały dzień ściągać patche do PS4/XOne. Propsiki za Bayo lecą do Blantmana, reszta sprzętu pachnie nowością i seksem. Zelda w selects, ale egzemplarz dołączany do konsoli, więc nie wypada wybrzydzać. A teraz pytanie do doświadczonych Nintendofagów: czego jeszcze potrzebuję (w sensie osprzętu, pomijając TV i prąd w gniazdku), by w pełni rozkoszować się tą Maszynką Szczęścia?