Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Odrobinę chińszczyzny, w którą grać nie będę, ale biorę zapobiegawczo jak by miało kiedyś zabraknąć.

sHwaMbE.jpg

Niestety płyty w środku latały, więc musiałem ściągnąć folię, poprawić płytki, naciągnąć ją z powrotem :obama:

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

O (pipi)a co to jest :D

Opublikowano

Po około stówce były więc mogą leżeć :lapka:

Za 239 bym nie kupił.

Opublikowano

Z tego co widzę, to w J-stars jest nawet Bobobo  :notbad:  Ciekawe, czy gejmplejowo prezentuje chociaż połowę ubisoftowych Naruto...

Aegis... nie Rim. Ale Aksys, czyli jakoś powiązane z Vanillaware, to skojarzenia nie są takie bezpodstawne.

Opublikowano

Całe 100z%C5%82+gwarek+123.jpg  :obama:

A jutro podjedzie do mnie Metal Slug Anthology na PSP.

Ja pierdziele, za stówkę takie cudo! :obama:  Za tyle to bym wzial do ogrania dwóch gier, które posiadam do dzisiaj tj Ninja Gaiden Black i Dead To Rights :banderas: Tej pierwszej, najlepszej gry w jaka kiedykolwiek w zyciu gralem nigdy, przenigdy nie pozbede sie za zadne pieniadze, choc nie mam sprzetu na ktorym moglbym to odpalic. Wciaz licze na BC pierwszego kloca na XOne :daddy:  :P

Opublikowano

Predzej sie doczekasz dobrego emulatora na PC.

Opublikowano

Całe 100z%C5%82+gwarek+123.jpg  :obama:

A jutro podjedzie do mnie Metal Slug Anthology na PSP.

Ja pierdziele, za stówkę takie cudo! :obama:  Za tyle to bym wzial do ogrania dwóch gier, które posiadam do dzisiaj tj Ninja Gaiden Black i Dead To Rights :banderas: Tej pierwszej, najlepszej gry w jaka kiedykolwiek w zyciu gralem nigdy, przenigdy nie pozbede sie za zadne pieniadze, choc nie mam sprzetu na ktorym moglbym to odpalic. Wciaz licze na BC pierwszego kloca na XOne :daddy:  :P

Nie masz x360? To tytuł kompatybilny.

Zawsze możesz kupić Sigmę na PS3 albo Sigmę Plus na Vitę. Chyba że żadnej z tych konsol również nie masz. Wtedy to klops.

Zakładam jednak, że fan Yakuzy powinien mieć chociaż PS3. :)

Edytowane przez marcinwks

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Łupy z irlandzkiego lumpeksu:

snapseed5wsla.jpg

snapseedjcli5.jpg

Tej wersji CC nigdy wcześniej nie widziałem na oczy, a artbook nie był ani razu otworzony.

Opublikowano
:obama: Jeszcze pewnie za nieduże pieniądze?
Opublikowano

Zaraz napisze, ze dwa paundy.

Opublikowano

Zaraz napisze, ze dwa paundy.

Niestety przepłaciłem, bo 5 ojro. 

Opublikowano
:whyyy::dafuq:
Opublikowano

Czy w polskich lumpach tez bywaja gierki? Wroclaw lumpeksami stoi to moze bym sobie zrobil tour de'szmateks xD

Opublikowano

Ja w szmateksie kupiłem raz Ridge Racer 4 na PSx, w miętowym stanie... Za 5 zł :)

Opublikowano

No siema!

txUqSUX.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

C-C-C-C-C-COMBO BREAKER!! ;)

2ziptme.jpg

Opublikowano

VP6KUPk.jpg

Ostatnie premiery zawodzą, więc postanowiłem ponownie sięgnąć po pewniaka. Nie moglem znaleźć używki do 140zł, to kupiłem nówkę za 9 zikos więcej, do tego gustowny steelbook za 29zł. Jeszcze raz przeżyję najlepszą przygodę generacji :banderas:

Opublikowano

uvT7hdO.jpg

Poznie wakacje w Polsce, Master System z allegro a Mega Drive od kolegi z forum, pusto bylo kolo Saturna i Dreamcasta wiec postanowilem wypelnic puste miejsce,

Gazetki jak zwykle obowiazek jak wpadam, gry Blizzarda tez z allegro bo chcialem miec orginalne plyty Diablo 1 i War2 ( a big boxy chodza juz po niezla kase) Wiedzmin dodatek kupiony dlatego zeby drugi set kart dostac, Fifa do multi na zime a FH3 dla mnie to must have

Opublikowano

Je.bać te wasze bro pudziany, silnie heteroseksualni mężczyzni wolą inna rozgrywkę :cool: tak jak pan jezus powiedział :lapka:

7GnjaJF.jpg

Opublikowano

za taką cene nie będę wybrzydzał