Opublikowano 17 lutego 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wpis na 666 stronie tematu? Jeszcze jak Zamówiłem ratcheta od kolegi z forumka a dostalem to! A w środku? Film na Blu-ray, zastępcze opakowanie na gierke, goty stara gra na pc (NOX), opaska na rękę, smycz, naklejki z tlg i to, bez czego żaden posiadacz ps4 się nie obejdzie... Gumki do grzybów dualshocka no i ratchet też był oczywiście I oprócz tego przyszedł mi jeszcze allahuakbarski bloodborne goty Edytowane 17 lutego 20178 l przez Rayos
Opublikowano 17 lutego 20178 l przyszedł mesjasz, a wy co dalej japoński gejming? Na bezrybiu i rak ryba. :D Jedynka była całkiem udana, jak pamiętam. Ciekawe czy w dwójkę będzie się grać równie udanie.
Opublikowano 17 lutego 20178 l Parę fantów na 360'ke, Skate 2, Kabel component, play&charge ,turkusowe PSP3000 z edycji LBP z Gran Turismo oraz oryginalny piórnik Sony na konsolę i UMD i do tego Wiedźmin 2 na PC I najlepsza gra tej i poprzedniej generacji :
Opublikowano 17 lutego 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie moglem odroznic przeciwnikow od drzew w Niohu więc nie pozostało nic innego jak
Opublikowano 17 lutego 20178 l No i tak patrzę, to koleś mnie zrobił w ***a. Napisał na aukcji "NOWA, FOLIA". Sam zgrzewał folię, a jeszcze pudełko dał z filmu bluray. Jakoś nie spotkałem się z tym logiem w gierkach. Sprawdźcie, czy gdzieś w swoich gierkach, widzicie to logo? A ja mu pozytywa dałem :( ps. tam jest to pozłacane logo blu ray, tylko coś słabo to wygląda na powiększeniu.
Opublikowano 17 lutego 20178 l Jak mogłeś dać mu pozytywa :facepalm: Gdzieś na świecie umarł slodziutko króliczek za to co zrobiłeś :/
Opublikowano 17 lutego 20178 l Logo jest, ale w prawym gornym rogu, dokladnie tak jak na pudelku obok z rdr.
Opublikowano 17 lutego 20178 l No i tak patrzę, to koleś mnie zrobił w ***a. Napisał na aukcji "NOWA, FOLIA". Sam zgrzewał folię, a jeszcze pudełko dał z filmu bluray. Jakoś nie spotkałem się z tym logiem w gierkach. Sprawdźcie, czy gdzieś w swoich gierkach, widzicie to logo? A ja mu pozytywa dałem :( ps. tam jest to pozłacane logo blu ray, tylko coś słabo to wygląda na powiększeniu. Potwierdzam, że pudełko nie jest oryginalne. Mam Brutala na półce. Logo powinno być w prawym, górnym rogu.
Opublikowano 17 lutego 20178 l @grzybiarz, moge Ci po taniosci puscic w pelni legitnego i oryginalnego brutal legend
Opublikowano 17 lutego 20178 l panowie ile wam szedł ten pudełkowy shovel? Zamówiłem na początku lutego i nie wiem czy się niepokoić a paczka bez trackingu (sorry, że tu pytam ale tu chyba najszybciej ktoś odpowie) U mnie szedł równo tydzień; zamówienie wysłali 2 lutego, a paczkę odebrałem 9. Jakiś tam tracking (do momentu przekazania Poczcie Polskiej) jest; sprawdzałeś czy paczka jest już w Polsce? @Janusz Gamingu większość zakupów to z europejskiego sklepu NIS? Tez zamowilem drugiego lutego sprawdzilem tracking i 7 lutego paczka byla w Warszawie (adres do doreczenia na dolny slask) i slad sie urywa :/ rozumiem ze dalej to PP obsluguje, mozna to sprawdzic jakos? Nie mam awizo ani nic z tych rzeczy.
Opublikowano 18 lutego 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czwartkowe zakupy. Hype na Nioh i konsole był ogromy także nie mogło być inaczej. Edytowane 18 lutego 20178 l przez Kyokushinman
Opublikowano 18 lutego 20178 l No i tak patrzę, to koleś mnie zrobił w ***a. Napisał na aukcji "NOWA, FOLIA". Sam zgrzewał folię, a jeszcze pudełko dał z filmu bluray. Jakoś nie spotkałem się z tym logiem w gierkach. Sprawdźcie, czy gdzieś w swoich gierkach, widzicie to logo? A ja mu pozytywa dałem :( ps. tam jest to pozłacane logo blu ray, tylko coś słabo to wygląda na powiększeniu. A tak z ciekawości. Okładkę masz chociaż oryginalną? :) Kiedyś kupiłem u jakiegoś ćwoka Forzę Horizon, też "nowa w folii". Folia domowa, płyta z bundle'a i na koniec mój faworyt, czyli okładka drukowana na atramentówce z jakiejś...ruskiej strony. W lekką furię wpadłem jak to zobaczyłem.
Opublikowano 18 lutego 20178 l Ona jeszcze sie nie skończyła. Ale chyba od kumpla pożyczę gierkę i podmienię pudełka :)
Opublikowano 18 lutego 20178 l Czwartkowe zakupy. Hype na Nioh i konsole był ogromy także nie mogło być inaczej. EB