Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Jakoś tak przy głupocie mi się kupiło, ale w sumie cieszę się z tego RR ^^ 

17038585_1662951927053527_27508696714781

Opublikowano

Figaro: Zupełnie mi to nie przeszkadza. Zwyczajowo zjadam prosiaczka przed sesją i nie mam żadnych problemów :). 

Edytowane przez Wilk_Zly

Opublikowano

(pipi)a ze przegapilem tego Firewatcha w pudelku, do kolekcji bym chetnie dorzucil :(

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nie grałem ostatnio z powodu spalenia matrycy w starym TV (nie miałem możliwości ogrania dzakuzi,nioha czy GR2 :frog: ), ale teraz to będzie :banderas:

TV świetnie spasowany, żadnego cloudingu, plam, bad pixeli, obudowa dobrze złożona, więc chyba mam farta. Albo to po prostu prawda, że zakrzywione modele są lepiej wykonane w tej serii.

Zaczynam testy biggrin.png

uKa1g5d.jpg

IaYyIWO.jpg

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Moja pierwsza kolekcjonerka :) Figurka bardzo szczegółowa, a steelbook jak zawsze świetny, tylko to logo PS4 niepotrzebne. Szkoda, że nie dali też tej plastikowej osłony na steelbook tak jak w SFV. W U4 też mi tego brakuje.

Na wewnętrznym kartonie wszystkim znana grafika, która pokrywa całe opakowanie, fajnie to wygląda.

IMAG0806_zpsgg2y0z1z.jpg

IMAG0802_zpsn2h3eesr.jpg

IMAG0801_zpst8wovhco.jpg  IMAG0796_zpsufveorjh.jpg  IMAG0797_zps4594xtxa.jpg

Opublikowano

Mój "zaginiony w akcji" chińczyk właśnie się "odnalazł" ;)

a3e0c1.jpg

Opublikowano

Zakupy weekendowe i dzisiejsze. TV do grania głównie więc sie chyba do growych zalicza. Ogień. :)

Ograne hity do sprawdzenia w full wypasie.

xb0bc4.jpg

k31xyc.jpg

214ee0z.jpg

Odpalam zaraz i podziwiam. i znowu w sklepie mnie obdarowali,jeszcze jakieś pudło Horizon dostałem, ale nie złożyłem 

52ytrm.jpg

351zql1.jpg

Opublikowano

gdzie mozna dorwac koszulke z horizona?

Opublikowano

Sprawdzając listę giereczek na tym 3DSie którego kupiłem od Starha pomyślałem, że skoro są tam NESowe Zeldy, a na WiiU mam/będę miał wszystkie stacjonarne od WW w górę stwierdziłem, że zrobię sobie kolekcję wszystkich stacjonarnych Zeld ^_^ I tak też uczyniłem

cfNbkaZ.jpg

A jak dojdzie mi konsolka to kupię Link to the Past. I kiedyś je wszystkie przejdę. Po kolei :olo:

Ta gra od jakiegoś czasu za mną chodzi.

oJdOCMZ.jpg

Naszła mnie też ochota na Starcrafta 2. W sumie tylko WoL skończyłem. Ale nie będę grał jak zwierzę na jakimś gównianym pececie, więc wybrałem jedyne rozsądne rozwiazanie problemu

HvzWRLw.jpg

lJoGzu2.jpg

Opublikowano

no to teraz będziesz grał jak zwierzyna na laptopie, który do gier się nie nadaje

trzymaj go mocno podczas gry, bo wiatraki tak będą się kręcić, że ci odfrunie :)

Opublikowano

Do Starcrafta czy Cywilizacji się nada

Opublikowano

no powodzenia z cywilizacją xD ja wytrzymałem 15 minut na low, w trybie uproszczonym jak z w i e r z y n a, a i tak się gotował

sprzęcik oczywiście jest bardzo fajny, ale mam nadzieję, że nie kupiłeś go stricte do tych gierek, a tylko tak o się chciałeś pochwalić laptoptem za milion złotych

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Aż tak słabo chodzi? Poważnie pytam. Tam jest jakiś Radeon 455 z 2gb ramu. To chyba wystarczająca karta, nie?

Opublikowano

Na moim 2015, z Intelem 6100 z 1,5gb ramu granie w Civkę jest masochizmem i szczerzę wątpie, że tutaj będzie jakoś strasznie lepiej, no ale spróbować możesz.

Zresztą komfort grania jest tragiczny ze względu na temperatury i hałas wiatraków.

Opublikowano

Macbook nie jest do gier, bo to podstawowa wersja zapewne :) 9k xD 

Żeby wyglądało na tej retinie będziesz musiał podkręcić rozdziałkę, wtedy zacznie ostro kręcić i może się nagrzewać.

Testuj :) Miłego uzytkowania. 

Opublikowano

No spróbuję. Jest jakaś wersja demo? Bo wydawanie 60 ojro żeby sprawdzić średnie jest

Lucek, to jest ta topowa wersja za prawie 14 koła. 2,7 procesor itd.

Edytowane przez Godot

Opublikowano

Pogięło Cię? :D 

Ragus- ten mac nie ma wiatraków z tego co mi świta :)