Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Oby oby, jak cos to baczewski na poprawe humoru ;D

Poki co inauguracja jutro bo jeszcze 6h przenoszenie z ps4 amator :kaz:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Chyba jeszcze tylko Wonderful 101 i kolekcja na Wii U skończona. :usmiech:

7f9631d88063ccb7c4be561827e5faa5.jpg

Opublikowano

napisalbym ze brzydka okladka w chuy ale to nintendo wiec chyba nie mozna wiec nie napiszę

Opublikowano

Chyba jeszcze tylko Wonderful 101 i kolekcja na Wii U skończona. :usmiech:

7f9631d88063ccb7c4be561827e5faa5.jpg

napisalbym ze brzydka okladka w chuy ale to nintendo wiec chyba nie mozna wiec nie napiszę

Okładka brzydka, wstrętna i paskudna w ch.... "Najlepszy" jest ten poziomy pasek na dole.

Opublikowano

Przyjacielu drogi, fantastyczną grę kupiłeś. Dla mnie najlepszy 2D paltformer ever. Zaraz tu przyjda i beda mowic, że nawet DK na wii u jest lepszy, ale będą kłamac.

Opublikowano

8eddcc01b93d498ddf31b22121aaf58f.jpg

"Potrzeba więcej gier na Nintendo!"

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Przyjacielu drogi, fantastyczną grę kupiłeś. Dla mnie najlepszy 2D paltformer ever. Zaraz tu przyjda i beda mowic, że nawet DK na wii u jest lepszy, ale będą kłamac.

Tak było. Esencja platformówki 2d.

Opublikowano

Vcs dobra giera. Chyba kupie sobie znowu i tym razem na vicie przejdę.

Jest obecnie w promocji na vitę za 16 zł, ale kur.wa, nie wiem czy kupić. Niby do gry jedną gałką analogową da się przywyknąć, ale podobno oprócz tego technicznie gra bardzo słabo się sprawuje, frame-rate podczas jazdy jest na granicy grywalności, dochodzi jeszcze mały zasięg widzenia i doczytywanie tekstur.

Jak grałem na psp to jedna gałka mi nieprzeszkadzala, ale te wiadomości ze słabo chodzi to jeśli to prawda to pasuje nawet za 16 zł.

Na PSP raczej nikomu nic nie przeszkadzało bo 3/4 miał CFW i sobie ustawiali na sztywno 333Mhz w grach -> nie ścinały się

Na Vicie GTA chodzi w domyślnych 222 jak dobrze pamiętam

Opublikowano

Pierwsze przestawienie zegara w PSP za pomocą GTA Cheat Device :banderas: Takich rzeczy się nie zapomina.

Opublikowano

Chociaż po przestawieniu na 333 vcs potrafi chrupnąć i tak.

Co do nsmb to jednak dk tf wygrywa.

Opublikowano

"Potrzeba więcej gier na Nintendo!"

:lapka:

j6IZbWz.jpg

Opublikowano

Zakupy z ostatnich 2 miesięcy (w tym też na Nintendo):

ot29du.jpg

Dawno nie widziałem tak dobrego artu na okładce. Miałem brać wersję na Vitę,ale trafiła się promocja na wydanie azjatyckie (wszystko po angielsku - gra, instrukcja, okładka, itp.)

2qv77nn.jpg

Sztosy na Vite; szczególnie cieszy Atelier w pudełku; do tej pory, przez politykę wydawniczą NIS, kupowałem wydania pudełkowe na PS3, a ogrywałem cyfrowe na Vicie.

15q5l50.jpg

Zdjęcia DS-owej kolekcji Veliusa zdopingowały mnie do uzupełnienia własnej, w jeszcze w miarę tanie tytuły.

Opublikowano

Monotematycznie

LD4MerR.jpg

W książeczce też fajne rzeczy

mIOBsdq.jpg:obama:

Opublikowano

ale te majtki muszą pięknie pachnieć :)

Opublikowano

12 lat po premierze i dalej wygląda jak nowoczesny sprzęt. Stylistyka nie do podrobienia, wyjęcie pachnącego PSP w 2005 roku z zafoliowanego pudełka to było coś.

Opublikowano

Szkoda, że można dać tylko jednego plusa, ale dam Ci tego pierwszego. Najlepszy przenośniak <3 Ile dałeś?

70zł plus wysyłka.

Pytałem o konsolę. ;)

Tak jak napisałem. UMD'k z filmem był w gratisie do konsoli ;)

@Ragus - jak otworzyłem przesyłkę i zobaczyłem cały komplet to wspomnienia ożyły. Ależ ten sprzęt robił.

Edytowane przez Janusz Gamingu