Opublikowano 10 kwietnia 20178 l Nur Auf Playstation + USK Normalnie jak w niebie, ale plus musi być, choć z ciężkim sercem.
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lepiej kupić zanim zniknie ze sklepów, jeszcze ludzie zatęsknią za wii U
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l Te SA ma podciągniętą rozdzielczość, czy coś? Ile dałeś za notes LGBT?
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l Te SA ma podciągniętą rozdzielczość, czy coś? to port wersji komórkowej z podbitą rozdzielczością do 720p
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l Za kubek i notesik złamanego grosza nie dałem Btw Velius dzięki za cynk, że w VGP mają tego Niera, głupi bym wziął z Play-Asia i bym jeszcze czekał kilka tygodni i jeszcze vat płacił czy coś xd Danke szyn
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Świeża dostawa pedalstwa dobroci z Japonii: A tu rodzinka (prawie) w komplecie:
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l Like a Dragon Restoration! i The Nonary Games. Trochę leżały na poczcie, bo nie mogłem odebrać ostatnimi dniami, ale wreszcie mam je w swoich rękach . Tylko na Yakuzę jakieś nalepki mi dali, na szczęście tylko ja folię.
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l Gem of the Generation? I'll put its name to the test! Edytowane 10 kwietnia 20178 l przez Rozi
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l Fota na Pawcia, bo telefon u doktora i trzeba było laptopem robić zdjęcie. Na WiiU olałem, ludzie mówią, że dobre więc trzeba spróbować. Najwyżej pójdzie do żyda. Edytowane 10 kwietnia 20178 l przez ragus
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l Ludzie bardzo chwalą ale działanie na switchu to podobno dramat. xd dramat ponoc w jednej z konfiguracji - nie pamietam czy w docku czy w przenosniaku, ale idac za zelda - moze naprawia zreszta ten port na kazdym sprzecie haczy, na ps4 tez gubi klatki, nawet na prosiaku nie trzyma idealnego framerate'u
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l pisze jak jest, a nie ze bronie, ten port to ogolnie zenada bo z palcem w d.upie to powinno smigac w betonowych 30fps na zniczu i 60fps na takim prosiaku
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l I to mnie martwi w Switchu, ze "naprawia w patchu". (pipi) Znicz mial byc moja kolejna serious platforma po 3DS do kupowania i zbierania gierek, ale jak takie pasztety leca to musze to przemyslec, serwery Nintendo tez za dlugo nie beda pewnie dostepne. W ogole to port LCU na PS4 skopany, na PC skopany, na Switch skopany, powinien im ktos sprzedac kopa w cztery litery. A co do Znicza, ciagle mam nadzieje ze poprostu devi nie potrafia jeszcze odpowiednio robic gierek na nowy sprzet i z biegem czasu sie to poprawi, bo narazie martwi mnie to jak gierki dzialaja na nim.
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. To hi-spec demo to żadne demo tylko pełna wersja pierwszego RR w 60 FPS i z poprawionymi driftami Edytowane 10 kwietnia 20178 l przez czapa
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l I to mnie martwi w Switchu, ze "naprawia w patchu". (pipi) Znicz mial byc moja kolejna serious platforma po 3DS znaczy wiesz, na 3dsie też nie raz takie kasztany były, często gry nawet łatek się nie mogły doczekać. z dwojga złego wolę takie rozwiązanie.
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l I to mnie martwi w Switchu, ze "naprawia w patchu". (pipi) Znicz mial byc moja kolejna serious platforma po 3DS do kupowania i zbierania gierek, ale jak takie pasztety leca to musze to przemyslec, serwery Nintendo tez za dlugo nie beda pewnie dostepne. W ogole to port LCU na PS4 skopany, na PC skopany, na Switch skopany, powinien im ktos sprzedac kopa w cztery litery. A co do Znicza, ciagle mam nadzieje ze poprostu devi nie potrafia jeszcze odpowiednio robic gierek na nowy sprzet i z biegem czasu sie to poprawi, bo narazie martwi mnie to jak gierki dzialaja na nim. Za duzo na to nie wyszlo ale jak dotad tylko zelda nie dzialala fajnie w docku ale juz to ogarneli No i teraz te lego nie porywa ale to na kazdej platformie
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l no i mario kart 8 deluxe chodzi w sztywnych 60fps, a na WiiU były spadki do 59
Opublikowano 11 kwietnia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mógłbym walić do tego STILLBOOKA Kolekcja limitek zaczyna wyglądać coraz piękniej. <3
Opublikowano 11 kwietnia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zobaczymy co to za wynalazek
Opublikowano 11 kwietnia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Figaro kupujący grę w dniu premiery? A co to za czary?