Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Wszystko spoko, ale jak można brać tą wypraną z kolorów wersję  :ermm:

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

No ciekawe ile switchów wpadnie do tematu przed świętami. Obstawiam 10.

Opublikowano

wygląda jakby leżał na strychu pół roku

na zywo genialnie wyglada, zle wyszlo mi zdjecie, tutaj juz chyba lepiej

DFIedNiXUAMX5_1.jpg

Opublikowano

Wygląda jak jakiś gadżet love parade..

Opublikowano

Zaje,bisty jest, lamusy du,pa cicho. Mi bardziej od krzyżaka przeszkadza jednak R2/L2, które są przyciskami zamiast spustami. Wynika to oczywiście z tego, że same joycony też spustów nie mają. Pierwszy raz była okazja odtworzyć układ DualShocka/Xboksowego pada na przenośnej konsoli i oczywiście musieli czegoś nie przenieść 1:1. Ech.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Bardzo ładny pad, szanuje :sir: a już napewno lepszy niż DS4 moro :pawel:

Opublikowano

Co kto lubi, ja wolę męskie pady.

Opublikowano

Za mało męsko się czujesz w życiu więc musisz podbudować swoje delikatne męskie ego padem w kolorach wojskowych?

Przykro mi w takim razie.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Eeeee, tam. Najfajniejsze zawsze były przezroczyste.

A geniuszu tych nakładek ( bo to są nakładki, prawda? ) i tak nie pojmuję. 

Opublikowano

Jakie nakladki?

Opublikowano

Majochey mysli, ze te oblesne zielone i rozowe koncowki pada sa nakladkami na niego.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Wlasnie to jakie sa, z jakie materialu sa wykonane i te plamy z niby splatoonowej farby na polprzezroczystej obudowie czynia go swietnym kolorowym padem

Opublikowano

no ale to trzeba przyznać, na zdjęciach pro controller splatoonowy wygląda mocno średni, ale na żywo, ojejciu jej, jakie to cudowne :wub: przepieknie sie prezentuje obok neonowego switcha! I jeszcze te wzorki na polprzezroczystym plastiku, wygoda uzytkowania, cudowny, niesamowity kontroler. No ale wiadomo, jak ktoś chce to może kupić szarego. Ja wybrałem splatoonowego, bo wszystko związane ze Switchem ma mi się kojarzyć z tą bezgraniczną radością płynącą z grania jak za gówniaka, stąd z przyjemnością wziąłem neonowego switcha z jaskrawymi kolorami joy-conów i splatoonowego pro controllera, do gier "powaznych" mam "powazne", szaro-czarne konsole PlayStation 4 i (no w sumie obecnie to nie mam) Xbox One 

Opublikowano

tez bym bral neonowego switcha gdyby nie okazja na dniowego szarego :(

ale moze kiedys kupie jakas oczoyebna pare joyconow

a do cudownosci controlera to bez analogowych r2/l2 i przy tym krzyzaku to jego mesjaszowanie jest mocno naciagniete

Opublikowano

Jak granie w mario to tylko na czarnym męskim padzie

Opublikowano

Majochey mysli, ze te oblesne zielone i rozowe koncowki pada sa nakladkami na niego.

:(   czyli jednak nie 

<frog>

Opublikowano

obiecuje kupic pro controllera lub joycony jak wyjda w edycji polska walczaca by zmyc z siebie to pedalsko splatoonowej wersji

Opublikowano

a do cudownosci controlera to bez analogowych r2/l2 i przy tym krzyzaku to jego mesjaszowanie jest mocno naciagniete

nie no, wiadomo, że ten od X1 lepszy 

Opublikowano

ale tez i lepszy niz dualshock4 choc tu akurat chodzi glownie o jakosc wykonania i baterie bo jakby dac ds4 jakies sensowne ogniwo i zrobic go z czegos innego jak plastik i gumy z recyklingu to bylby to kawal zayebistego pada 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Miałem poczekać jak stanieje, ale po recenzji Rogera poleciałem do sklepu. Trzeba ratować branżę i wspierać takie firmy jak Tango.

LL72ITG.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

rwUW2oG.png

Opublikowano

Dualshocki 3 miały idealną strukturę sutka 

Edytowane przez u55r