Opublikowano 25 kwietnia 20186 l No kolego, myślę że nie obejdzie się bez zdjęcia z karteczką i dowodem zapłaty.
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l 12 godzin temu, MEVEK napisał: No to masz juz komplet (LG+PRO) zazdro! Komplet, to będzie jak sobie @kubson dokupi jedyny słuszny kontroler do PS4 - Raiju. Pewnie to, tylko kwestia czasu xD
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Komplet, to będzie jak sobie [mention=2500]kubson[/mention] dokupi jedyny słuszny kontroler do PS4 - Raiju. Pewnie to, tylko kwestia czasu xD Nie ma takiej opcji, nie podoba mi sie ten pad i jest przewodowy, teraz tylko jakies słuchawki i stacja dokująca xD
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zakupy z ostatnich dwoch tygodni: spozniony port, klon nowego tomb raidera i najdrozsza wersja multiplatformy
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnio nie mam zbyt dużo czasu, tym bardziej na robienie zdjęć, więc zbiorczo od końca stycznia:
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. chciałem se kupic samo mk7 ale jakoś trudno trafić, chyba godna cena za nówkę
Opublikowano 26 kwietnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. . Za 120 zł żal było nie brać. Szkoda ,że przez nawał roboty że zagram dopiero w przyszłym roku:P Edytowane 27 kwietnia 20186 l przez Heviro (Fanboy BDG)
Opublikowano 26 kwietnia 20186 l 2 minuty temu, _Be_ napisał: Ale sushi z lodówki? Z pracy wrócilem poźniej niż zakładałem wiec musiało ciut na mnie zaczekać w lodówce, ale było dzisiejsze.
Opublikowano 26 kwietnia 20186 l 5 godzin temu, _Be_ napisał: @marcinwks Ile za Amplitude dałeś? Coś koło 13-15Ł. Nie pamiętam dokładnie.
Opublikowano 26 kwietnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane 26 kwietnia 20186 l przez Emtebe
Opublikowano 26 kwietnia 20186 l 10 godzin temu, Faka napisał: Gdzie 120 zł za tę Yakuza 6? W warszawie