Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

51202436_298915164145117_206739284162091

za 12f/60zł żal było nie wziąć, zaraz niemiaszki będą wyłapywały szczelbe na pysk :shotgun:

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Styczniowe łupy. Ciesza gry na szaraka RE3, HM, FFVI i FFIV+V w stanie mint jakby wyjęte z folii, co bardzo cieszy serce me. Dragon Quest VII od kolegi z forumka wpadł za śmieszne cebuliony. Samo pakowanie zakrawa pod artyzm. ping zakładaj firmę :D

7VhDRZV.jpg

Powoli i sukcesywnie gry na Xboxa classic się gromadzą. W końcu udało mi się skompletować serię Naruto na PS2. Ostania brakująca 4 część o moje zdziwienie trafiła do mnie dodatkowo w kartonowym boxie (i to nawet w bardzo dobrym stanie, pomimo wysyłki w zwykłej kopercie). Twisted Metal Black dorwany za dyszkę w CEXie nie mógł mi przejść obojętnie. Za tydzień wpadnie trochę rodzynków z PSXa od kolegi z Lublina na co się nie mogę doczekać.

z1SdN47.jpg

Opublikowano

Sam bym sobie w życiu kolekcjonerki nie kupił ale jako prezent dlaczego nie. Spoko jakość oprócz chińskiego wisiorka. Do tego euti na 3DSa.

H4tdxnU.jpg

fcjt8Ew.jpg

Opublikowano

Gra kosmos, aż czekam na tego Desperadosa drugiego

qwitlfyhlsxm.jpeg

Opublikowano

Mały souvenir z wycieczki do UK

mKBj045.jpg

+

CwBLLtC.jpg

Edytowane przez czapa

Opublikowano

Zielone guwna:

uCz878f.jpg

Niebieskie guwna:

gMIuMsC.jpg

I oczywiście czerwone guwna:

NBGDsDG.jpg

Opublikowano
W dniu 5.02.2019 o 16:17, Arkady napisał:

Gra kosmos, aż czekam na tego Desperadosa drugiego

qwitlfyhlsxm.jpeg

Jedna z najlepszych gier tej generacji. 

Opublikowano

Zaje.bista gra, jedyny minus to bardzo mała ilość misji pełnym składem.

Opublikowano
2 godziny temu, MYSZa7 napisał:

kotek najlepszy

Jeszcze jak. Szkoda, że wkrótce po zrobieniu fotek zrzygał mi się na dywan, to pewnie przez te gierki z PS4.

Opublikowano

Dzisiejsze zakupy:

2ewky9s.jpg

Opublikowano
12 godzin temu, giger_andrus napisał:

@czapa polecisz jakieś miejsce ze starszymi grami poza CEX ?

Carbooty.

Opublikowano
2 godziny temu, Mejm napisał:

Carbooty.

Retro giełdy, retro sklepy, converte2cash, zależy jaki region UK 

Opublikowano
5 godzin temu, giger_andrus napisał:

Londek.

A to akurat nie wiem. Kolega był i ponoć słabo, ale może on słabo szukał :potter:

Opublikowano

Paczka z UK oraz od kolegi z Lublina dzisiaj doszła. Same konkrety :)

cHx86b9.jpg
T6Jbmzu.jpg

a to poniżej na sprzedaż gdyby kogoś interesowało.

Spoiler

feKXNeg.jpg

Opublikowano

W związku, że BF V technicznie trochę leży wciąż, to zdjęcie będzie poziome.

jttngx.jpg

Przy okazji Ficuś zmotywował mnie, bym ogrywał więcej exów na ps4. Dzięki, dobry z Ciebie promotor Sony ;)

23usb4x.jpg

Opublikowano

Swietny zakup Mendrek, leci plusik jak sie odnowia :thumbsup:

Opublikowano

Nowka gry ea minus, uzywka od sony plus, wiec bez reputacji bo sie równoważy

Opublikowano

Spencer nas rozpieszcza, teksturu 4K swoje ważą, więc taki zakup to mus. 

m4PIMJQ.jpg

takie maleństwo :banderas:

Spoiler

6lBTVmQ.jpg

Opublikowano

Na luty to by było na tyle. 

Odnawiam kolekcje na 360, chcę mieć 25 gierek z którymi najlepiej się na tej konsoli bawiłem. Świetny sprzęt, wszystkie gierki ukończyłem niektóre nawet po kilka razy. Jedynie Judgment jest tu na siłę bo jest dla mnie nudny i słaby ale chce już wszystkie części GoW mieć. Za 360 sporo grałem zarówno na kompie jak i konsoli i retro. Moje czasy szkolne i złoty okres grania. Obecnie już niestety tyle czasu na to hobby nie mam. 

PjlXX46.jpg?1

Advance Wars :obama: Uwielbiam tą serię i czekam na kolejną część na Switcha którą mam nadzieje kiedyś zapowiedzą. Dead or Alive może być chociaż SF o klasę lepszy na 3DSa. Luigi jeszcze nie grałem, w sumie to nawet z tą serią nie miałem styczności. 

OVIIFUJ.jpg?1

Złamałem się jak kupowałem Wolfa i dorzuciłem do koszyka Tetrisa. Kolekcje Uncharted kupiłem żeby ograć wszystkie części. W poprzedniej generacji byłem z X360 więc to będzie fajny wstęp przed ograniem 4 i tego dodatku z babkami. 

0FN29cx.jpg?1

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano
21 minut temu, Ukukuki napisał:

Na luty to by było na tyle. 

Odnawiam kolekcje na 360, chcę mieć 25 gierek z którymi najlepiej się na tej konsoli bawiłem. Świetny sprzęt, wszystkie gierki ukończyłem niektóre nawet po kilka razy. Jedynie Judgment jest tu na siłę bo jest dla mnie nudny i słaby ale chce już wszystkie części GoW mieć. Za 360 sporo grałem zarówno na kompie jak i konsoli i retro. Moje czasy szkolne i złoty okres grania. Obecnie już niestety tyle czasu na to hobby nie mam. 

PjlXX46.jpg?1

Advance Wars :obama: Uwielbiam tą serię i czekam na kolejną część na Switcha którą mam nadzieje kiedyś zapowiedzą. Dead or Alive może być chociaż SF o klasę lepszy na 3DSa. Luigi jeszcze nie grałem, w sumie to nawet z tą serią nie miałem styczności. 

OVIIFUJ.jpg?1

Złamałem się jak kupowałem Wolfa i dorzuciłem do koszyka Tetrisa. Kolekcje Uncharted kupiłem żeby ograć wszystkie części. W poprzedniej generacji byłem z X360 więc to będzie fajny wstęp przed ograniem 4 i tego dodatku z babkami. 

0FN29cx.jpg?1

Która część Halo ma najlepszą kampanię? Przymierzam się do zakupu na prezent na X360.