Opublikowano 22 lipca 20186 l Przecież to wygląda mega, mothra, ghidora <3 mam nadzieje, że będą dłużej na ekranie niż 15 sekund. a jest jeszcze rodan! JEZUUU te cgi jak przelatuje nad miastem i zdmu(pipi)e je falą ognia jak po eksplozji nukleranej <3 mothra wyglada jak w mikrokosmosie <3 Jarango Edytowane 22 lipca 20186 l przez Orzeszek
Opublikowano 22 lipca 20186 l To wygląda jak odtworzenie oryginalnych filmów z amerykańskim rozmachem. I dig it. Potwory kapitalnie się prezentują. I te ujęcia
Opublikowano 22 lipca 20186 l Autor Godzinę temu, SG1-ZIELU napisał: Czyli przyjęty kierunek...WIĘKSZE, WIECĘJ, BOOM , BOOM....MICHAEL BAY no i świetnie, godzilli w jedynce było za mało. Były już jakieś komentarze po testach to ponoć walka Godzilli z King Ghidorah wciąga dupom transofrmersy, pacific rimy i inne tałatajstwa.
Opublikowano 22 lipca 20186 l Czyli co? Budza potworki, zeby pokonały innego potworka z trzema głowami?
Opublikowano 22 lipca 20186 l 15 minut temu, Shen napisał: Czyli co? Budza potworki, zeby pokonały innego potworka z trzema głowami? Nie. Harrison Ford wystąpi w roli emerytowanego negocjatora, który będzie rozmawiał z bestią, aż ta z powrotem wróci do jaskini czy tam na dno oceanu.
Opublikowano 22 lipca 20186 l Świetnie się to prezentuje. Jak jedynka była średnim filmem z fajną końcową walką tak tutaj liczę, że potworki ciągle będą się napierdzielać.
Opublikowano 22 lipca 20186 l 58 minut temu, Krystyna JJanda napisał: A ktoś oczekuje czegoś więcej po fabule w filmie o potworkach? Ja nie, tylko (pipi)a pytam grubasie kto z kim przeciwko komu.
Opublikowano 22 lipca 20186 l Tak woogle trailer dla odwiedzajacych jak by podbili ryk godzilli na końcu basem było by walenie konia stopami Edytowane 22 lipca 20186 l przez Orzeszek
Opublikowano 22 lipca 20186 l Tak mnie teraz naszło po tym trailerze, że mogliby pójść za ciosem i zrobić ekranizację PRIMAL RAGE. Jeżeli o tytułowy film chodzi to niestety dalej IMO będzie to kontynuacja tematu z poprzedniego filmu czyli potworki się nawalaja (co będzie pokazane przez ok 10% filmu) a ludziki i ich perypetie jak przeżyć itp to wątek główny. Przydałby się jakiś Szang Czung I Kłan Czi którzy by potworki przeteleportowali na unknown wyspe i .... "let the mortal kombat begin". Wtedy to Boner infinite.
Opublikowano 22 lipca 20186 l 40 minut temu, Shen napisał: Ja nie, tylko (pipi)a pytam grubasie kto z kim przeciwko komu. Dlaczego jesteś taki obraźliwy? Miałeś trudne dzieciństwo?
Opublikowano 22 lipca 20186 l Zapowiada się na srake pokroju ostatniego filmu. Chaos narracyjny, ciemne sceny akcji żeby znów nie wiele było widać, 3/4 filmu to pewnie wybudzanie potworów by na końcu pokazać 10 minutową scenę walki. Samej godzilli znowu pewnie tyle co pies napłakał.
Opublikowano 22 lipca 20186 l 39 minut temu, Shen napisał: Miał być chyba też crossover z King Kongiem? No i będzie. Ciężko Ci ogarnąć, że to projekt na kilka lat?
Opublikowano 22 lipca 20186 l Mnie troche zastanawia rozmiar Konga z poprzedniego filmu, był dość mały przy takiej Godzilli.
Opublikowano 22 lipca 20186 l Cytat Mnie troche zastanawia rozmiar Konga z poprzedniego filmu, był dość mały przy takiej Godzilli. No przecież była mowa w filmie, że to młodziak. Edytowane 22 lipca 20186 l przez Ins
Opublikowano 22 lipca 20186 l 4 minuty temu, Ins napisał: No przecież była mowa w filmie, że to młodziak. przeciez pokazali kości jego starych czy tam innych małp i nie były wcale wieksze