Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomoc przy kupnie auta

Featured Replies

Opublikowano

Z ciekawości - od jakiej kwoty będziesz startował z ogłoszeniem?

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 688,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wziąłem to co wyżej, identyczny jak na fotach - M440i, kolor Tanzanite blue. Nie miałem dużego wyboru, bo odbiór 530i lub słabszej 430i to czekanie do października lub listopada i nie mam na to czasu.

• Czezare
    Czezare

Dobry wieczór!

• Samochód po testowany w środku i tylko rys dopatrzeć się nie mogłem bo oszroniony (8 rano w olsztynie 0 stopni).  Wszystko tak jak chciałem wersja L kamera, składane lusteka czy lepsza tapicerka Na s

Opublikowano

i zaraz znowu będzie, że kanabis jest nie miły i nic mu nie można powiedzieć, a przecież wyraźnie widać nawet na tej stronie, że został sprowokowany :/ 

nie odpuszczaj 

Opublikowano

Dzieki za support damien !

Opublikowano

nie wiem jeszcze jaka cena, pewnie bede celowal w srodek ofert na allegro. Szkoda, ze to nie quattro, ale i bez tego super sie nia jezdzi.

Opublikowano

wiesz juz ile chcesz za to audi ? :)

Szukam jakies furki od okolo 2 miesięcy i mam dość. Budżet +/- 17000. Celuje w jakiś mniejszy hatchback w benzynie: clio,corsa czy golf jak np taki:

http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-golf-1-6-benzyna-klimatronik-oplacony-ID6yEAFZ.html#xtor=SEC-8

Wydaje się całkiem ok, tylko boje się ze spalanie wyjdzie mi po mieście ze 12l ;/

Opublikowano

Nie bierz FSI, poszukaj jeszcze tego 1.6 MPI 102km. Moze jeszcze byl w V.

Opublikowano

Był w V. V niestety marnie wypada jeśli chodzi o silniki, albo przestarzałe, albo niezbyt udane. Ja w podobnej kwocie oglądałem raczej Focusy 2 i Astry h.

Ewentualnie zejdź klasę niżej i z 1.4 będzie spory wybór rozsądnych ofert.

Opublikowano

A jakiegoś Leona II się w tej cenie nie dostanie?

Opublikowano

Zdarzają się, ale ibiz zdecydowanie więcej. Myśle tez nad Mazdą 3 bo jest ich trochę za te pieniądze.

Opublikowano

Mazdę 3 polecam mocno, szczególnie 2.0 150 KM. Trochę pali, ale frajda z jazdy ogromna, ukryty sportowiec.

Opublikowano

Jaki ninja powrót. No witam kolegę z pomarańczowym sercem!

Opublikowano

Ah "troche pali" no właśnie :) Kierowca ze mnie raczej niedzielny, a i specjalnym fanem motoryzacji nie jestem. Na obecna chwile wole oszczędnośc kosztem mocy. Silnik 1.4 - 1.6 ok 100KM było by w sam raz. Wczesniej mialem jedynie grande punto 1.4 77KM, ale skończyło marnie:

ae659da8d5.jpg

Opublikowano

W cenie 17-19k można znaleźć 3-5 letnią Fabię. Wiem, że prestiż mniejszy, ale masz przynajmniej dość nowy, niezawodny samochód. 

Opublikowano

To już chyba za jakimś Peugeotem, Renault lub coś w ten deseń bym się rozejrzał, skoro osiągi i żyłka motoryzacyjna nie wchodzi w grę. Fabiusza w sumie też.

Opublikowano

od fabii bardziej bezpłciowy jest chyba tylko ford fusion

Opublikowano

ta nowa rzeczywiscie, jest taka w stylu mini coopera wrecz, ale te starsze, o jezu

a nie, ta najnowsza to audi a3 przypomina ;]

Edytowane przez milan

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Odwieczny dylemat.

Co kupic tak +/- 10,000.

Diesel vs benzyna-gaz?

Moja a klasa poszla na handel, problemy zima z odpalaniem do tego zamarzajaca odma.

Co myslicie o astrze 3, ford mondeo, renault scenic?

Opublikowano

Moim zdaniem, Scenic słabizna straszna z wyglądu, Astra i Mondeo ok, dobra dostępność części, raczej dość w porządku auta. Generalnie, w takiej kwocie trzeba dobrze sprawdzić auto, bo może być na chwilę przed rozpoczęciem bycia skarbonką.

Opublikowano

Też zależy, do czego Ci potrzebnd auto, w ile osób jeździsz i co wozisz.