Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 15 minut temu, Josh napisał(a):Zresztą, ja to pikuś. Chciałbym wiedzieć jak to robi Kmiot że ma TYLE czasu na granie, a później jeszcze recenzuje nowe Psx Extreme na 40 akapitów widziałeś jego avatar? będąc w takim wieku ma się dużo wolnego czasu.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 4 minuty temu, BRY@N napisał(a):A ja się cieszyłem z platyny w Unravel Two, że niby mało ludzi ma Unravel podobno bardzo trudny calak przez jakieś poziomy gdzie trzeba zrobić speedrun. Czyli mówisz, że jest do zrobienia? Od jakiegoś czasu się męczę z Enter the gungeon i na razie straciłem motywacje, mega trudna gierka.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Autor 23 minuty temu, Chewie napisał(a):Unravel podobno bardzo trudny calak przez jakieś poziomy gdzie trzeba zrobić speedrun. Czyli mówisz, że jest do zrobienia?Nie wiem jak dwójka, ale w jedynce platyna nie jest jakaś trudna.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 36 minut temu, Chewie napisał(a):Unravel podobno bardzo trudny calak przez jakieś poziomy gdzie trzeba zrobić speedrun. Czyli mówisz, że jest do zrobienia?Od jakiegoś czasu się męczę z Enter the gungeon i na razie straciłem motywacje, mega trudna gierka.Ciśniesz Chewie ! Liczę, że dołączy do mnie ktoś z platynką w Enterze :>
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Godzinę temu, Chewie napisał(a):Unravel podobno bardzo trudny calak przez jakieś poziomy gdzie trzeba zrobić speedrun. Czyli mówisz, że jest do zrobienia?Od jakiegoś czasu się męczę z Enter the gungeon i na razie straciłem motywacje, mega trudna gierka.Czasówki na poziomach są dosyć trudne ale najgorsze są wyzwania, które trzeba zrobić wszystkie w określonym czasie. Na szczęście można je zrobić w dowolnej kolejności ale margines błędu jest bardzo mały i każda pomyłka to zaczynanie od początku.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 2 godziny temu, Square napisał(a):Nie wiem jak dwójka, ale w jedynce platyna nie jest jakaś trudna.Jedynka chyba nie ale widzę dwójkę często na listach najtrudniejszych platyn/calaków przez te czasówki pewnie. Ostatnia gra, po której bym się tego spodziewał bo zazwyczej te cozy games dla wrażliwych ludzi mają łatwe acziwmenty. 2 godziny temu, giger_andrus napisał(a):Ciśniesz Chewie ! Liczę, że dołączy do mnie ktoś z platynką w Enterze :>Kiedyś się uda Jeszcze Doom 1993 ma dla mnie niemożliwe osiągnięcie:Kiedyś ich pojebało i dali jakiś patch, przez który stwory się respią co sekundę i są dużo szybsze niż w singlu. W singlu nightmare to nie problem bo wyczyścisz pokój i się nic nie respi.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. U mnie najrzadsza platyna to z Fify 12 xD, a pojedyncze trofeum z NBA 2k16, kiedyś lubiłem młocić w sportówki online, więc te grinderskie acziki za np. 1szą ligę online itp. luźno wpadały.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Z takich uber rzadkich platyn i skilowych to tego wariata pamiętam:https://psnprofiles.com/trophies/4217-crypt-of-the-necrodancer
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Pisałem o tym trochę wyżejŻeby zdobyć jedno trofeum trzeba przejść grę wszystkimi DZIEWIĘCIOMA postaciami, bez żadnego zgonu, od początku do końca bez żadnych upgradeów. Nie wiem czy istnieje trudniejsza platyna.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Listy First Achivers i Last Achivers dla tego tytułu są takie same tylko odwrócone