Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Nie wiem jest z innymi grami, ale AI dostało najłatwiejszy (i najtrudniejszy) tryb kilka miesięcy po premierze, nie jakoś ostatnio. Edytowane 10 godzin temu10 godz. przez dominalien
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 14 godzin temu, MEVEK napisał(a):Ciekawi mnie jak to sie dzieje ze po jakim czasie niektore gry dostaja boosta w odblokowaniu trudniejszych trofeow i tym samym platyny. Przeciez to juz sie nie przelicza na sprzedaz takiej gry a nawet gdyby to juz za pozno na takie zmiany. Czasem jest satysfakcja pochwalic sie trudnym trofeum a pozniej sie okazuje ze to znerfili. Dziwne podejscie. Albo cos jest trudne bo takie ma byc albo przecietne. Po co to zmieniac po latach? Nie czepiam sie tylko glowkuje skad to sie bierze A.Isolation przeszlo mi kolo nosa. Kiedys nadrobie. W kazdym razie gratki Ile juz masz na swoim koncie ?Nerf czasami jest potrzbny. W Tony hawk's pro skater 1 + 2, też lekko znerfili po premierze , bo pewne combo do wykonania w bazie kosmicznej było niemalże nie do wykonania. BTW i tak poległem, choć na innej mapie. Platyna dalej trudna bo 0,1% posiadaczy gry ma wg statystyk.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Tony zawsze byl wymagajacy. Kiedys umialem robic manuale po kilka baniek. Dzis juz tylko rekreacja