Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 15 minut temu, Josh napisał(a):Zresztą, ja to pikuś. Chciałbym wiedzieć jak to robi Kmiot że ma TYLE czasu na granie, a później jeszcze recenzuje nowe Psx Extreme na 40 akapitów widziałeś jego avatar? będąc w takim wieku ma się dużo wolnego czasu.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 4 minuty temu, BRY@N napisał(a):A ja się cieszyłem z platyny w Unravel Two, że niby mało ludzi ma Unravel podobno bardzo trudny calak przez jakieś poziomy gdzie trzeba zrobić speedrun. Czyli mówisz, że jest do zrobienia? Od jakiegoś czasu się męczę z Enter the gungeon i na razie straciłem motywacje, mega trudna gierka.
Opublikowano 43 minuty temu43 min Autor 23 minuty temu, Chewie napisał(a):Unravel podobno bardzo trudny calak przez jakieś poziomy gdzie trzeba zrobić speedrun. Czyli mówisz, że jest do zrobienia?Nie wiem jak dwójka, ale w jedynce platyna nie jest jakaś trudna.
Opublikowano 31 minut temu31 min 36 minut temu, Chewie napisał(a):Unravel podobno bardzo trudny calak przez jakieś poziomy gdzie trzeba zrobić speedrun. Czyli mówisz, że jest do zrobienia?Od jakiegoś czasu się męczę z Enter the gungeon i na razie straciłem motywacje, mega trudna gierka.Ciśniesz Chewie ! Liczę, że dołączy do mnie ktoś z platynką w Enterze :>