Opublikowano 30 października 201410 l Tak były zapisy, trzeba było posiadać ref code tylko a że znalezieniem nie było problemów
Opublikowano 30 października 201410 l Tak były zapisy, trzeba było posiadać ref code tylko a że znalezieniem nie było problemów No nie było, dla przykładu zarejestrowałem się wczoraj wieczorem dopiero, a kod i tak wysłany. Pewnie duża pula była do wysłania.
Opublikowano 30 października 201410 l Tak były zapisy, trzeba było posiadać ref code tylko a że znalezieniem nie było problemów No nie było, dla przykładu zarejestrowałem się wczoraj wieczorem dopiero, a kod i tak wysłany. Pewnie duża pula była do wysłania. Wola pewnie mieć duży ruch na serwerach w becie żeby zoptymalizować wszystko, w nie tam jak w DC
Opublikowano 30 października 201410 l No jasne, zresztą nie wyobrażam sobie w grze nastawionej tylko na multi niesprawnego kodu sieciowego, szczególnie od tak doświadczonej ekipy.W sumie w samej becie najbardziej interesuje mnie balans rozgrywki. Chyba to najważniejsza rzecz przy typie zmagań w Evolve.
Opublikowano 30 października 201410 l Na gry tv możesz znaleźć ich materiał z rozgrywki mówią że zrównoważone wszystko mniej więcej
Opublikowano 30 października 201410 l Po raz drugi może trzeci raz w życiu muszę pochwalić PSN, Prawie 13 gigowa beta zassana w 26 minut. Edytowane 30 października 201410 l przez kidnappa
Opublikowano 30 października 201410 l Po raz drugi może trzeci raz w życiu muszę pochwalić PSN, Prawie 13 gigowa beta zassana w 26 minut.Ja tak miałem w przypadku The Crew 15GB w 1/2h. Evolve pobiera mi się od dwóch godzin i jeszcze dwa giga zostały. btw można już grać, uruchomić grę? Edytowane 30 października 201410 l przez gamerTHC
Opublikowano 30 października 201410 l Gdyby ktos posiadal zbedny kodzik na Łoniaka to bardzo prosze na priv. EDYTA Górniak: Nieaktualne. mam juz kod. Edytowane 30 października 201410 l przez Czezare
Opublikowano 30 października 201410 l Oddam w dobre ręce kod do bety na PC. Ja będę śmigał na PS4. Kto chętny na wspólne granie niech śle zaproszenia na psn
Opublikowano 30 października 201410 l mam 2 kody na PS4, oddam za plusa, jak coś PM przyszły o 5.34 pobiera sie już 12gb edit: rozdane Edytowane 30 października 201410 l przez Fanek
Opublikowano 30 października 201410 l Jakby komuś zalega kod na PS4 to chętnie przygarnę, proszę wówczas o PM. Dzięki z góry za dobre chęci // Pzdr
Opublikowano 30 października 201410 l Hunterzy sa zbyt OP wzgledem bestii, troche mi sie to nie podoba, zamknelismy bestie lvl 2 w bance i po minucie wytarlismy nia podloge. Edytowane 30 października 201410 l przez Bansai
Opublikowano 30 października 201410 l Zagralem. Nie polecam. Kicha i tyle. W skrocie:Na pochwale zasluguja tylko dzwiekowcy i muzyk. Gra chodzi tez dosc plynnie, no ale gdyby przy tak szkaradnej i malo wyszukanej pasgenowej grafie cos chrupalo to bylo by to denne dno dna. Doprawdy nie rozumiem za co ta gra otrzymala dotad tyle wyroznien na wszelkiego rodzaju targach i eventach. Nudne i bezsensowne uganianie sie za monsterem, zeby troche sie z nim na koniec pokopać, zginac lub nie. Nie ze mna te brunery numer. Odpuszczam.
Opublikowano 30 października 201410 l Grafa lipa? Na materiałach prezentowalo sie okej. Rozumiem że tutaj rozgrywka to tylko multi?
Opublikowano 30 października 201410 l Grafa lipa? Na materiałach prezentowalo sie okej. Rozumiem że tutaj rozgrywka to tylko multi? Okej? Okej bardzo z grubsza by bylo, gdyby gra wyszla na X360 i PS3 only, a IMO nawet tam dupy by nie urywala. Tak, multi.
Opublikowano 30 października 201410 l Oddam kod na ps4 - dodać ZikusPL na psn jutro w południe będę online Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka