Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kolacja dla dziewczyny

Featured Replies

Opublikowano

Imo jak sie zaprasza dziewczynę (nie mylic z lachonem) do domu na kolacje to trzeba sie chociaz troche postarac, pizze i maksron byle dałn zrobi. Jak by mnie dupa zaprosila na obiad i bym dostal SZPAGETTI i to takie z torebki to bym sobie juz darowal ją.

Za czasów studenckich, na pewnej imprezie integracyjnej podczas której najwięcej ludu zebrało się oczywiście w kuchni, wdałem się w rozmowę z dwoma przedstawicielkami płci "pięknej", które uczęszczały ze mną do tej samej grupy. Dowiedziałem się, że najlepsze spaghetti robi się z makaronu od zupek instant, a do tego parówki i rozrobiony we wrzątku fix knorra.

Swoją drogą guwnomakaron średnio nadaje się na kolację we dwoje, przecież to pójście po najniższej linii oporu - przygotowanie takiego posiłku to 15 minut, więc trudno mówić o jakichkolwiek staraniach.

Krewetki w tempurze polecam.

• Odpowiedzi 40
  • Wyświetleń 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Polecam piosenkę do sera

cheese.jpg

Opublikowano

Kiedys zabieralo sie na knyche na dworzes pks, teraz w sumie nie wiem co bym robil.

Opublikowano

i brazzers z KFC

no (pipi)a ilekroc to widze w kfc to skreca mnie ze smiechu :D
Opublikowano
  • Autor

Mój brat kiedyś zabierał dziewczynę (obecna żona) na golonkę i frytki... Sam nie potrafi nic ugotować.

Opublikowano

Z wieloma dziewojami stolowalem sie w budkach z knychami i hotdogami, nie wiem co w tym uragajacego ludzkiej godnosci. Teraz sam troche pichce ale raczej standardowe potrawy, salatki itd. Na kolacje z moim skillsem spokojnie schaboszczak z kiszakiem i ziemniaki, miod malina!

Opublikowano

Ale chyba chodzi o cos ekstra a nie zarcie na miescie.

Jak ma być dymanie polecam krewetki, małże, ostrygi owoce morza nieda się ich zepsuć bosą same w sobie za(pipi)iste:)

Opublikowano

Moja tez krewetki czy ostrygi nie ruszy. Ale filet z lososia jest zarowno elegancki jak i pyszny, wiec raczej bezpieczny na wytworna kolacje.

Opublikowano

Dourada ( można dostać w biedronce, za(pipi)ista ryba z niewielka ilością ości) zamarynowana w czosnku i ziołach prowansalskich + cytryna, smażona na oliwie  oliwek plus puree ziemiaczane z brokułami lub szpinakiem (kto jak woli). Za(pipi)iście wygląda na talerzu i smakuje, dowalić ćwiarteczki pomidorów do dekoracji i danie wygląda iście królewsko :D/

A przed głównym daniem to: http://www.palcelizac.pl/przepis/493/francuska_zupa_cebulowa/

Tylko nie każda piz.da lubi cebule.

Edytowane przez standby

Opublikowano
  • Autor

Moja dziewczyna z ryb akceptuje tylko paluszki rybne, ewentualnie filet z mintaja zapiekany w piekarniku. Dla mnie to koszmar, bo mógłbym jeść ryby na każdy posiłek. Bluber mógłby powiedzieć co robi swojej lasce na wegekolacje?

Opublikowano

romantyczna kolacja freeganów

- gdzie mnie zabierasz

- do almy