Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Czyli zostaje xbox.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 119,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.youtube.com/watch?v=nHSYn3LAWug   pespespespespespespespespespespespespespespespespespespes <333

• Widzę, że niektórzy na forum próbują wylewać falę hejtu na nowego pesa. Myślę, że grałem na tyle długo aby się wypowiedzieć. Przytoczone w temacie wady rzeczywiście są, ale to od podejścia gracza zale

• Nie wierze, po prostu nie wierze, co tutaj piszecie. Te filmiki ktore tu wrzucacie sa fajnie zmontowane. Ale gra wyglada jak PES 2014 z poprzedniej generacji konsol. Te same animacje, z dodanymi kilka

Opublikowano

Trzeba być naprawdę zdrowo upośledzonym by kupić na xbona mając obie konsole.

+ taki,że na xbonie ze składki wyjdzie pół ceny

Opublikowano

rozdziałka kontra pad, stabilny online hmm, jak dla mnie opcja z bonerem jest lepsza

Opublikowano

Co Wy macie z tym hejtem na PS4, ja normalnie gram w FIFE 15 online, nie ma żadnych problemów, mało tego, uważam że system wyszukiwania w sezonach jest najlepszy w serii.

Opublikowano

Ja naparzam codziennie w multi Destiny od m-ca i raz coś nie hasło to nadrobilem inne tytuły singlowe. Jakoś jak Gearsy były różne problemy to nie było takiego hejtu w każdym temacie. . Sorry za offtop ale cw już prawie w każdym temacie i jeszcze przerysowane info o graniu na PS4. Pozdrawiam

Opublikowano

Trzeba być naprawdę zdrowo upośledzonym by kupić na xbona mając obie konsole.

+ taki,że na xbonie ze składki wyjdzie pół ceny

na PS4 też można za pół ceny

panowie dajcie spokój z tą wersją na xbone, myślałem ze trolling tylko w CW. 

Opublikowano

Nie mam pojęcia jak mi to podanie wyszło ale banana na twarzy mam do teraz :)

Poniżej jeszcze śmieszny glitch :D

Edytowane przez Neox

Opublikowano

Czyli podanie, które można robić na zawołanie w Fifie od 2 czy 3 edycji xD?

Opublikowano

No właśnie w Fifie na zawołanie a w PES? Też wystarczy wcisnąć dwa przyciski i już?

Opublikowano

Wystarczy nacisnąć R1 i podanie i już możesz się cieszyć kontekstowym odegraniem piłki- zazwyczaj jakieś piętki, ale gdy leci na wysokości biodra to i odegrania w stylu Zlatana. Nie mówiąc o tym, że już z 5 lat temu można było podawać górą krzyżakiem i lobować w stylu Quaresmy...również kiedy tylko ma się ochotę.

Opublikowano

Hmm na pewno takie zagranie nie jest czymś oryginalnym. W PESie jak i Fifie jest to do zrobienia, jednak w tej pierwszej piłce cieszy bardziej. <faja> Dlaczego? :D

Opublikowano

ale mi sie marzy wyszarpac ta gre na dlugii weekend...eh pewnie niestety dopiero ok 13 listopada wyladuje

Opublikowano

Ech mi też, tym bardziej, że ostatecznie chyba się uda wyszarpać trochę z grudniowego budżetu na gry. Cóż, będzie trzeba czekać.

Opublikowano

ja pod koniec przyszłego tygodnia postaram się mieć. Oby tylko online śmigało i gameplay dema zachowany to wsiąkne na bardzo długo.

Opublikowano

A wczesniej co robili? Patche dla 2014:>?

Opublikowano

b1hulapccaaefta.jpg

Edytowane przez masta_g

Opublikowano

Hmm na pewno takie zagranie nie jest czymś oryginalnym. W PESie jak i Fifie jest to do zrobienia, jednak w tej pierwszej piłce cieszy bardziej. <faja> Dlaczego? :D

Pewnie dlatego, że w PESie jest to bardziej naturalne, nie przebajerzone jak w FIFA, gdzie wystarczą 2 przyciski i każdy podaje do każdego piętką. Ogólnie w PESie dużo zagrań wychodzi tak trochę samych z siebie, drybling wydaje się bardziej opierać na intuicji niż wyuczeniu klawiszologi. Np. kiedy próbujemy minąć rywala i nasz zawodnik puszcza lewą stroną piłkę, a sam obiega z prawej strony, to banan na twarzy gwarantowany. Ja to kupuje. Niby trochu randomu, tylko nie na zasadzie " miałem farta, że go minąłem", bardziej " i tak bym go minął, a gierka mnie ładnie za to nagrodziła".

Opublikowano

Ja już odliczam dni bo wygląda to wszystko tak jak miało już wyglądać lata temu i być tylko dopieszczane. Dobrze, że Konami przygarnęło dobrego typa ze zdolnościami.

Opublikowano

Ja też odliczam i pisać jak się już wcześniej gdzieś pojawi, może uda się przygarnąć na święto 11 listopada ;]

Opublikowano

pisz pisz bo widze ze sasiadzko mieszkamy a tez nie moge sie doczekac by na dlugii wekend pyknac ;)

Opublikowano

Oby w Łodzi jakiś sklep złamał street date, chociaż nie wiem kiedy tak naprawdę będą dostawy, najgorzej jak dopiero po 11-tym ( pewnie tak będzie).