Skocz do zawartości

Titanfall

Featured Replies

Opublikowano

Ile to się instaluje :o

z 10 min mi się instalowało szkoda że po instalacji nadal zajmuje te prawie 50 gb :P

• Odpowiedzi 322
  • Wyświetleń 28 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

ehehehe a myślałem, czy Ci nie oddać kodu, ale skoro jesteś taki niemiły to pewnie sam sobie pogram

• No znalazłem info, że beta rusza 14 lutego. Zobaczymy ile w tym prawdy - wymagania minimalne są faktycznie niskie, więc ruszy chyba każdemu, a w tym tytule akurat domagam się 1080p i 60 klatek

• Gram na zbliżonej konfiguracji (mam gtx 260) jakoś pięknie to nie wygląda, przez większość czasu jest bardzo płynnie, da się odczuć spadek fps przy jakiejś ogromnej zadymie. Mimo wszystko miód płynący

Opublikowano

Panowie to ile w końcu ten szrot ma pamięci bo nie wytrzymam :D

10ncp77.jpg

can I run mówi, że tylko ta karta mnie trzyma i przez nią nie spełniam min requirements

Opublikowano

Ta karta ma 512 pamięci vram. Teoretycznie, powinno stykać. Jeżeli chcesz, to mogę pożyczyć ci moje konto, ściągniesz sobie i sprawdzisz, czy gra ci działa.

O ile jakiś dobry kolega tutaj poinstruuje mnie, czy nie ma za coś takiego bana albo coś.

Opublikowano

a co z tym?

RAM
Minimum: 4 GB
You Have: 3.3 GB

lecieć po więcej?

Opublikowano

Nie ufam tej stronie. Weź zainstaluj CPU-Z i pokaż screenshota z zakładki Graphics.

Opublikowano

W mój komputer pokazuje podobnie, 4gb zainstalowane, dostępne 3,40.

Kit, obczaje jak sie bedzie grało, jak słabo to dokupie jeszcze 4gb, pewnie wiecej jak 200zl nie wyjdzie

Opublikowano

Jak będzie działało słabo (nie powinno) to dokup 2gb, nie ma co przepłacać.

Opublikowano

Nie ufam tej stronie. Weź zainstaluj CPU-Z i pokaż screenshota z zakładki Graphics.

o ch,uj właśnie się dowiedziałem, że mam dwie karty graficzne XD

6zv4eh.jpg

dziwne, bo to zwykły laptop jest XD

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

o ku,rwa, a rakiet tam nie masz?

No niby tym bardziej powinno hulać na tym Intelu.

Opublikowano

ehh dali by jakiegoś triala 1h żeby sobie stestować, bo te minimalne wymagania są pewnie zeby gra ruszyla na najnizszych ustawieniach w 20fpsach xD

Opublikowano

jaha, ale potem się okaże, że gra korzysta z jednej tylko karty np ATI i tyle z tematu. Pamiętaj to PC tutaj zawsze są problemy :D

ehh dali by jakiegoś triala 1h żeby sobie stestować, bo te minimalne wymagania są pewnie zeby gra ruszyla na najnizszych ustawieniach w 20fpsach xD

no dokładnie, bo tak to w ciemno to trochę boli. 

Opublikowano

Kupcie gre na origin,po odpaleniu macie 24h na zwrot.

Opublikowano

Pamiętaj to PC tutaj zawsze są problemy

Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem.

Tak jak pisałem, zaufanym użytkownikom mogę pożyczyć "na noc" konto, bo dzisiaj i tak będę grał w South Parka i oglądam LM.

Opublikowano

Na Intelu? Przecież to grafika zintegrowana.

Każdy dzisiejszy laptop na Intelu ma dwie karty graficzne (ba, żeby dzisiejszy, od lat tak jest). Walduś, twój Radeon 6470M to słabiutka karta. Jeżeli Titanfall na niej odpali, to co najwyżej na najniższych detalach. Podaj pozostałą specyfikację. Gry nie mogą korzystać z tych dwóch kart jednocześnie. Grafika zintegrowana mieści się na chipsecie procesora i służy do wyświetlania obrazu w zasadzie. HD3000 nie nadaje się nawet do filmów w FullHD (no dobra, ripy z Blu-Raya odpali). Dopiero kolejne edycje tych kart, dostępne od niedawna (czyli HD4000-4600-5000 i 5200) są znacznie lepsze. Ale i tak gra się na nich słabo. Swoją drogą, masz słabszą wersję, bo ona domyślnie powinna mieć 1GB pamięci i nie wiem, skąd takie wybrakowanie...

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

potwierdzam ripy z BD odpala po HDMI na TV :)

no nic miało być pięknie a skończyło się jak zwykle

Opublikowano

2ecenfc.jpg 

Jak mam takie coś to dokupić też musze ddr2 dual channel? Zwykły ddr2 nie wejdzie? ;p

Opublikowano

Dual-Channel to tylko technologia wykorzystywania pamięci ;) Nie ma czegoś takiego jak DDR2 Dual Channel - wsadzając dwie takie kości w odpowiednie sloty, one automatycznie chodzą "w dualu", czyli płyta widzi je jako jedną całość i poprawia dzięki temu wydajność.

Jeżeli masz laptopa, to nie ma znaczenia, bo wsadzając dwie kości (takie same, czyli 2GB i 2GB, albo 4GB i 4GB) one i tak będą chodzić w Dualu.

W każdym razie, jak masz zwykłego PC, to 4GB pamięci DDR2 to koszta ~150 zł.

@Walduś - dla zobrazowania - Far Cry 2 na tej grafice przy średnich detalach, w 720p i z wyłączonym AA, AF i wszelkimi bajerami ma ledwo ponad 30 klatek. Ale według tych testów:

http://www.notebookcheck.com/AMD-Radeon-HD-6470M.43074.0.html

Takiego Crysisa 2 odpala na minimalnych. Możesz spróbować z tym Titanfallem. Cudów nie będzie, ale na najniższych może uzyskasz płynność na poziomie 30 klatek. Chociaż szczerze w to wątpię... :(

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Ogladam te recki i serio nie wiem jak gra z taka grafa moze wazyc 50gb. Najnowsze mmo z otwartym swiatem tyle miejsca nie zajmuja.

Opublikowano

Nieskompresowane wersje jezykowe, sciagasz wszystkie.

Opublikowano

Przy 3200x1800 możesz mieć dropy do 55 fps'ów.