Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

Nie mam pojęcia co się u mnie odje/bało ale wszystko glanc jak w tutorialach i płatność nie przechodziła a wszystko się zgadzało. Kur/wa tysiąc możliwości je/banych vpn i dzikich węży dziś przerobiłem i nic.

Na szczęście kolega @Matriks_1111służył pomocą i finalnie kupił mi ubiszroty FC5/Odyssey jako gifty XD

:lapka:

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 365,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

Gifty kupione na Argentynę? A jak z realizacją kodów? Jakieś zabawy z vpn czy coś? Czy po prostu wbijasz kod i jest? Pytam, gdyż dawno temu próbowałem kupić kumplowi coś w Argentynie, ale nie był w stanie zrealizować kodu. Zawsze komunikat o tym, żeby skontaktować się ze sprzedawcą bo kod nie jest na ten region. Wbijany był z vpn, bez vpn, przez www, aplikację Xbox, konsolę, itd. Generalnie ma nadal kod ma mailu.

Opublikowano

Próbowaliście wbijać po zmianie dasha w konsoli na Argentynę (plus język hiszpański ustaw w regionie ARG)? Miałem podobny problem z Goldem i muszę wbijać w USA ciągle - bo kiedyś tam wbiłem pierwszy kod.

Opublikowano
5 godzin temu, JeDaj napisał:

Gifty kupione na Argentynę? A jak z realizacją kodów? Jakieś zabawy z vpn czy coś? Czy po prostu wbijasz kod i jest? 

Tak, Argentyna.

Kod wbilem przez przegladarke na kompie z odpalona Hola vpn I poszlo bez problemu. Ale tez mialem zmienione lokalizacje I billing na koncie MS na AR.

Opublikowano

Fajne promocje na indyki teraz są sam kupiłem X - morph , armello z dlc i  metronomicon za wszytko zapłaciłem 30 zł. Te różnice w cenie są przy niektórych grach przerażające. 

Opublikowano

jeżeli nie grałeś to w promocji jest origins. Pierwsza część dragon age naprawdę warta ogrania jedno z lepszych rpg tamtej generacji a resztę olej

Mówię to ja fan bioware

Opublikowano

Inkwizycja nie jest crapem, ale po wyjściu Wiedźmina 3 dużo rzeczy w tej grze stało się denerwujących. Fabularnie na początku jest super, lecz z każdą kolejną lokacją napięcie spada. Decyzje podejmowane przez nas nie mają zbyt dużego znaczenia. Poza tym warto wcześniej przejść Dragon Age 2 i DLC Legacy, aby lepiej zrozumieć pewne wątki i postacie.

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano

Już chyba Revolut nie działa.
Właśnie odrzuciło mi 2 próby zakupu DMC 5.

Opublikowano

Na XSC, potwierdzili, że już nie można kupować za pomocą Revolut.

Na pepper.pl ludzie piszą, że karty podarunkowe na Turcję i Argentynę zostały zablokowane.

U mnie, z mojego konta zabrali argentyńska walutę, która mi została że starych zdrapek.

No to by było na tyle - zablokowali nam cebulę [emoji23]

Opublikowano

Miałem 3 $, które zostały mi z zakupów za zdrapki a dziś jest 0.

Opublikowano

A co kupiłeś w międzyczasie przy pomocy Revoluta?

Opublikowano

No to sam sobie odpowiedziałeś.

17 minut temu, yab napisał:

przy płatności kartą najpierw biorą saldo a reszta z karty.

Opublikowano
No to sam sobie odpowiedziałeś.

3 złote wzięło mi z konta Revolut a nie ze zdrapek.

Opublikowano

Jeśli zostaje Ci coś na saldzie MS to przy następnym zakupie bierze kasę najpierw z salda, a potem dopłaca sobie do pełnej kwoty z karty. Nie ma czegoś takiego, że płacisz w całości z karty mając cokolwiek w portfelu na stronie.

Opublikowano

To dlaczego w aplikacji revolut miałem 3 zł jako opłaty dodatkowe dla MS.

Opublikowano

Bo dodałeś kartę do konta i za każdym razem gdy to robisz MS pobiera 3zł, które wrócą na tą kartę w około dwa dni.