Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W takim razie muszę do braku interpunkcji i przesadzonych emotek dołożyć chyba jeszcze błędy ortograficzne i stylistyczne, by odróżnić shitposting od normalnych wypowiedzi, bo widzę nie wszyscy dostrzegają. Albo zaczynać posty tagami [troll][/troll]? Naprawdę trzeba tak oczywiście zaznaczać?

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Meh, nie robi ta przemowa na mnie żadnego wrażenia. Jestem pewny, że w jakiejś innej grze jej treść była poruszona, ale nie mogę sobie przypomnieć w jakiej.
Tak czy owak, to jest Cod. Cod jest robiony dla januszy. Będzie kampania na 4h wypełniona skryptami, max. OK fabuła przy dobrych wiatrach i zalew gimbów na multi.

Czyli to co roku.

Czyli nuda.

Opublikowano
Jestem pewny, że w jakiejś innej grze jej treść była poruszona, ale nie mogę sobie przypomnieć w jakiej.

5047432+_9e8e398cec325a3653e09246c653e28

Opublikowano

W Metal Gear Rising na ten przykład. Tylko tam było to dla beki.

Opublikowano

Meh, nie robi ta przemowa na mnie żadnego wrażenia. Jestem pewny, że w jakiejś innej grze jej treść była poruszona, ale nie mogę sobie przypomnieć w jakiej.

Tak czy owak, to jest Cod. Cod jest robiony dla januszy. Będzie kampania na 4h wypełniona skryptami, max. OK fabuła przy dobrych wiatrach i zalew gimbów na multi.

Czyli to co roku.

Czyli nuda.

Metal Gear Rising. Senator pod koniec gry i Sam przed walką z Monsoonem.

Opublikowano

Co rok to samo, zapowiedzą lecą hejty, pojawia się trailer "nie no całkiem fajnie to wygląda" lemingi kupują syf i hejtują przy tym ostro zapewniają że już nigdy nie kupią coda, koło się zamyka.

Opublikowano

Hihi, no to mnie właśnie bawi. A wy od razu z góry wiecie, że gów,no. Nieważne już, że mówimy o CoDzie. To samo z całą konsolą czy już nawet innymi rzeczami. Zanim spróbuje i sam na własne oczy będzie w stanie ocenić, to już wszystko wie. I jeszcze nazywa innych lemingami. Dobre, dobre.

Opublikowano

A na której konsoli w czołówce był właśnie cod?

Opublikowano

Srsly? Czy oprocz gimbow ktoś jeszcze interesuje się codem?

Ja się interesuje, fan Segi, Nintendo i dobrych gierek action-adventure. Wychowałem się w latach 90tych na PC, więc strzelanki na zawsze w sercu mym :) Singiel w CODzilkach bardzo mi odpowiada. Jest szybki, ciekawy, z rozmachem. I te twisty fabularne bardzo mi się podobają. Trailer nowej odsłony zaskoczył mnie in plus. Kevin, trochę Killzona i Crysisa. Zapowiada się ciekawie, aczkolwiek najbardziej bym chciał zobaczyć współczesny konflikt w naszym regionie. Obrona Krakowa i te sprawy :)

Opublikowano

Na X360 i PS3.

Opublikowano

Ale gdzie było tego najwiecej.

Codami sie nie jaram, ale każda cześć chętnie zaliczam bez żadnych filozofii :)

Opublikowano

Na wszystkich...? Modern Gaming.

Ludzie zapominają, że CoD to teraz trzy studia developerskie. Sledgehammer Games jak na razie zrobił tylko MW3. Treyarch zrobił Black Opsy, które podobno złe nie były. Stary Infinity Ward zrobił MW a "nowy" Infinity Ward resztę crapów. Ludzie od MW1 są teraz w studiu odpowiedzialnym za Titanfalla.

Opublikowano

Ja tam sie jaram codem bo jako jedyna obecnie strzelanka dostarcza (slowo klucz) funu, rozpierduchy i akcji na najwyzszym poziomie. Bf to nudna sra.czka.

Oczywiscie dalej uwazam ze to rak branzy dlatego go nie kupie, ale i tak zagram. Same profity. :P

Opublikowano

Jedziecie po tym codzie a prawda taka,ze to była jedna z najlepszych Multi tamtej generacji.Gra trzymała 60klatek,nie miala jakiś głupich online passow.Był coop online i można było grać na splicie w Multi.No i najważniejsze nigdy nie miałem problemów z tą grą.To nie jest bf gdzie wychodzi tak zabugowany,że łzy lecą.Nie miałem nigdy żadnych zerwanych połączeń,zawieszenia konsoli.Multi jest jakie jest.Najważniejsze,ze sprawia przyjemność.Jest nas paru to nie musimy kupować żadnego serwera tylko ktoś zakłada grę i gramy.Activision nie jest wcale takie złe moim zdaniem.Największe kuhwy to nadal EA

Opublikowano

A ja chyba kupię, nie grałem w CoD'a od czasów MW2 i jakoś nabrałem ochoty na tego nowego. Wreszcie jakoś przywoicie to wygląda, oby tylko multi było dobre i mam gre na kilka miechów.

Opublikowano

Kruku_kruku pisze tylko o osobach które gadają co roku to samo a i tak to kupią, ja osobiście do coda nic nie mam chociaż po black ops 2 dałem sobie spokój.A akurat coda to może ocenić każdy kto grał chociaż w jedną część :P

Opublikowano

Wiadomo, że nikt nie traktuje tej marki poważnie. Ja zawsze lubiłem CoD'a ze względu na jego prostotę. Parcie przez kolejne efekciarskie skrypty, wybijanie setek bezmózgowych botów i szybka akcja.

Opublikowano

Ja go na pewno nie kupię premierę. W sumie to nie ograłem jeszcze BO2 ani Duchów.

Opublikowano

Kol of djuti było spoko ale jakieś 6 lat temu.

Opublikowano

Ja w nowego CoD na pewno zagram, tylko poczekam jak wyląduje w PS+.

Not gonna happen, pierwsze MW na przykład nadal trzyma cenę na PC, na steamie max to chyba -33% znizki było na cody, ta marka nie ma potrzeby być promowana wśród growych januszy.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No to w sumie dobrze, jako koneser gier, nie pobrudzę się tym syfem.

Opublikowano

Ja przyznam, że grałem tylko w pierwsze MW i kampania wyjątkowo mi się podobała. Było po prostu zabawnie.

Kolejne odsłony z jednej strony traktuję jak raka i tasiemca, ale z drugiej nie ukrywam, że też bym te kampanie na 3-4h poprzechodził. Sęk w tym, że wspomniane ceny są komiczne i w życiu nie dam takich kwot jakich sobie Activision życzy za gry sprzed lat, o kupowaniu czegokolwiek na premierę nie wspominając. Multi mnie nie interesuje, piracić nie piracę, więc tak właściwie jestem obojętny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.