Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Halo to najlepsza seria na swiecie a Halo 3 jest gra wszechczasow. 

facepalm.gif

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 682,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

z gej only

Wczoraj w nocy trafiłem na dosyć dziwny problem.

Po krótkiej sesji w Killzone wyłączyłem konsolę i poszedłem spać...

W nocy natomiast obudziło mnie charakterystyczne "beep" po czy słyszę wysuwaną płytę która... ląduje na podłodze wtf_anim.gif Wstaje obczaić co się dzieje, a tu PS4 samo się włączyło i wy(pipi)ało mi płytę na ziemie po czym słyszę jakiś dzwięk jakby ciągle próbowała wyje**ć tą płytę...

Zmęczony po prostu wyłączyłem konsolę (tym razem w tryb czuwania) a ona po godzinie-dwóch znowu się włączyła tylko tym razem cały czas wydawała to swoje "beep" wtf_anim.gif wkur**ony, że spać nie mogę wstałem wyłączyłem ją i odłączyłem od zasilania...

Rano konsola działała (sprawdziłem) ale na wyjście do pracy wolałem ją odłączyć od zasilania.

Ktoś wie o co kurna chodzi?? Rozumiem, że konsola z wykupionym plusem może się sama włączać i pobrać aktualizacje, ale czemu ona robi to tak kurna głośno i w środku nocy? Do tego wypluwa płytę?? Ktoś wie co trzeba ustawić w opcjach by tak nie robiła??? Czy może jest to grubszy problem wymagający odesłania ją do serwisu?

beka

biedna konsola, męczona za dnia chuyowymi grami jak killzone musi odreagować i się zrzygać w nocu po cichaczu

tymczasem xbox one o dziwo nie wypluwa płyt w nocy!

cichy fan gameonly, siedzi cicho, bo wiadomo, ze go zjedzą od razu. Oczywiście podjazd "gej only" to standard u botka.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

beka

biedna konsola, męczona za dnia chuyowymi grami jak killzone musi odreagować i się zrzygać w nocu po cichaczu

Mrr, charakterna. Jeśli ktoś szanuje i odpowiednią się z nią obchodzi to po grze wzdycha i pulsuje jak po udanym seksie, ale jak wykryje zakłócenia w szacunku do marki to puści rzyga na dywan w nocy byś nie widział. Nie jest łatwa, to się ceni.

Opublikowano

xbox nie wypluwa płyt bo jest na kasety, heh.

Opublikowano

lista z rzekomego pokazu sony na e3 az zbytnio pozytywna - praktycznie, a nawet w 100% byloby to potwierdzenie wszystkich plotek i spekulacji, a jak wiemy w zyciu nigdy tak rozowo nie ma. nawet jednak jesli lista jest prawdziwa czy tez nie to beke mam z jednej rzeczy na niej - obojetnie jaki tytul tam nie widnieje to tam 2015 data wydania, czyli nawet plotkarze nie wierza ze w 2014 wyjdzie jakis wielki i konkretny ex na ten sprzet

Opublikowano

Próbę czasu to przetrwał dla mnie sam Quake II, więc w kontekście Halo to faktycznie bzdura.

Opublikowano

Zeratul tak bardzo mnie rozśmieszył z tym H3 że dałem plusa. Do Halo nic nie mam, przeciwnie, bardzo lubię tą serię i swego czasu grałem jak opętany. Ale do gry wszechczasów jest baaaaardzo daleko. Bungie to nie Nintendo, Naughty Gods czy Valve.

Opublikowano

Taa, ten backtracking, ależ to wspaniałe jest w dzisiejszych czasach, tyle emocji.

Backtracking w grach video nie musi być zły. Ale jak to było w H1 to zbytnio już nie pamiętam.

Opublikowano

Było tragicznie. Tylko jak pisałem, gra za swoich czasów była genialna, w demko multi grałem całe nocki. Teraz nie potrafię grać w stare fpsy ( już nawet nie chodzi o samo Halo ), są po prostu nudne, lubię za to pograć w rtsy i gry rpg, tam dalej odnajduję sporo radości z grania. Ale to już kwestia mocno indywidualna.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

z gej only

Wczoraj w nocy trafiłem na dosyć dziwny problem.

Po krótkiej sesji w Killzone wyłączyłem konsolę i poszedłem spać...

W nocy natomiast obudziło mnie charakterystyczne "beep" po czy słyszę wysuwaną płytę która... ląduje na podłodze wtf_anim.gif Wstaje obczaić co się dzieje, a tu PS4 samo się włączyło i wy(pipi)ało mi płytę na ziemie po czym słyszę jakiś dzwięk jakby ciągle próbowała wyje**ć tą płytę...

Zmęczony po prostu wyłączyłem konsolę (tym razem w tryb czuwania) a ona po godzinie-dwóch znowu się włączyła tylko tym razem cały czas wydawała to swoje "beep" wtf_anim.gif wkur**ony, że spać nie mogę wstałem wyłączyłem ją i odłączyłem od zasilania...

Rano konsola działała (sprawdziłem) ale na wyjście do pracy wolałem ją odłączyć od zasilania.

Ktoś wie o co kurna chodzi?? Rozumiem, że konsola z wykupionym plusem może się sama włączać i pobrać aktualizacje, ale czemu ona robi to tak kurna głośno i w środku nocy? Do tego wypluwa płytę?? Ktoś wie co trzeba ustawić w opcjach by tak nie robiła??? Czy może jest to grubszy problem wymagający odesłania ją do serwisu?

beka

Playstation się szanuje i wypluwa, Xbox połyka.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

beka

Xbone to nawet gier nie odpala. Podobno pomaga wymiana telewizora na HD-Ready.

https://www.youtube.com/watch?v=1D9qvW3okXc&app=desktop

Edytowane przez easye

Opublikowano

@nobody: A Ty chociaż grałeś w te gry czy przypisałeś je z urzędu?

MGS mam oryginała do dziś. Nawet kupiłem drugi raz używkę na alledrogo w mniej porysowanej wersji. Ukończony z 20 razy.

MGS3 kupiłem 3-krotnie. Raz wersję w metalowym pudełku, drugi raz z ulepszoną kamerą za plecami. Trzeci w wersji HD Collection z MGS: PW i MGS2. Ukończony z 10 razy. 

W HL1&2 ogrywałem na PC, gdyby nie to że mój komp to rupieć kupiłbym HL2 na własność i podłączył pada.

RE4 kupiony w platynie na ps2 i ponownie na psn.

BioShock na półce. Ograny 5 razy.

SOTC ukończony raz. Na dniach sprawię sobie go z ICO na ps3.

Okami ograny do połowy... aż musiałem go zwrócić. Waham się czy brać go z psn w edycji HD, czy inwestować w wersję z importu w retailu.

Zelda wpisana z urzędu. 

W swoim prywatnym Top 10 również TLOU, GTA V i Deus Ex HR.

#taki jestem (pipi)a elitarny  8)

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Zeratul tak bardzo mnie rozśmieszył z tym H3 że dałem plusa. Do Halo nic nie mam, przeciwnie, bardzo lubię tą serię i swego czasu grałem jak opętany. Ale do gry wszechczasów jest baaaaardzo daleko. Bungie to nie Nintendo, Naughty Gods czy Valve.

Naughty Dog i gry wszechczasow... dobre sobie. #sonyslave nie rozumieja, ze grafika w grze nie czyni z danej produkcji kultowej. Nic nie starzeje sie tam szybko w grach jak grafa, wiec to co pieknie wyglada rok temu juz dzisiaj nie jest standardem. Stad najwazniejsza w grach jest sfera ponadczasowosci i innowacyjnosci... Halo 3 wprowadzilo nowe standardy w grach wideo i jest absolutnie najbardziej grywalna czescia serii. Stad krol jeden i jest to Halo 3 #believe

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Jakie to nowe standardy ?

Bungie zawsze wyprzedza swoimi grami generacje konsol. Gdy wychodzilo Halo 2 to nie istniala na Xbox Live cos takiego jak Friend Lista... a teraz prosze standardzik. Jak wyszedl Halo 3 to nie istnialo cos takiego jak bogaty edytor filmikow i screenshotow, a teraz...?

Bungie <3

Opublikowano

Nie Zeratul. Twórczość ND, a szczególnie TLOU nie jest jedną z najlepszych gier ubiegłej generacji ze względu na grafikę, ani nawet historię i unikalny na tle innych gier przygodowych ending, który ciężko rozpatrywać w kategorii happy, bądź unhappy ending, a który disowali jak dotychczas jedynie janusze, dla których szczytem scenariuszowego zakończenia jest ograny w setkach tys. filmów drama ending w rodzaju RDR. A przynajmniej nie tylko dlatego. 

Jeśli nie wciągnęło cię jedno z najlepszych , oraz najbardziej oryginalnych multi odchodzącej generacji, które przekłada się w skali 1:1 także na singiel, możesz tego nie rozumieć. Po raz pierwszy od czasów Silent Hill2 dostaliśmy grę TPP, w której opowieść nie buduje się wykładając wszystko na tacy, a wzorem serii Fallout, Deus Ex i BioShock, oraz survival horror TPP połączony ze skradanką i przygodówką w jednym miksie. 

A seria U ze szczególnym naciskiem na U2 i 3? Jak ujął już to Ficuś jest z niego taki sam samograj jak z serii Gears Of War, z tym że w klimatach fanów Indiany Jonesa. Tyle. W samym multi gier ND spędziłem setki godzin gry.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Jakie to nowe standardy ?

Bungie zawsze wyprzedza swoimi grami generacje konsol. Gdy wychodzilo Halo 2 to nie istniala na Xbox Live cos takiego jak Friend Lista... a teraz prosze standardzik. Jak wyszedl Halo 3 to nie istnialo cos takiego jak bogaty edytor filmikow i screenshotow, a teraz...?

Bungie <3

facepalmjesus.jpg

Opublikowano

Ale Zeratul gral w TLOU i Uncharted a ty w Halo grałeś, drugą część 10 lat temu i więcej nic.

7*. Whatever. Puenta polega na tym że to nie sama grafika i skrypty kupiły posiadaczy ps3, jak chętnie staracie się "udowadniać" w temacie. 

Opublikowano

TLoU zawsze bedzie swietne, ale powodzenia w graniu 10 lat po premierze w ktorekolwiek anczarted. Juz teraz jedynka sie okrutnie zestarzala i jest malo grywalna.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.