Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe czy to pech, przypadek, a może zła karma. Nie chce mi się wierzyć że to pan przekręcik. Wciąż ufam Gregowi, w końcu fan Nintendo.

No fan na miarę Mendrka. Może nie aż tak zawzięty fanboy, ale mimo wszystko swego czasu skutecznie obrzydził mi swoją nachalnością jakąkolwiek styczność z Niny.

Poza tym pewnie znowu wredne forum zjadło mu PMki i nie doszły, "nie wiedzieć czemu".

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

exet- użyje takiego skrótu, bo nie chce mi się 4 wpisywać ok? 

Mogłeś zdjęcie betonu walnąć pod swoim postem  :pinch:

The Order- kilka....dziesiąt str wcześniej pisali o tym i wklejali newsy o rozdziałce. 

Lepiej żeby nas karmili 900p, a na końcu 1080, a nie jak WD- 1080, a na końcu w tył zwrot. 

Opublikowano

Ej, ja sie pod ziemie nie zapadlem, prosze mi tu Nintendofanow nie obrazac! A Greg... coz, porzadny czlowiek, ktory sie stoczyl ;/

Opublikowano

exet- użyje takiego skrótu, bo nie chce mi się 4 wpisywać ok? 

Mogłeś zdjęcie betonu walnąć pod swoim postem  :pinch:

The Order- kilka....dziesiąt str wcześniej pisali o tym i wklejali newsy o rozdziałce. 

Lepiej żeby nas karmili 900p, a na końcu 1080, a nie jak WD- 1080, a na końcu w tył zwrot. 

Zgłosiłem już przekręcanie nicka.

Opublikowano

no narazie nie ma zadnych symulatorow na PS4, wiec do czego je uzywac ? 

Sony potwierdzilo wsparcie, podobnie producencji, to nie MS.

A przy okazji - sa juz jakies kierownice do Xbox One?

"Mają mieć", tak samo jak Driveclub miał być w listopadzie.

Opublikowano

Cala prawda o Nintendofilach - szuje bez honoru. Figaro tez sie zapadl pod ziemie, ciekawe co komu opchnal?

I na dodatek okularnicy, podobno lubią też wypić. A z Figaro wszystko okej, pytałem go co u niego, odpisał że "narkotyki, kawior, francuskie prostytutki, źle wklejane newsy" :)

@Suavek > Ciekawe. Możesz coś więcej napisać o tym obrzydzaniu.

Edytowane przez aux

Opublikowano

Gruba sprawa  :sweat:

Na końcu jest znak zapytania  :yes:

Opublikowano

no narazie nie ma zadnych symulatorow na PS4, wiec do czego je uzywac ? 

Sony potwierdzilo wsparcie, podobnie producencji, to nie MS.

A przy okazji - sa juz jakies kierownice do Xbox One?

"Mają mieć", tak samo jak Driveclub miał być w listopadzie.

No i bedzie!  :teehee:

Opublikowano

Figaro, jeśli to czytasz, wiedz że Ci wybaczymy, każdy robi głupstwa w życiu, jeśli byłeś na tyle nierowzważny by zagrać na Xboxie wiedz że nic się nie stało, człowiek uczy się na błędach, a Twoja więź jedynie umocni się w przekonaniu że jedyne słuszne logo to

playstation-retro-logo-sticker-700x700.p

Opublikowano

Gruba sprawa  :sweat:

Na końcu jest znak zapytania  :yes:

whew.png

Opublikowano

Jak ten Xbone się słabo sprzedaje...

Opublikowano

@Suavek > Ciekawe. Możesz coś więcej napisać o tym obrzydzaniu.

Nie ma co pisać - porównanie z Mendrkiem poniekąd trafione, z tą różnicą, że wtedy CW jeszcze nie było tak popularne i co nie wchodziłem do Graczpospolitej, to widziałem posty lub całe tematy Grega (jeszcze pod poprzednim nickiem) mniej lub bardziej nachalnie próbujące pokazać wartość Wii i gier Nintendo, stale wklejającego jakieś listy najlepiej ocenianych gier pokazując jakie to Mario Galaxy czy Zeldy są Ą i Ę. Jeszcze bardziej mnie to odrzuciło od tych klimatów, niż wcześniej. Nawet pamiętam jak mnie próbował przekonać, mówiąc np. że skoro lubiłem TimeSplitters, to spodoba mi się... Metroid...

No ale to dawne dzieje.

Opublikowano

Jak ten Xbone się słabo sprzedaje...

Czarny diament Klapków z forum N+.

Opublikowano

Następny? SONY ma mocne wspracie w odrzutach po tym trupie.

Opublikowano

Xbone jest dla ludzi z nadwyżką gotówki dla tego wszyscy kupują ps4 które ma wbudowane dźwięki palącego się drewna w kominku.

Opublikowano

przebudzenie czycha, klapek iras, zaginiony greg, next geny dalej bez dobrej gierki - ojjj slaby ten sezon CW, bardzo slaby, cala nadzieja w e3, a tak na prawde na dobre tory ten topic wejdzie chyba dopiero gdzies w 2015 roku kiedy wreszcie najprawdopodobniej pierwsze sensowne gry wyjda 

Opublikowano

Czychu wrocil, Figaro zaginal...mam zle przeczucia...

Opublikowano

Microsoft pokazał dziś nowy kontroler do X360. Za 54.99$.

Xbox_arctic.jpg

Powrót Czycha? Tutaj? Co się dzieje... :o

Opublikowano

sonymarknadsfordriveclub_1159694b.png

#DatSonyMarketingSkills

Zapomniał już jak M$ reklamował swoją konsolę Killzonem.

Opublikowano

#DatSonyMarketingSkills

Bzdura. Jakis redaktorzyna przygotowal newsa o premierze Halo 3 wykorzystujac footage z rendera Killzone. 

Opublikowano

#DatSonyMarketingSkills

Bzdura. Jakis redaktorzyna przygotowal newsa o premierze Halo 3 wykorzystujac footage z rendera Killzone. 

Ups chyba jednak tym razem wygrywam:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=681098921916469&set=a.478308808862149.129550.476245352401828&type=1&theater

Edytowane przez McDrive

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.