Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Pf, ich strata. Zaczną sobie pluć w brodę, jak zobaczą że się męczyli nad wersją pc-tową, gdzie zyski otrzyma głównie zatoka

Jak dobrze ze Wiedzmin od zawsze byl na konsolach, gdyby nie znakomita sprzedaz jedynki i dwojki na PS3 i 360 kto wie jakie bylyby dzis losy tej marki.

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Pf, ich strata. Zaczną sobie pluć w brodę, jak zobaczą że się męczyli nad wersją pc-tową, gdzie zyski otrzyma głównie zatoka

Jak dobrze ze Wiedzmin od zawsze byl na konsolach, gdyby nie znakomita sprzedaz jedynki i dwojki na PS3 i 360 kto wie jakie bylyby dzis losy tej marki.

nope.jpg

Opublikowano

a mnie jak nie jarał tak nadal nie jara ten Wiedźmin

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Ja jeszcze z czego innego mam beke. Namnożyło tu teraz fanatyków-robotów a ja jeszcze pamiętam jak markierowano na W1 i W2. No ale nie było na Sony więc kupy.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Pf, ich strata. Zaczną sobie pluć w brodę, jak zobaczą że się męczyli nad wersją pc-tową, gdzie zyski otrzyma głównie zatoka, a tym dolarem od sztuki będą się musieli podzielić z chorymi na malarię dziećmi w Ugandzie.

Jedna jaskółka wiosny nie czyni, PC może sobie pomarzyć o byciu priorytetową platformą dla wydawców. Także rozejść się blaszki, nie dla was złote pałace... :)

EDIT: A jak to nieoficjalne konto jakiegoś trolla, to meh. Beka z pc-tów nadal aktywna.

Czy ty wiesz kolego ile zarabia taki Blizzard na Wowie? 10 mln grających i każdy płaci 10 $ miesięcznie. Nie mówiąc o innych ich grach jak diablo czy StarCraft ....Jaka gra konsolowa ma takie zyski?
Opublikowano

Pf, ich strata. Zaczną sobie pluć w brodę, jak zobaczą że się męczyli nad wersją pc-tową, gdzie zyski otrzyma głównie zatoka, a tym dolarem od sztuki będą się musieli podzielić z chorymi na malarię dziećmi w Ugandzie.

Jedna jaskółka wiosny nie czyni, PC może sobie pomarzyć o byciu priorytetową platformą dla wydawców. Także rozejść się blaszki, nie dla was złote pałace... :)

EDIT: A jak to nieoficjalne konto jakiegoś trolla, to meh. Beka z pc-tów nadal aktywna.

Czy ty wiesz kolego ile zarabia taki Blizzard na Wowie? 10 mln grających i każdy płaci 10 $ miesięcznie. Nie mówiąc o innych ich grach jak diablo czy StarCraft ....Jaka gra konsolowa ma takie zyski?

Nie zaczynaj z nim rozmowy, nie ma sensu.

Nie wiem czy było ale poza zayebistym trailerem wieśka wyszedł jeszcze dziś trailer nowej gry Chmielarza:

Opublikowano

Ja jeszcze z czego innego mam beke. Namnożyło tu teraz fanatyków-robotów a ja jeszcze pamiętam jak markierowano na W1 i W2. No ale nie było na Sony więc kupy.

Jesli miedzy innymi mnie masz na mysli to bardziej spudlowac nie mogles.

@Adi

Gierka Chmielarza moze byc ciekawa, w takich klimatach mniej wiecej sobie AW wyobrazalem, ale wolalbym aby zaczal pokazywac w koncu jakis gameplay a nie ciagle scenerie.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nie wiem czy było ale poza zayebistym trailerem wieśka wyszedł jeszcze dziś trailer nowej gry Chmielarza:

Nasty ! +18

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Animacja taka jakby ta rurka była ze styropianu :P

Opublikowano

kolekcjonerka na konsole ktorej jeszcze nie mam zamowiona :D

Opublikowano

Widoczki wszystko fajne, ale modele postaci to poprzednia generacja i ta animacja... dawno nie widziałem takiej padaki.

Opublikowano

@Adi

Gierka Chmielarza moze byc ciekawa, w takich klimatach mniej wiecej sobie AW wyobrazalem, ale wolalbym aby zaczal pokazywac w koncu jakis gameplay a nie ciagle scenerie.

No właśnie z tym może być największa lipa bo z tego co czytałem gameplay który do tej pory pokazali "za kulisami" polegał na chodzeniu z jednego miejsca w drugie i klikaniu jednego przycisku. Może być tak, że to będzie kolejny twór w stylu Gone Home co mi osobiście niekoniecznie pasuje.

Opublikowano

xYynoYC.gif

Opublikowano

Blacharze ze swoimi tytanami już pokazali, ze warto pakować tysiące aby "cieszyć" się najlepszymi wersjami Wolfa i W_D.

Hłe hłe hi hi.

Opublikowano
Conker.com Updated by MS on March 3rd 2014\

Domain Name: conker.com
Registry Domain ID: 950247_DOMAIN_COM-VRSN
Registrar WHOIS Server: whois.corporatedomains.com
Registrar URL: www.cscprotectsbrands.com
Updated Date: 2014-03-01 01:20:21 -0500
Creation Date: 1998-03-06 00:00:00 -0500
Registrar Registration Expiration Date: 2015-03-05 00:00:00 -0500
Registrar: CSC CORPORATE DOMAINS, INC.
Registrar IANA ID: 299
Registrar Abuse Contact Email: admin@internationaladmin.com
Registrar Abuse Contact Phone: +1.8887802723
Domain Status: clientTransferProhibited
Registry Registrant ID:
Registrant Name: Domain Administrator
Registrant Organization: Microsoft Corporation
Registrant Street: One Microsoft Way
Registrant City: Redmond
Registrant State/Province: WA
Registrant Postal Code: 98052
Registrant Country: US

nvh0H60.png

O mój Boże.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Jak tam baronowie gamingu, Xboksy i komputery odkurzone, by nadrobić poprzednie części next-genowego mesjasza?

Nieee, wtedy to nie było jeszcze @polishpride.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

@figaro

o (pipi)a, mój rant został wysłuchany <3

ale nie napalam się jeszcze, bo duża szansa że bedzie jakies gowienko na kinkieta, albo przerobia to na bezplciowego szuterka

ale jak wyskoczą na konfie z porządnym, pełnoprawnym sequelem to chyba spazmów dostane

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

@figaro

o (pipi)a, mój rant został wysłuchany <3

ale nie napalam się jeszcze, bo duża szansa że bedzie jakies gowienko na kinkieta, albo przerobia to na bezplciowego szuterka

Believe, brother. Believe.

MS, masz szansę wygrać to E3. Chociaż jeszcze bardziej chciałbym Banjo w stylu pierwszej części.

Opublikowano

no jak oni zapowiedzą tego Conkera to MS chyba rozyebie to E3

Opublikowano

wyobrazcie sobie ze MS wskrzesza Conkera, a Sony Crasha

chyba sie poplacze

Opublikowano

Płakać to będzie można ze śmiechu jak skończy się E3 i forum będzie się ekscytowało kolejną porcją bullshotów z różnych gierek czy też w ogóle gierkami, które wyjdą za może 2lata, a i tak nie wiadomo,czy połowa z nich nie okaże się średniakami :D

Opublikowano

ibic3IyW95t5c9.png

tweet sprzed 12 godzin

<poci sie>

Płakać to będzie można ze śmiechu jak skończy się E3 i forum będzie się ekscytowało kolejną porcją bullshotów z różnych gierek czy też w ogóle gierkami, które wyjdą za może 2lata, a i tak nie wiadomo,czy połowa z nich nie okaże się średniakami :D

idąc tą logiką, czemu jarasz się Witcherem 3? Czemu zapreorderowałeś? Przecież jeszcze nie wyszło, może okazać się średniakiem.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

CD Project to jedna z niewielu firm do których mam kredy zaufania,zresztą dwie poprzednie odsłony nie zawiodły więc liczę, że W3 też będzie udaną odsłoną.Jakichś kosmosów i cudów na kiju nie oczekuję od tej części.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.